0 oy
237 göst.
Diğer kategorisinde (2,591 puan) tarafından
Kızlar benim 4.5 yaşında bi oglum var o hemen olmuştu ikinciyi istiyoruz ama 8 aydır deniyoruz olmuyor var mı böyle olan nasıl bir yol izlemeliyim bilmiyorum artık 

6 Cevaplar

0 oy
(15,879 puan) tarafından
İlki korunmasız ilk ilişkide olmuştu.  ikincisi 1 sene deneme sonucunda oldu. 
(731 puan) tarafından
Neyle korunuyordunuz?
(15,879 puan) tarafından
Geri çekilme.
(731 puan) tarafından
Biz de öyle ama hayırlısı
(2,885 puan) tarafından
Geri çekilme bir korunma yöntemi değil. Kondom kullanmak istemeyen çiftlerin uydurduğu bir şey. Uzun vadede erkeklerde kısırlık ve çeşitli ürolojik sıkıntılara yol açıyor.
(15,879 puan) tarafından
Valla erkeğin bu yöntemi seçtiğini düşünürsek problemlerine de kendisi katlansın.
(731 puan) tarafından
Biz genelde prezervatif ve geri çekilmeyle korunduk
-Reklam-
0 oy
(731 puan) tarafından
Biz de aynıyız canım. 8 aydır deniyoruz daha tık yok. Kızım ilk denemede tutmuştu 3.5 yasnda şuan. Biz prezervatif ve geri çekilmeye korunuyorduk ilaç,spriral vs. Korunmadik
(2,591 puan) tarafından
Eşim korunuyordu bendende ilaç falan yok ama olmuyor işte doktora gitmeli miyim ? Sence
0 oy
(72 puan) tarafından
Kadınlarda yumurtlama günleri oluyor regl takvımınden bile ayarlıyorsun ayda hangı gün günler daha iyi sonuç verir diye 
0 oy
(6,283 puan) tarafından
ilk cck iki ay korunmasizda olmadi. 3. ayda hamile kalmistim  haftada 3 4 kiliski ile. 

ikinciye bir ay icinde sadece bir kez iliski o da malesefki yumurtlamaya denk helmis . geri cekilme seklinde korunarak piyango vura vura bana vurdu malesef. tek ay tek iliski o da yarim yamalak korunmus vaziyet
(1,468 puan) tarafından
Kız niye ayda tek ilişki oldu eşin uzakta mi çalışıyor
(6,283 puan) tarafından
o ay bi hafta ben hastaydim zaten. bikac gun kizimla hasta olfuk atesliydik.diger hafta da esime bulastirdik o hastaydi. :) sonra 4 gun de sehirdisi gitti. . mudait zaman bilamadik bi kere denk geldi:))
(1,468 puan) tarafından
Yorgun kurşuna denk gelmişsin desene :D
(6,283 puan) tarafından
puhahah aynn oyle:)
0 oy
tarafından
Ikiside 7 8 ay sonra oldu . Hemen kalamadim. Ama stres yapmaman lazım 
0 oy
(838 puan) tarafından
İlk kızım hemen olmuştu diğer 3.5 sene sonra oldu korunmadik bu süre zarfında ama tutmadı hiç 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 146 göst.
18 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Kizannesiyim (345 puan) tarafından soruldu
+1 oy
33 cevap 689 göst.
0 oy
1 cevap 42 göst.
0 oy
1 cevap 51 göst.
17 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Elifylmz0660 (1,269 puan) tarafından soruldu

411,888 soru