0 oy
88 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (640 puan) tarafından
İyi akşamlar 6 haftalık hamilelikte ,9-6 tansiyon normal mi düşük mü napmam lazim

5 Cevaplar

0 oy
(13,979 puan) tarafından
Normalde de tansiyonun düşük mü

Soyledigin tansiyon benim normal tansiyonum hep öyleydi doğuma kadar da öyle geçirdim iki doğumumda da bir sorun olmadı doktor sadece tuzlu ayran öneriyordu
(640 puan) tarafından
Hayır normalde 12-8 dir
-Reklam-
0 oy
tarafından
Düşük tabiki. Hamilelikten tansiyon genelde yükselir ama takibini yapmanız lazım. Yalnız düşük diye yukseltelim derken tuzlu gıdalar tüketmeyin. Hamilelikte tuz çok zararlı. Hem ödem, hemde gebelik zehirlenmesine neden olabilir. Doğru şekilde karnınızı doyurun. Kendinizi iyi hissetmiyosaniz mutlaka acile gidin. Ve takip edin tansiyonunuzu
(640 puan) tarafından
Gittik serum taktılar
0 oy
(258 puan) tarafından
gebelikte düşük tansiyon normal. yüksek tansiyon sıkıntı. gebeliklerinde tansiyon problemi yaşayan biri olarak yorum yapıyorum. düşmesi normal ama yükselince muhakkak doktorunuza iletin. 
0 oy
tarafından
Biraz düşük cnm dinlen ayaklarını yükselt. Az tuzlu ayran içebilirsin yada sekerlı cay bana iyi geliyor hep düşer benmde. Yükselmesi daha sıkıntılı takibini yap mutlaka
(640 puan) tarafından
Normalde tansiyonum hep 12-8 dir
tarafından
Normal cnm yeni hamilesın vücudun kendini gebeliğe hazırlıyor. Bütün vitaminlerini kullanıyor. Araştırmıştim. Ben ilk haftalar asırı halsiz kalırdim nedeni buymus
0 oy
(9,852 puan) tarafından
Normal bacım korkma 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 37 göst.
21 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Halidbebek (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 82 göst.
0 oy
2 cevap 111 göst.
22 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde Prens annesii23 (169 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 447 göst.
20 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,439,331 soru

23,663,635 cevap

309,115 kullanıcı

...