Evlenirken kac bilezik yaptılar size yoksa bedavaya mi gittiniz
Maksat muhabbet olsun
Bana 10 bilezik yapıldı 20ser gramdan. 3 yüzük, 1 cift küpe, saat ,altın bileklik ve tuğra kolye de alındı. Suan kimisi gitti .
Bunlar takıldı tabi birazı evlendikten sonra alında diğer kolumda kelepçe var
7 bilezik yapıldı 5 i 20 gram 2si 25 gramdı bir tane zincir ucu beşi birlik bir günlük set ayrıyetten bir küpe bir saat birde çeyrekli bileklik yapıldı ipli istemiştim ben ama kayınvalidem iplileri beğenmedi saatin deseninde altından yaptırdı sağolsun birde eşim yüzgörümlüğü olarak kaburga almış o zaman eşimin aldığı kaburga bileziklerimin hepsinden pahalıya geliyordu geriye de bi o kaldı zaten şu an geri kalan bileziklerle araba aldık düğünde de 30 bin+ 500 Euro + 70 çeyrek 2 yarım vardı onları da bize verdiler
Benim kaynanamlar 10 bilezik. 2 si 20 diğerleri 25 gramdi. 1 metre zincir. Küpe ve yuzuk yaptı. Annemler de 2 bilezik 25 gramdan bir tane de beşi bir yerde yaptı su an sadece 5 i 1 yerde kaldı ama ileride alınacak inşallah yurt dışına gelirken satmistik burada paraya ihtiyac olacak diye.
15 Gr dan 4 bilezik 2 tane de kendim almıştım 15 er grdan. Araba için sattık hepsini. Bide benim babamdan kalan araba vardı onu da satipbaraba aldık. Sonra ben yemedim içmedim biriktirdim bir tane tam altınli kalın Zincirli kolye. Bir tane 80 Gr bir tane 40, Gr bilezik yaptım. Onları da satıp arabayı yükseltti eşim. Şuan sadece alyanslarim ve kupelerim duruyor başka hicbiseyim kalmadı :D sağlık olsun da yine yaparız napalim :D ben de belki ev alırız diye biriktirmistim arabaya kısmet oldu. Hayırlısı olsun
412,302 soru
12,411,510 cevap
44,861 kullanıcı