Ya nerden nasıl başlasam kafam durdu artık çok sinir oluyorum şimdi benim annem Bir söz verdim yapmaz
Bu giden bayram söz verdi çocuklara
Dediki bayramlık almayin bayramligi almadık
Almadılar geri çocuklar bekledi bayramlık bide eşime ve çocuklara diyor bayramlık alacağız size diye
Sonra dediki çocuklara nevresim takımı diktircem
Onuda diyorki sen diktir ben istemiyorum vaz geçtim
Pahalıdır şimdi iki çocugunki ne zaman arasam yada gitsem üzerimde yada evime bişey alsam ben parasını veririm sen al diyor annemdir alıyorum da karsiliksiz çok şey aldım ama geri diyorki beğenmiyor sürekli bir kusur buluyor ve parasını vermiyor vereceğim deme dimi damadının yanında deme
Eşimden arayıp biseyler istiyor sürekli mağazadan ayittir diye beni hiç önemsemiyor oğlum has damat diyor ayır ben veririm parasi vermiyormuş sürekli böyle artık diyozki bizi kullabiyo bildiğin bu
Altın yapıyor bizimle çarşıya geliyor bize geliyor
Parası yetmiyor bizden istiyor verin ben size veririm
Geri vermiyor örnek 1000 gibi 500 gibi rakkamlar bunlar
Yine aynısı oldu ve kalmamis alamam dedim param yok kendine gelinve para var diyor arabada görmüş hemen kutuyu nasıl gördü ise hemen anlamadım çocuklara bakarken
Alsam bussuru kusur bulacak
Zamanında benden eşya aldı geri ben almıyorum çocuklara parası hediyem olsun dedi onuda vermedi esyayida vermedi annem diye ses etmiyorum ama yıldım.kenmi yiyorum sinirden abim ev aldı diyorki ona hediye alacağız nakit para verdik yüklü miktarda içinde el kızı var bana gelince 0000 neden çünkü ben el oğlu ile evliyim onun gözünde
Bide bana söylüyor elimiz bos gidemek gelin oğlanın başına kakar
Bizimkine kakmasi umrunda değil zatrn de öğle içimi boşaltmak istedim çok doldum inanjnki el gittiği kocasının ailesinden dertlenir ben ailemden dertliyim daha neler var ne kapanmayan yaralar ama elimden bisi gelme z