+1 oy
366 göst.
Aile kategorisinde (3,398 puan) tarafından

Selamın aleyküm hanımlar nasılsınız bittimi işler icildimi kahveler akşama yemekte neler olacak   :angel:

Benim işler bitmedi ama yoruldum  az dinlenip önce mutfağımi bitiricem inşallah sonra evimi cekicem :devil:

Akşama tavuk çorbası  taze fasulye  şehriye li pirinç pilavı yapicam inşallah :ermm:

image

10 Cevaplar

0 oy
(122,346 puan) tarafından
tavuk corbasini nasi yapiyon 
(3,398 puan) tarafından
Tavukları haşlıyorum suyun içinden çıkartıp didikliyorum zevkime göre tel şehriye veya arpa şehriye atıyorum göz kararı az sehriyeler az haslanin ca tavukları ekliyorum bi az kaynatıyorum sonrasında ayrı bir kapta yumurta yoğurt un limon güzelce çırpıp az tavuk suyu ekleyip karistirarak çorbaya ilave ediyorum piştiğinden emin olunca  tavada az tereyağı nane yakip corbaya ekler altını kapatıyorum  

Afiyet olsun
(122,346 puan) tarafından
haah bunu bambaska yapan da var mesela arabasi gibi yapip hamursuz corbasini icen yogurt un limon terbiyeli corba yapiyon sen guzel o afiywt olsun
-Reklam-
0 oy
(2,157 puan) tarafından
Kolay gelsin. Ben de yoğurtlu çorba yaptım. Fırına da börek süreceğim
(3,398 puan) tarafından
Ellerine sağlık canım
0 oy
(285 puan) tarafından
Ay bende yesil fasulye yapim yemek dusunuyordum teşekkür ederim fikir oldu çorbada mercimek yapim 
(3,398 puan) tarafından
Gerçekten menü postlari işe yarıyor
(285 puan) tarafından
Aynen öyle
0 oy
(2,029 puan) tarafından
Kolay gelsin daha kahvaltı sofram duruyor menü düşünmedim 

Yemeklerinin suyu çok mu kız ellerine sağlık ☺️
(3,398 puan) tarafından
Evet cnm özellikle tavuk suyu fazla çorba haricî pilava ve fasulye ye de ekliycem

Fasulyeninkini bilerek çok koyuyorum suyunu oğlum çok seviyor ekmek banıp yiyor cnm

Teşekkür ederim cnm
0 oy
(6,252 puan) tarafından
Patatesli bezelye 

Bulgur pilavı 

Turşu 
(3,398 puan) tarafından
Ellerine sağlık canım
0 oy
(10,361 puan) tarafından
Aifyet bal seker olsun sifa olsun insallah canim benim 

Benim bugun isim yok dun aksam esimi geceye gonderince sil supur toz al bznyo wc yika yaptim 

Yemekte esim tantuni istiyo cocuk hamburger istiyo bilmiyorum  ikisi de aninds olacak seyler o yuzden baslamadim daha bi sehriye cofbasi yaptim oglana corbasiz olmaz yinr de diyerek 

Babali ogullu uyuyolar kac gundur delirtmisti veni uyumuyodu dun isyan edince noldu anlamadim bugun erkenden uyudu cok sukur masallah diyim 

Benim de az tesbihim kaldi onu bitirip yasin hatmine baslamistim son sayfasindayim onu bitirxem insallah uyanmazlarsa biraz da ilmihal derdim var bakalim 
(3,398 puan) tarafından
Allah kabul etsin inşallah cnm ellerine sağlık benimkide uyumuyor cnm geçe 12 gibi uyandı sabah 9 dan sonra uyudu kafayı yedirtecek bana
(10,361 puan) tarafından
O niye oyle yapti ki sabahki postta da yazmistin evet
(3,398 puan) tarafından
Kuzum ben hastanedeyken sağda solda kaldı hep bütün yemek düzeni uyku düzeni alt üst oldu toparlamaya çalışıyorum ama yok olmuyor
(10,361 puan) tarafından
Ah yavrum venjm napsin kolay degil cok sikma sen yinede onun icinde cok zor
0 oy
(285 puan) tarafından
Elindeki ictigin ne canım 
(285 puan) tarafından
Bende dedim zayıflamak için birsey mi bu aralar taktimda zayiflamaya
(3,398 puan) tarafından
Ben kilo almaya çalışıyorum cnm o yüzden öyle şeyler yasak bana 50 55 arası gidip geliyorum 70 olmam gerekiyor boyum 178 hastalık derecesinde şuan da
(285 puan) tarafından
Oo Allah kolaylık versin o zaman bol bol ekmek ye o zaman
(3,398 puan) tarafından
Aşırısı yasak :(   bağırsağı karnımdan çıkarıp torba taktılar kuru yiyince kabızlık durumu oluyor :( sıvı şeyler çocuğunlukla
(285 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım benim
0 oy
(2,755 puan) tarafından
Aleyküm selam canım işlerim bıttı namazımı kıldım kuru fasulyeyi haşladım  bugün sehriyeli pirinç pilavı ve sucuklu kuru fasulye var ☺ çocukların gelmesine bir saat var biraz daha kafa dinliyim ☺☺
(3,398 puan) tarafından
Ellerine sağlık canım keyfin bol olsun
(2,755 puan) tarafından
Saol canım❤
0 oy
(2,710 puan) tarafından
Bendede dil corbasi ve firina patatesli tavuk surecem
(3,398 puan) tarafından
Dil çorbasi nasıl oluyor cnm ilkkez duyuyorum
(2,710 puan) tarafından
Marketten koyun dili aliyorum onu hasliyoru.  Un ile yagi kavuriyorum ustune haslasigim sudan koyuyorum birazda su kaynayinca sarimsak ve baharat ekliyorum en son dili ekliyorum guzel oluyo ama istersen tavuk yada etle yapabilirsin tavsiye ederim
(3,398 puan) tarafından
İlk fırsatta deniycem
(2,710 puan) tarafından
Lokanta Usulü Paça Çorbası (Şifa Deposu ) (Dana Dili Çorbası) https://www.nefisyemektarifleri.com/lokanta-usulu-paca-corbasi-sifa-deposu/

Bunu yapiyorum ben sadece sirke koymuyorum
0 oy
tarafından
Bende yeşil fasulye sehriyelli pirinc pilavı yaptim yanina ayran belki salata yaparım azda eşimle iki kişiyiz zaten
(3,398 puan) tarafından
Bizde iki kişiyiz ben ayran yaptim tavsiye ederim
tarafından
Afiyet olsun bizde yeni yedik ayran yaptım. Rabbim olmayanlara da versin
(3,398 puan) tarafından
Amin inşallah cnm sanada afiyet olsun ♥️♥️

İlgili sorular

+1 oy
10 cevap 191 göst.
0 oy
6 cevap 229 göst.
27 Eylül 2024 Aile kategorisinde BUSRA& (3,398 puan) tarafından soruldu