0 oy
339 göst.
Diğer kategorisinde (11,927 puan) tarafından
Kizlar bizim bir durumumuz var.eger acilabiliyorsa yani birşey çıkarsa arkadaşa ben yardımcı olacağım.Bosu boşuna ne paramız yansın istiyoruz ne de uğraşmak istiyoruz.avukata da verecek paramız şu an yok.bir danışmaya 3000 TL fiyat istiyorlar.

Canım kanım bir arkadaşım var.Ailesi arkasında değil ama sanırım ablasına gidecek.Bosanma davası da açılacak onda problem yok.Biz bu hayvana tazminat açmak istiyoruz ayrı.bosanma.davasinda tazminat isteyince dava uzuyormus.adam da zaten anlaşmalı boşanmaya hazır.

Bu ****** herif, kıza baskı yapıyor.hic.bir arkadaşı ile görüstürmüyor kendi tüm arkadaşları ile görüşüp şehir dışı planlar yapıyor.kiza bir lokma para vermiyor.kiz sigara parasını bile ufak tefek işler yapıp kazanıyor.Ekmek almak için bile evdeki parayı kullansa hesap veriyor.azar ısıtıyor.kiz ne kadar temiz olursa olsun kıza sürekli bağırıyor.cocukla asla ilgilenmiyor.kiz hasta olduğunda asla Dr götürmüyor.kiz kendi cabasiyla gidiyor ondan bundan para bulursa ilacını alıyor.kiz benim gibi astım .hem de ağır astım.adamin sigortası yok astım ilaçları dünyaya para bende biliyorum.kiz para bulursa ilacını alıyor bulamazsa alamıyor sürekli tıkanıyor.asla çalışmasına izin vermiyor.kiz temizlik işi buldu göndermedi.kizin yatak odasında yatmasına izin vermiyormus rahatsız oluyorum diyormuş.kiz senelerdir salonda yerde yatıyor.koltugu açıp yatmasına da izin veriyormuş koltuk kırılır diye.kiz çocukla salonda yatıyor.asla kocalık yapmıyor.acik açık yazacağım birlikte olmak isteyince kıza soyun dön arkani diyormuş.bir.kere satılmaz.opmez diyor.kiza diyormuş ki ayıp ama kusurabakmayin söyleyeceğim sen zevk alma ıslanma diyormuş.Kiz kafayı kırmak üzere.biz bu hayvana tazminat açabilir miyiz? Kanitlayabilir miyiz bunları?

9 Cevaplar

0 oy
(11,927 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

En İyi Cevap

Bu arada arkadaşımın yazmak için izni var !! Dayanamıyorum ne varsa yaz sor dedi.Kemdi telefonu tuşlu .benle bile çağrı atıyor kocası yokken ben arıyorum aramaları siliyor.

Ha bir de diyor ki bir eline sağlığı yok.ne yemek yapsam tabak tabak yer sonra eleştirir.hastaliktan ölsem tabağını bile öylece bırakıp gider içeri yatar.kocasi evdeyken asla kıza televizyonda kendi istediğini izletmezmis.uyusa bile o TV kanalı istediği açık kalacak diyor.kiza çayını bile şekerini attirtip karistirip verdirtiyormus.
(6,174 puan) tarafından
ay allah esirgesin kimsenin basina vermesin bunlar kac senelik evli kiz buna bikac gun bile katlanmasi mucize. ne demek saonda yat ne demek yerde yat armani don falan . sisme bebek alip koysun eve istedigi zaman sokar cikarir tobe yaa.
(11,927 puan) tarafından
Heh catlicak kız.surekli ağlıyor.iki adım uzağımda oturuyor korkudan gelemiyor bana
-Reklam-
0 oy
(6,174 puan) tarafından
bundan bisanmak icin kiz üste para versin bence kurtulayim da ne olursa olsun demesi gerek. anlasmali bisanacaksa bile biran once kurtulmaya baksin tazminat icin bence karistirmasin o olayi bosanmaya.
(11,927 puan) tarafından
Canım kızın üç kuruş parası yok.bir zaman kendini toplayana kadar para lazım kıza
0 oy
(7,638 puan) tarafından
 Yani tazminat davası  açılır   maddî manevî  kişiyi   haklarını kısıtlama  artı   cinsel istismar   aşalamak öz güven   yok etme   yani çok sebeblı  özgurluge müdahale  bunların ispatı  gerekir  bu hallere  tanık olan şahıt lazım    
(11,927 puan) tarafından
Bazılarına ben sahitim.fakat cinsel duruma filan haliyle şahit degilim
(7,638 puan) tarafından
Ya o muaneyle anlaşilır istenirse  sen şahitlik  yapsan    yakîn arkadaş olduğun için inkar edebilir  en az 3 kişi lazım benzer ıfade verebilecek
0 oy
(762 puan) tarafından
Artık boşanmalarda ilk önce boşanıyor ve mal mülk velayeti vs için ayrı dava görülüyor bosanma uzanamasi için.
(11,927 puan) tarafından
Onu ben de biliyorum canım.ama.ayri tazminat açmak isitiyor
(762 puan) tarafından
Açsın ne kaybeder ki
0 oy
(4,170 puan) tarafından
Rabbim yardımcı olsun tez vakitte kurtulur inşallah. Barodan avukat tutamıyor mu ?
(11,927 puan) tarafından
Canım barodan avukatlar bir haltla uğraşmıyor davaya bile gelmiyor kendimden biliyorum
0 oy
(610 puan) tarafından
Allah yardımcısı olsun 
(11,927 puan) tarafından
Amin canım
0 oy
(766 puan) tarafından
Bunlar için manevi tazminat davası açabilir ama söylediklerinin hangi birini ispatlayabilecek? Hepsi kapalı dört duvar arasında olan, delili şahidi olmayan olaylar. Avukat parası dert değil, maddi durumunun yerinde olmadığını söyleyerek mahkemeden adli yardım isteyebilir ama kabul edilecek diye bir şey yok. Eğer kabul edilirse dava sonunda da kazanırsa masrafları karşı taraf ödeyecek, o zamana kadar cebinden para çıkmayacak. Ama adamın sigortası bile yoksa mahkemede çalışmıyorum, gelirim yok der, o zaman da eli boş dönersiniz. Tazminat davalarında dava açanın da dava edilenin de maddi durumuna bakılıyor. Adam işsiz, kadın işsiz, alsa alsa kaç para alabilecek, maddi tazminatın aşağı yukarı bir ölçüsü var ama manevi tazminatın yok. 
(11,927 puan) tarafından
Tabi ki öyle.yani mesela bagirdigina gondermedigine vs ben sahitim.adam bana bile cikisticbir kere
0 oy
(1,880 puan) tarafından
Canım ayrı ayrı olayını tam bilmiyorum ama zaten dava açınca dilekçe verince otomatik tazminat davası falan açılıyor. Uzar dediniz ama bosanma ne kadar uzarsa tazminat davası da öyle uzar ayrı açsa da bsiey değişmez die düşünüyorum ayrı açmak ayrı masraf bence.
(11,927 puan) tarafından
Canım adami cekismeliye döndürmek istemiyor adam anlasmaliya eyvallah.zaten boşanma bittiği gibi sürpriz olacak bu dava ona
0 oy
(841 puan) tarafından
Okurken fenalık gecirdim. Allah yardımcısı olsun inşallah. Boşanma davası açarken altta açıklama bölümüne tazminat ödenmesini istiyorum diye belirtebilirsiniz. Çocuğu varsa eğer geçimini sağlamak için de yine tazminat istiyorum diyebilir 
(11,927 puan) tarafından
Bakalım canım boşanma anlaşmalı olacak sanırım adam oraya okey zaten
(841 puan) tarafından
Anlaşmalı olsa da isteyebilir yani. Çalışma durumu yoksa bir de çocukları var mi
(11,927 puan) tarafından
Var canım
(841 puan) tarafından
Verirler inşallah canım

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 571 göst.
30 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Masallarulkesi_ (241 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 428 göst.
8 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Kızannesi ♥️ (65 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 151 göst.
0 oy
4 cevap 434 göst.

410,702 soru

12,357,390 cevap

41,139 kullanıcı

Kategoriler

...