0 oy
242 göst.
Diğer kategorisinde (146 puan) tarafından
Kızlar yargilamayin ben eşimle bı süredir bu son zamanlarda çokça tartışıyoruz sizi fazla yormadan soyliyim eskiden de tartisirdik fakat severdim onu şimdi tahammül edemiyorum bı gün iyi olsak ertesi gün soğumuş buluyorum gözüme iğrenç geliyo geçen evde yokken yatagimizin köşesi bildiğiniz su dökülmüş gibiydi imkansız islanmasi bide yani esimden başka herkes bana çekici gelmeye başladı iğrenç bı durum fakat ben napiyorum diyorum ama engel olamıyorum igreniyorum kendimden ben böyle değildim olmuyo ne yapsamda biseyler sürekli beni harama itmeye calisiyo evden işten çekildim hiç bir şey yapmak istemiyorum sadece eşimden soğuyup hep harama yeltenmek istiyorum evet siz sormadan soyluyim düşman var büyü yapacak olanda var yani şüphe ediyorum zordayım yani bı büyü varsa bunu nasıl anlarım berbat bı durumdayim 

5 Cevaplar

+4 oy
(3,865 puan) tarafından

Büyümü değil mi bilemem ama imanım zayıflamış olabilir :( dinden uzaklaşa uzaklaşa harama yaklaşıyor insan. Kalbin kararıyor artık. İçimden gelmiyor demişsin yorumlarda. Bunun için güvenilir bir hocaya danış. Burda da var güvenilir bir arkadaş alaska ismi. Mutlaka her gün kalem suresi aç evinde

Eşinle sürekli sıkıntı yaşıyorsan da soğuman çok normal. Sürekli kavga gürültü saygıyı da sevgiyide bitirir ki zaten :/
(146 puan) tarafından
Teşekkürler olabilir
-Reklam-
+1 oy
(4,354 puan) tarafından
Büyü olduğunu vs hiç sanmıyorum. Ben hatırlıyorum senin zaten eşinle hep problemlerin vardı. E bir yerden sonra insan soğuyor tabi. Sevgi saygı kalmıyor. Diğer konunun da sebebi bu, senin eşine sevgin saygın kalmadığı için başkalarını beğenmeye ilgi duymaya başlamışsın. Madem bu noktaya geldiysen de eşinle ayrıl derim. Eşin sütten çıkmış ak kaşık değildi hatırlıyorum sana şiddet vs uygulamıştı ama aldatılmayı da kimse hak etmez. Ayrılırsın sonrası sana kalmış. 
(146 puan) tarafından
Aldatmadim sadece duygularım benimle oyun oynuyor gibi evet bir çok sorun yaşadım ama ne ailem ne kimsem arkamda değil
(4,354 puan) tarafından
Şu an aldatmamış olabilirsin ama başkalarını çekici bulmaya başlamışsın vs bu işin sonu muhtemelen oraya gidecektir.
(146 puan) tarafından
Allah korusun
(1,541 puan) tarafından
Herşeyi büyüye bağlamamak lazım çok haklısın
(3,865 puan) tarafından
Hele çekici bulduğun biri sana biraz ilgili davransa yelkenleri suya indirmen büyük olasılık
0 oy
(1,332 puan) tarafından
Evinde bol bol kuran oku aç evini sirkeli suyla sil büyüyü anca dua ayet önler 
(146 puan) tarafından
Teşekkürler ama içimden gelmiyor din ile ilgili hiç bı şey yani bildiğiniz sadece günah işlemeye meyletmis gibiyim bı soğuk kalbim
(1,332 puan) tarafından
Şeytan seni oyalıyor kendine böyle yapma zorla yapmaya çalış çabala
0 oy
(1,762 puan) tarafından
Aşırı pişman olacağın bir şey olduğunu unutma hayatının mahvolabileceğini bunları düşün. Haramdan hayır gelmez. En acilinden destek almalısın için rahatlayacaksa iyi bir hoca bul sor
(146 puan) tarafından
Teşekkürler Allah korusun inşallah
0 oy
(210 puan) tarafından
sizi güvenilir birine yönlendirmemi ister misiniz? 
(146 puan) tarafından
Evet lütfen çok teşekkür ederim
(210 puan) tarafından
özelden yazayım

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 256 göst.
12 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Evrim.34 (546 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 253 göst.
11 Ekim 2021 Aile kategorisinde Mavi-beyaz (2,143 puan) tarafından soruldu
0 oy