0 oy
210 göst.
Diğer kategorisinde (157 puan) tarafından
Kızlar taze fasulye almıştım geçen gün domatesle beraber tencerede kaynattım içine biraz yağ ve tuz koydum şişelere doldurdum ağzını sıcacık sıkıca kapattım az önce baktım hepsi bozulmuş yani kapaklardan taşmış şu an biraz taze fasulyem daha var onu nasıl yapsam sizce derin dondurucuya mı koysam

12 Cevaplar

0 oy
(1,168 puan) tarafından
Ben faaulyelerimi kendimyetisdiriyorum 4 yıl oldu evleneli beri hasliyorum hasladikdan sonra tepsiye seriyorumsoguyunca poşete koyup buzluğa atıyorum hiç bozulmadi kışında yedik
(157 puan) tarafından
Biz normlade çiğ şekilde şişeye koyup seseyi de tencerede kaynatıyoruz ama bu sefer böyle yapayım dedim olmadı acaba yağ tuz koydum diye mi oldu yoksa kapakta mi sıkıntı vardi
(1,168 puan) tarafından
Bence yağ tuz koydun için olabilir şöyle düşün tezgahdayemk  olsa KAP'a kapali olsa2 günde bozuluyo inun gibi yağ tuz koydun icin olabilir
(157 puan) tarafından
Bn bunada yağ tuz  koydum gittim dışarı baktım öbürleri bozulmuş acaba bunlar bozulmasın diye bzukiga koysam bişey olur mu
(1,168 puan) tarafından
Ben buzluğa koyma taraftarı değilim yağlı tuzlu bozulurmu bilmiyorum ben buzluğa yağsız koyma taraftariyim
-Reklam-
0 oy
(565 puan) tarafından
vakumda sıkıntı olmuştur. bence güzelce buzluğa koy
(157 puan) tarafından
Siz yağ tuz ekliyor musunuz dondurucuya atinca
(565 puan) tarafından
az yağda domates ve fasulyeyi fasulyenin rengi dönene kadar kavurup kaldırıyorum. tuz eklemiyorum ben. pişirirken soğan ve tuz ekliyorum
(157 puan) tarafından
Tam canim sağol soğutup buzluğa koyucam demi sıcak koyulmaz
(565 puan) tarafından
soğutup poşetliyorum ben zaten sıcak poşetlesem poşet erir diye. ama sıcak konmaz tabi
(157 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(1,508 puan) tarafından
Brn poşete koyuyorum sonra dolaba ama sıcaklığı gittikten sonra poşete koyuyorum hergun değiştirmen gerekiyordu şişeleri 1 hafta boyunca sonra hiç bi zarar gormezlerdi 
(18,571 puan) tarafından
Şişeleri her gün değiştirmek ne demek. Ben anlayamadım
0 oy
(14,645 puan) tarafından
Valla direk doğrayıp atıyorum buzluğa elime babam geçse onu bile atacağım :D
0 oy
(278 puan) tarafından
Yemek yapar gibi soğanını yağını domatesini koyuyorum fasulyeyi de 5 dk pişiriyorum soğuyunca donduruyorum. Çiğ koyunca sevmiyorum böyle daha iyi oluyor
0 oy
(10,554 puan) tarafından
Kavanoza sadece donates sosu ve komposto yaparim sebze koymam bozuluyo cunku sen onlari ayikla yika icine domates dogra birazda hafif hasla rengi donsun domates suyun ceksin sogut posetle buzluga koy 
0 oy
(572 puan) tarafından
Yağ koymadan dene cnm yağ bozabiliyor 
0 oy
(625 puan) tarafından
Domates sıvıyağ fasülye tencerede şoklar soğuyunca buzdolabı poşetine katıp buzluğa katarız her sene 
0 oy
(1,792 puan) tarafından
Cnm dışarda mi bıraktın acaba 
0 oy
(673 puan) tarafından
Ben derin dondurucuya çok şey koyarım. Taze fasulyede cok koydum geçen ama ne eşim ne ben begenedim buzluk kokusu oluyor
0 oy
(550 puan) tarafından
Şişeleri ters çevirip kaynatsan garanti olurdu, kaynanam gecen sene seninki gibi yaptı 30 şişe falan çöp oldu.

Domates fasulye pişir buzluğa at direk 
0 oy
(13,442 puan) tarafından
Benle de 8 kavanoz çöp oldu bu sene 

Ben yağ koymuyorum 

Taze fasulye domates 1 küp şeker biraz tuz atıp haşlıyorum dondurucuyada bu şekilde yapıp koydum

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 66 göst.
0 oy
3 cevap 185 göst.
12 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,284 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 533 göst.
11 Ağustos 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Beden dili (4,697 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 56 göst.
5 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Lale030507 (271 puan) tarafından soruldu

404,214 soru

12,109,371 cevap

36,430 kullanıcı

...