0 oy
132 göst.
Diğer kategorisinde (70 puan) tarafından
Ya nerden nasıl başlasam kafam durdu artık çok sinir oluyorum şimdi benim annem Bir söz verdim yapmaz 

Bu giden bayram söz verdi çocuklara 

Dediki bayramlık almayin bayramligi almadık 

Almadılar geri çocuklar bekledi bayramlık bide eşime ve çocuklara diyor bayramlık alacağız size diye 

Sonra dediki çocuklara nevresim takımı diktircem 

Onuda diyorki sen diktir ben istemiyorum vaz geçtim 

Pahalıdır şimdi iki çocugunki ne zaman arasam yada gitsem üzerimde yada evime bişey alsam ben parasını veririm sen al diyor annemdir alıyorum da karsiliksiz çok şey aldım ama geri diyorki beğenmiyor sürekli bir kusur buluyor ve parasını vermiyor vereceğim deme dimi damadının yanında deme 

Eşimden arayıp biseyler istiyor sürekli mağazadan ayittir diye beni hiç önemsemiyor oğlum has damat diyor ayır ben veririm parasi vermiyormuş sürekli böyle artık diyozki bizi kullabiyo bildiğin bu 

Altın yapıyor bizimle çarşıya geliyor bize geliyor 

Parası yetmiyor bizden istiyor verin ben size veririm 

Geri vermiyor örnek 1000 gibi 500 gibi rakkamlar bunlar 

Yine aynısı oldu ve kalmamis alamam dedim param yok kendine gelinve para var diyor arabada görmüş hemen kutuyu nasıl gördü ise hemen anlamadım çocuklara bakarken 

Alsam bussuru kusur bulacak 

Zamanında benden eşya aldı geri ben almıyorum çocuklara parası hediyem olsun dedi onuda vermedi esyayida vermedi annem diye ses etmiyorum ama yıldım.kenmi yiyorum sinirden abim ev aldı diyorki ona hediye alacağız nakit para verdik yüklü miktarda içinde el kızı var bana gelince 0000 neden çünkü ben el oğlu ile evliyim onun gözünde 

Bide bana söylüyor elimiz bos gidemek gelin oğlanın başına kakar 

Bizimkine kakmasi umrunda değil zatrn de öğle içimi boşaltmak istedim çok doldum inanjnki el gittiği kocasının ailesinden dertlenir ben ailemden dertliyim daha neler var ne kapanmayan yaralar ama elimden bisi gelme z

4 Cevaplar

0 oy
(628 puan) tarafından
Ben okurken daraldim resmen böyle yapmazi çok yanlış bişey annen sonucta daha destek çıkması lazım bizde de tam tersidir eşim tarafı hiçbir şekilde yardımları dokunmaz ama gözleri kalır bizim iki kuruşumuz da benim ailem ise çok yardımı dokundu dükkan aldik yardım ettiler araba aldık yine benim ailem yardım etti ne zmn gitsem yada onlar ne zaman gelseler yüksek miktarda para yada altın veriyorlar ve babamlarin sadece oturduğu ev var altlarinda eşimin tarafı ise 4 katlı evleri var 
(628 puan) tarafından
İstediği zaman para üzerimde yetecegi kadar var de birikim yapiyorux yetecegi kdr evde bırakıyoruz de bı kaç defa istedikten sonra belki kendi de anlar istemez sonrasında yaptığı doğru bişey değil çoğu kişi kızına yapıyor oğluna yapmiyor oğlundan yiyor
(70 puan) tarafından
Aynen öyle canım
(70 puan) tarafından
Dedim trip attı
(628 puan) tarafından
Atsın bişey olmaz mesela borc olarak istediğinde sizde lafını yapmıyorsanız sonrasında o şekilde alışmış olabilir
(70 puan) tarafından
Haklısın valla canım
-Reklam-
0 oy
(812 puan) tarafından
Cidden nasıl dayandın annene
(70 puan) tarafından
Dayanmaya çalışıyorum canım
0 oy
(1,332 puan) tarafından
Yarısında okumayı bıraktım canım .

Kabul etme bundan böyle. 

1 küser 

2 küser

3 küser 

Sonra alışır 
(70 puan) tarafından
Ya trip atıyor baya ben i büyütmüş ya
(1,332 puan) tarafından
Atsın dursun.  O istediği için sen geldin dünyaya
Sen istediğin için gelmedin ve onun kızı olmadın. O kadar çokta gelmesin yani üstüne
(70 puan) tarafından
Dimi ama canım
0 oy
(3,009 puan) tarafından

Annedir eyvallah da kendinizi bu kadar da kullandırttırmayın, bir değil iki değil kadın her zaman aynı şeyleri yapmış. Ben olsam mesafe koyar, bir daha ne para veririm ne bir şey alırım

(70 puan) tarafından
Büyüttüğü için hep bir beklenti içinde mesela ablama.bir poşet bişey verdiya diyorki
Bir paket sigara mi aldı geberevek.para diye kancikkk diyo

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 155 göst.
0 oy
3 cevap 113 göst.
1 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Ayze (56 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 93 göst.
29 Ekim 2024 Aile kategorisinde Glstanbeste (292 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 265 göst.