0 oy
332 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (268 puan) tarafından
Kizlar eşim bize sadik buna eminim busey yapsada soyler pat diye saklmaz oylede bi yapisi var benim gecmiste yasadgim.bazi seyler oldu aldatmalar defalarca yasadim ama.bu aldatmlar esim.tarfindan asla olmadi baska sahislar tarafindan oldu .bunu smdi esim az wp girse çıksa kuruyorum acaba birinemi yazdi aldatiyormu falan diye gecmisten kalan bisey bu galipa ben bunu nasil atlaticam.bilmiyorum.benim.eşim.izalasyoncu kendi işini ypiyor elaman fln degil bundan dolayi devamli sefler ile irtibat halinde resim atyor vs ama.bnmi buyutuyorm esim.ile.konustuk suan calisyor vaska yerde oldgumuzun icin telfondan konustuk bana dedgi anliyiş goster bna guven ben seni istmezsem.bebegimizi istmesem okdr hajretlerine senlen ayrilirdim.ben sizi seviyorum ama.beni bunaltma yeter dedi bna anlyis goster hersey gzl olsun dedi bn sizin icin calisyorm.vs dedi sizce benim abartim.

7 Cevaplar

+1 oy
(1,017 puan) tarafından

Şöyle düşün bugün bazı insanlar tatlıya aşırı bayiliyor her tatlıyı tatmak istiyor bir kesimde var bir tatlıyi seviyor tercihi hep o tatlı oluyor sen bekarken her tatlıya bayılan o kesime denk gelmişin ama tek tatlıyla ömrümu geciriirim ben diyen adamla evlenmişsin o midesizler için şimdi eşini yorma:)onun tek tatlısı sensin<3

(1,017 puan) tarafından
:3 :3
(268 puan) tarafından
Esimde oyle diyor cnm yapamk istedikden sonra diyor insanin icinde oldukdan sonra kimse buna engel olmz diyor ama ben.yok benm.tek.hedefim.araba evimiz cocgumz sensn dyor baska bsy yok diyor bana bunlari kuruntulari sil at aklindan dyor daha mutlu olalim diyor
(1,017 puan) tarafından
Empati yap atıyorum eşinin eski sevgilisi hirsizmis ayrıldılar bu sebepten eşin sanıyor ki tüm kadınlar hırsız sen odaya girince adını farazi söylüyorum ebru :) ebru cuzdanimdan para mı aldın annesine gidiyorsunuz sen mutfağa gidiyorsun eşin arkandan diyor acaba pirinç mi çalacak nohut mu:)) pazara gidiyorsunuz adam seni kontrol etmeye çalışıyor acaba cüzdan mi yurutucek :)) sen diyorsun ya kocam yapma etme ben bir tek senin gönlünü çaldım o diyor yok sen parami daa çalarsin belli olmaz :) anlatabildim mi yani eskiye geçmişe  takılırsan ilerleyemezsin o yüzden korkmadan yürü o yol çiçekli:)))
(268 puan) tarafından
Ay canm.vallahi agzina saglik gerckten keski etrafimda senin gibi arladaslarim dostlarim olsaydi keşke
(1,017 puan) tarafından
Olsun ben de burda arkadaşinim:)). Empati yeteneğimi biraz fazla geliştirdim bana zarar versede bir kaç konu dışında tabi:))
-Reklam-
0 oy
(635 puan) tarafından
Kendinden soğutursun yapma
(268 puan) tarafından
Dimi esimde bna bnu diyor yapma bn sizden memnunm diyor tek sorunumuz diyor anlayisli olan bana diyor en basit orenk dun gece 12 kadar fln kayipederime proje atti esim onu konustular incelediler sonra telde konustular bn wp girdguni gordm.sabah cnku 11 gibi yatcam.dedi bna snra proje gelince incelemye almislar bn sabah o saate ne isin vardi dedm.bna ytyorum dedn neler ypyordn fln baya saydirdm ona acikcasi
0 oy
tarafından
Tabi ki sen abartıyorsun.Ve yazıyı okuyana kadar gözlerim agridi
(268 puan) tarafından
Ay canm haklsn hakkini helal et ❤️
tarafından
Helal olsun .Öncelikle kendine güven bunu eşine hissettir.Esine de güven .Şeytan sana surekki vesvese veriyordur.Bol bol dua et.Rabbim hiç birimizin eşini şeytana uydurmasin insallah
(268 puan) tarafından
Amin cnm.amin insallah
0 oy
(4,272 puan) tarafından
Kendinden soğutursun adamı yaptığın eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmak 
(268 puan) tarafından
Galipa haklsn cnm peki ben kendimi nasil frenleye bilirim.bna akil tavisye verebilckmsn
(4,272 puan) tarafından
O bende de vardı biliyor musun çok böyle araştırirdm yeni evliyken sonra eşim ben farketmeden bana aynısını yaptı inanılmaz rahatsız oldum sürekli telefonu kurcaliyordu benim sonra bana dedj ki nasılmış sebepsiz şüphe duymak sonra yapmadım daha suçun yokken birinin şüphe duyması gerçekten rahatsız edici
(268 puan) tarafından
Haklsn cnm
(4,272 puan) tarafından
Ona güven canım bak dediğim gibi aklına sokma kendinden uzaklaştırma
(268 puan) tarafından
Deniycem cnm gerckten cnku kavga etmkten oda bikti bende biktim.artik yani diyor bn sna guveniyorum.sende bna artik guven diyor yani
(4,272 puan) tarafından
Rahatsiz olur adam haliyle
(268 puan) tarafından
Glipa biraz fazla bunaltim.onu bu aralar canim baya doldu pataldi cnku bana nrmlde boyle pek anlatmazdi.cnku
(4,272 puan) tarafından
Bence de üstüne gitme çok
(268 puan) tarafından
Tesekkur ederim.cnm.❤️❤️❤️
0 oy
(878 puan) tarafından
ben olayi yorumlara bakinca anladim yemin ederim ablacim sunlari biraz anlasilir ve anlamli cumleler kurarak anlatin gozunuzu seveyim ya yapay zeka bile baslik bulamamis 
(268 puan) tarafından
hizli yazdim.cnm.kusra bkma
0 oy
(1,933 puan) tarafından
Canım ben de mesela okuldayken çocuklarla uğraşıyorum falan WhatsApp hep çevrimiçi kalıyor. Eşimin mesajı okundu yapiyorum ama cevrimici. Adam beni aldatıyor musun dese yeri o zaman. Veya eşim trafik polisi gece 4 5 hep çevrimiçi oluyor çünkü emniyet grupları var ve sürekli orayı takip etmesi gerekiyor. Seninkinin de işi oradan yani aldatacak olsa 10 tane boyle uygulama var ordan konuşur ruhun duymaz. Yedek telefon falan alabilir. Yapmak isteyen her türlü yapar. Adamı bunaltma. Benim eşim de ekip arabasında 1 erkek 1 kadın var yanında mesela. İşleri oluyo kızı eşim mecbur arıyor. Kız da mecbur eşimi ariyor. Emniyet işi kadın erkek bakmıyor. Ben de zamanında aldatıldım ama eşim o güveni verdi. Birbirimize söz verdik. Eğer bir gün sevgimiz biterse bunu söyleyeceğiz ve aldatmaya gerek olmayacak dedik. Ki benim annem babam da bu yüzden boşandı hem de çok ağır bir şekilde benim travmam var.. eşine güven canım herkes bir degil
0 oy
(18,181 puan) tarafından
Sürekli aldattın mı aldatacak mısın birine mı baktın biriyle mı konuştun dersen kaçınılmaz son aldatılmak olur ilişki güvenini kaybettiğinde yokuş aşağıya gider zaten. Gözü kapalı güven demiyorum ama adamı da kıskançlıkla bunaltma yapacak olan her durumda her ortamda yapar sadece kendine ve eşine net ol böyle bir şey yaşarsan senin onu değil onun seni kaybedeceğinin farkında ol yeterli gerisi ona kalmış 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 327 göst.
20 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Syma (789 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 133 göst.
8 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Zzzzzz (1,718 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 366 göst.
22 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Syma (789 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 225 göst.