0 oy
63 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (719 puan) tarafından
Oğlum 3 yaşında daha 10 günlük falandı ben fark ettim testisinin birinin yukarda olduğunu. Sonra doktor doktor gezdim bir kısmı ameliyat derken bir kısım gerek yok dedi büyük ihtimalle yaptırcam ama süreç nedir ne değildir evde bile kimseye çişe götürmez kendini utanır eder. Kaynanamla bir duruyoruz ev kalabalık. Birisi pipisini görünce bile bakma ayıp der hemen. İlk utangaç testis dediler sonra şu fıtığı dediler en son inmemiş testis dediler ilk zamanlar ikisini de aşağıda goruyordum ama son 5 6 aydır tık yok aşırı da korkuyorum. Ney olur nasıl olur bilen varmı? Ameliyat olmayan arkadaşlarımi kardeşleri var adam 22 yaşında hala olmamış bir sıkıntı da yok diyor ama güvenemem kimseye de napcam bilmiyorum

1 cevap

0 oy
(7,630 puan) tarafından
 Kaynımın çocuğu yeni ameliyat oldu 1 buçuk yaşinda  
(719 puan) tarafından
Ameliyat süresi ne kDar çocuğumuzun durumu nasıl çok geçmiş nolsun bu arada. Birde onlara da hemen inmemis testis mi demisler yoksa su fıtığı utangaç testis falan demislermi
(7,630 puan) tarafından
Doğdu  yoktu biri yukarda beklenıldı inmedi  biraz evhamlı dır kârı koca   ameliyat ettirdiler   1 günde çıktı   yapişik halde olduğu için aşagıya inmemiş gayet iyi durumda
(719 puan) tarafından
Çok şükür
-Reklam-

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 106 göst.
0 oy
1 cevap 56 göst.
+1 oy
8 cevap 128 göst.
29 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Beyaz Gül (680 puan) tarafından soruldu
0 oy