0 oy
236 göst.
Diğer kategorisinde (2,416 puan) tarafından
Eşimle genel olarak hergun tartıştığımız konu bu ben cadde üzerinde oturuyorum önümüz bildiğiniz e5 gibi araba dolu çocuk arkadaki çocuk seslerini duyunca ister istemez çıkmak bisiklet sürmek istiyor ben hangi birine yetişeyim eve mi kocaya mi çocuğa mı yemeği de cabası kendi gece çalışıyor gündüz evde çıkar şu çocuğu dedimmi hergun çocuk çıkmaz evde otursun ki daha babası olarak bilmem hadi hazırla şu çocuğu biraz çıkarayım desin pislik kendi sıkılırsa çıkar arabasına biner gider bize gelince ş.erefsiz işte nefret ediyorum artık istiyor çocuk hasta gibi yatak döşek yatsın sesi çıkmasın kendi kahve cay içsin onune yemek gelsin ymn ederim bıktım kizlar artık doldum ya onca işimin arasında o yorgunlukla çıkardım oğlumu yolda istemsizce ağladım artık doldum tastim çünkü cidden artık ne oğlum ne ben mutluyum

6 Cevaplar

+2 oy
(4,552 puan) tarafından
Bir süre temizliğini yemeğini yapma, çocuğunla ilgilen, dışarı çıkart evde oyunlar oyna. Tepki verirse senin babalık görevini de ben yapmaya çalıştığım için yetişmedi temizlik yemek deyip geçiştir. Hergün mutlaka 1 saat kışın, 3-4 saat yazın dışarıdayız. Çocuk bu evde ne yapsın bütün gün? 
(2,416 puan) tarafından
Gelde anlat işte bu cahile:( bütün gün temizlik yaptım üstüne 4 kat bisiklet indiriyorum çocuk biraz sürsün diye kendi şuan berberde çok güzel ya sanki iğrendim resmen adamdan ya
-Reklam-
+1 oy
(135,753 puan) tarafından
cocugum temizlikden yemekden ev isinden daha onemli evet hergun cocuk disari cikmali sosyallesmeli evde biz yetiskinlet bile bunaliyoruz cocuk nasi dayansin
(2,416 puan) tarafından
Demi gelde bu cahile anlat derdini sinir krizi geçirdim yolda artık bir yandan yorgunum sabah 7 den beri temizlik bir yandan elimde bisiklet çocuk indiriyorum 4 kat gezdirmek için
0 oy
tarafından
Bizimkide böyleydi ben kursa verdim kiysin parasina versin umrumda degil 
(2,416 puan) tarafından
Anaokuluna gidiyor çok şükür eskiden çocuk full evdeyi demez cikarim yazık asla demez varsa yoksa ağzında güya evde hersey varmış oynasın mis
tarafından
Ayni seyle kendisi kac gün oynar acaba bi sorabiliyomuyuz Benimkide bencil ben kahveye gıdıyorum diyip diyip çıkar ben gezdiriyodum kizimi 4 aylik bebegim var 4 aydir baktım bi faaliyet yok dedim kursa vereyimde iki insan görsün iki arkadaş edinsin iyide oldu cok mutlu bende pisman degilim
(2,416 puan) tarafından
Maşallah cnm Allah yardımcımiz olsun cidden zor artık
tarafından
Aynen oyle sağolasın kuzum ❣️
0 oy
(10,493 puan) tarafından
Ben yazın hergun çıkardim 2 oğlum çok zorlanıyorum ikisiyle baş etmeye çalışırken. Bazen evin işini öylece bırakıp dışarı çıkarıyorum onları eve döndüğümde hızlıca yapıyorum işlerimi. Ama esimde çıkarır çocuklara parka bahçeye gezmeye götürür.
(2,416 puan) tarafından
Yok bacım bu benim öküz keyif derdinde çocuk kim biz kimiz onun için
0 oy
(218 puan) tarafından
Tek çocuksa ne yapsın evde akşama kadar. Ben şöyle yapiyorum belki işine yarar. Her sabah 5 te kalkıyorum çocukların kahvaltısını hazirliyorum. Yemeğimi yapıyorum. Mutfagi topluyorum. 2 yaşında oğlum kreşe gidiyor uyanınca onu hazırlıyorum kahvaltı ettiriyorum. 3 aylık bebeğim var onu hazırlıyorum. Büyüğü okula bırakıp geliyorum. Küçüğü uyutup çamaşıra eve girisiyorum. Küçüğü banyo falan yaptiriyorum. Öğlen büyüğü okuldan alıp uyutuyorum yemegini okulda yiyor. O uyurken küçükle ilgileniyorum kendime kahve yapıyorum dinleniyorum. O uyanınca dışarı markete pazara gidip parka gidiyoruz. Gelince birer duş yemek hazırlığı sonra biraz oyun meyve saati sonra uyku. Sabah erken kalkmazsam iş yetişmiyor bu sefer çocuklara zaman kalmiyor. Yani işini sabah halletsen öğleden sonrayi çocuğa ayirsan demek istediğim. 
(2,416 puan) tarafından
Cnm esim evde benim gece çalışıyor ya öğlen o uyanıyor sabah oğlumu anaokuluna bırakıyorum geliyorum eve evi temizle çamaşır yıka derken çocuğun saati geliyor gidip alıyorum eşim uyanıyor başlıyor kahvaltı kahve cay bu sefer yemek hazırlığı ben hangi ara cocuk çıkarayım bilmiyorum kendi evde keyif derdinde alıyor teli eline saatlerce cay kahve çocuktan haberi yok çok sıkılırsa iniyor anası gile veya dükkanın önüne
(218 puan) tarafından
Evlenmiş barklanmis kendi çayını kahvesini kendi yapsın bı zahmet. Madem çocukla ilgilenmiyor
(2,416 puan) tarafından
Olur muuuu hiç hayatta elini vurmaz
(218 puan) tarafından
Durumunu bilmiyorum yoksa daha ne tutuyorsun bu adamı evde derdim. Allah yardımcın olsun
0 oy
(301 puan) tarafından
Konudan alakasız bunca insanın okuduğu yerde eşinize nasıl ******** bilmem ne bu kadar kolay hakaret ediyorsunuz. 

Genel olarak haklısın ama eğer o adamla bağını koparmayacaksan böyle konuşman çok yanlis
(2,416 puan) tarafından
Cnm doldum artık inan şu güzel günlük güneşlik günlerde çıkmak istiyor çocuk ben bütün gün temizlik yemek artık hakaret etmeye başladım sinir krizi geçirdim resmen çocuk bu çocuk diyorm anlamıyor karşımda odun var resmen
(301 puan) tarafından
O konularda sonsuz haklisin zaten vakti de varsa senin üstünde ki yükü azaltması gerek
(2,416 puan) tarafından
Gelme anlat işte 4 buçuk yıldır ne çektiğimi bir ben bir Allah biliyor mutlu değilim artık Allah tan bir mucize olsun olsun ki kurtulimm

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 309 göst.
22 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Happymommy (1,993 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 461 göst.
5 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Circassian (48 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 96 göst.
0 oy
12 cevap 640 göst.
19 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Aşık û maşuk.. (2,096 puan) tarafından soruldu

411,713 soru

12,394,390 cevap

44,054 kullanıcı

Kategoriler

...