0 oy
80 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (1,062 puan) tarafından
Kızlar yarın eski komşularım bebek görmeye gelecekler.. kendi düşündüğüm menü 

sarma 

Makrna salatası 

Kek

Tatlı var baklva kuru yemiş çerez falan işte 

Kızım 3 aylık tekim bugün işleri mi yapcam kızla ancak yapıyorum başka ne yapsam pohca düşünüyorum kızım dursa baska birşey gereklimi ..??

2 Cevaplar

+1 oy
(390 puan) tarafından
Bebek görmeye gelecek olanlar sizi ziyaret amaçlı bebeğinizi görmek hayirlamak icin gelirler siz bukadar uğraşıp gün menüsü yaparak bebeginizle ilgileneceginiz vakitten çalmış olacaksınız emin olun ilerde pisman olacaksiniz suan ikinciye hamileyim asla kimse için kendimi ve bebegimi üzemem bir iki parça bisey düşünmeniz yeter bukadar abartı seylere gerek yok bence 
(1,062 puan) tarafından
Haklsıňız ama çok samiydik yani onalrda çoktan gelcez demişti bı çay icer gideriz demiş ti işte ben ayıp olur diyom Sarmam hazır zaten keke makrna salata kolay olduğu için onları düşündüm kızım yatınca eşim işe ğitimden yaparım die duşnyom bebekle zor geçen misafirler geldi yemek falan çok yoruldum
(390 puan) tarafından
Evet çok düşüncesiz insanlarda var bnce cok çok yeterli bir menü
(1,062 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim yok sağ olsunlar onalr beni düşünür yapsam bile kzialrlar neden ugrastin beebgin var sen yanlız kalma die geldik gördük falan zaten mevlit okuttucam demiştim o sıra yok lohusa görmeye bide bebek için yanlizsin bı bakalım die demişlerdi ben müsait olamıyordum sonra onalrin işler çıktı ancak bugüne denk geldi
-Reklam-
0 oy
(2,038 puan) tarafından
Kaç kişiler ? Bir börek falan da yapabilirsin bence 
(1,062 puan) tarafından
3 kişi eğer diğerleri gelmse sadce

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 58 göst.
15 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Anonim1234 (58 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 110 göst.