0 oy
80 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (620 puan) tarafından
İyi akşamlar 6 haftalık hamilelikte ,9-6 tansiyon normal mi düşük mü napmam lazim

5 Cevaplar

0 oy
(13,871 puan) tarafından
Normalde de tansiyonun düşük mü

Soyledigin tansiyon benim normal tansiyonum hep öyleydi doğuma kadar da öyle geçirdim iki doğumumda da bir sorun olmadı doktor sadece tuzlu ayran öneriyordu
(620 puan) tarafından
Hayır normalde 12-8 dir
-Reklam-
0 oy
tarafından
Düşük tabiki. Hamilelikten tansiyon genelde yükselir ama takibini yapmanız lazım. Yalnız düşük diye yukseltelim derken tuzlu gıdalar tüketmeyin. Hamilelikte tuz çok zararlı. Hem ödem, hemde gebelik zehirlenmesine neden olabilir. Doğru şekilde karnınızı doyurun. Kendinizi iyi hissetmiyosaniz mutlaka acile gidin. Ve takip edin tansiyonunuzu
(620 puan) tarafından
Gittik serum taktılar
0 oy
(245 puan) tarafından
gebelikte düşük tansiyon normal. yüksek tansiyon sıkıntı. gebeliklerinde tansiyon problemi yaşayan biri olarak yorum yapıyorum. düşmesi normal ama yükselince muhakkak doktorunuza iletin. 
0 oy
(4,900 puan) tarafından
Biraz düşük cnm dinlen ayaklarını yükselt. Az tuzlu ayran içebilirsin yada sekerlı cay bana iyi geliyor hep düşer benmde. Yükselmesi daha sıkıntılı takibini yap mutlaka
(620 puan) tarafından
Normalde tansiyonum hep 12-8 dir
(4,900 puan) tarafından
Normal cnm yeni hamilesın vücudun kendini gebeliğe hazırlıyor. Bütün vitaminlerini kullanıyor. Araştırmıştim. Ben ilk haftalar asırı halsiz kalırdim nedeni buymus
0 oy
(9,718 puan) tarafından
Normal bacım korkma 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 30 göst.
21 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Halidbebek (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 52 göst.
0 oy
2 cevap 106 göst.
22 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde Prens annesii23 (169 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 419 göst.
20 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,191 soru

12,377,065 cevap

42,919 kullanıcı

Kategoriler

...