Bak normalde hamilelik ile abartıyorsun hormonlar yazacaktım böyle konularda iş arkadaşlığını savunurum
Ama o kadar bana hissettirecek yazmışsın ki ,kafamda nedense biz kadınlar nedense öteki kadını nokta atışı gibi hissederiz mottosu geldi.
Bir düğüne gider salondaki 500 kişiden esimizi iyi tanıdığımız için dikkatini çekebilecek o bir kişiyi biliriz iç gudusel olarak.
Sadece bu hissiyatı bana getirdiğin için doğru hissettiğini düşünüyorum
Kiz ile alakalı hiç bir problem yok ,ekmeği ile oynama sakın çünkü o bu işe ihtiyacı olduğu için girdi.
Senin korkun eşinin onu beğenebilir ihtimali çünkü hissettin.
Iste burda su devreye giriyor esin bu dürtüsü yönetebilecek mi ,yonwtemeyecegini bildiğin için bu korku ,nenseninnanne olman ne hamile olman ne eskisi kadar kendine bakamıyor olman ile alakalı sen hala o güzel genç kızsın, hayatının baharında annelik deneyimini yaşayan öncelikleri değişmiş o güzel kadınsın sorun esinin nu süreçte bir koca bir baba olarak eşlik edip edemeyeceği...
Bazen hayatta bazı şeyler zor olsada bile bile kabul etmek zor olsada kendi keyfini kaçırmamaya çalış.Hayatin sana sundujlarina başına gelenler yada gelebilcekler için Akış Birak kendini.
Ne olması ne yaşanması gerekiyorsa o olacak , Ve senin nasıl bir durum davranış ve ruh halinde olman gerekiyorsa ooo minimum zararla kendini merkeze koyarak hareket et. Sen ne yaparsan yap senin için bir senaryo var sonucu öyle yada böyle değiştiremezsin.Sakin unutma.Kendini ikileme sokacak davranış ve tutumlarını uzak dur, haklı olma ihtimalin çok yüksek ama sakın unutma o kız bunu bilmiyor kızı bir suçu yok o kocanla ile senin aradan daki senaryonun oyuncusu olduğunun farkında bile değil.
Bu dönem tek yapacagin sey Allahim senden geleni kabul ediyorum ,lütfen kolaylaştır olsun.Inan faydasını daha çok görürsün.
Gidip sohbet ettiklerini görmek yada görmemek o şüphe seni yer bitirir.
Yemyeşil bir ağaca bir kurt girer ve yıllar içinde yer bitirir sonunu getir.Kendine sakın bunu yapma varsa birsey görmen gereken anlaman gereken önüne altın tepsi ile gelecek.