0 oy
1,795 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,387 puan) tarafından 1 uyarı
Biraz uzun oldu ama lütfen okuyun. Psikolojim çok bozuldu. Ve lütfen linçlemeyin. Öncelikle hamile olduğumu belirtmek isterim. Gebeyken çok daha kıskanç oluyorum. Bizim bı dükkanımız var ve elemana ihtiyaç vardı. Eşimin abisi dükkanda kalıyordu ve ben kalmasını istemiyordum çünkü kötü alışkanlıkları var. Bir kız gelmiş dükkana iş başvurusu için eşim sen görüş dedi. Ben direk kabul ettim kızı çünkü abisini uzaklaştırmak istiyordum kız çalışırken orada kalamazdı. Kız ise başladı abisi gitti. Ama şimdi çok huzursuzum çünkü geçen gece eşim kızdan bahsetti sohbet etmişler kızla alakalı bir şeyler anlattı. Kız aynı benim eşimle evlenmeden önceki halim gibi. Ve bu beni korkuttu çünkü ben artık eskisi gibi değilim. Bebeğim var. Hamileyim vs vs. Ev kadınıyım yani. Bana aşık olduğu halim gibi olduğu için korku kapladı icimi. Kızın profil resmine bakmış kolyesinde hac işareti varmış. Ben baktım mesela göremedim demek ki dikkatli bakmış kız Hristiyanmış. Dini alakadar etmez ama eşimin bu kadar dikkat etmesi beni sinirlendirdi. Sonraki günlerde eşimle romantik bir an yaşıyorduk bir anda kızın annesi 70 yaşında biliyor musun dedi. Ben de çok rahatsızım kızdan çıksın işten hazır deneme sürecinde dedim. O da dedi ki senin lafinla iyi iş yapan birini işten çıkartmam. Kızı gece motorla evine bırakıyor. Araba olsa neyse ama motor yakın temas istiyor binince. İçim çok huzursuz. Dün gece gittim haber vermeden kapıda beraber sigara içip sohbet ediyorlardı. Eşim sandalyeye ters oturmuştu kıza doğru. Gülüyordu. Beni görünce korktu kıza bir şey diyeceğim diye ama bir şey demedim ama çok sinirlendim. Kız sessiz birisi. Kötü biri gibi değil ama bilemiyorum. Yarın sabah eşimden bir saat sonra habersiz gideceğim. Bakacağım yine oturtup sohbet ediyorlarmi? Sizce doğru mu yapıyorum. Abartıyor muyum? Siz olsanız ne yapardınız?
Asagidaki sebeplerle 1 kez uyarildi
  • 🚩 Başlık Hatalı

75 Cevaplar

+15 oy
önce (17,452 puan) tarafından
Valla haklısın. Eşin durumu abartmış. Sen iyi duruyosun. Ben ağzına tükürmüstüm şimdiye eşinin 
önce (1,387 puan) tarafından
Ve bu aralar her gece içiyor
-Reklam-
+4 oy
önce (404 puan) tarafından
Benim kıskançlığım ölçülüdür fakat romantik an yaşarken kızın annesinden bahsetmesi ve motorla kızı eve bırakması hiç doğru hareketler değil.
+3 oy
önce (3,125 puan) tarafından
Hayır abartmıyorsun haklısın bence.

Hadi sohbet neyse ki o da gereksiz de o motorla ebe bırakmak neyin nesi 

Ateşle barut misali bence yeni birini aramaya başlayın 
önce (24 puan) tarafından
Minnak sen mervemisin konyada yaşayan
önce (3,125 puan) tarafından
Sadece hayır değilim
önce (3,125 puan) tarafından
Bence sadece kızla degil eşinle de konuşmalısın sonuç olarak tüm kadınları uzaklaştıramazsın eşin uzak duracak onun sorumluluğu var sana karşı başkasının değil
önce (1,387 puan) tarafından
Konuştum eşimle bugün çıkartması için. Sen benden nasıl böyle bir şey beklersin dedi. Benim iki tane çocuğum var karım var size böyle bir şey yapar mıyım. Kendime yedirmem dedi. Bilemiyorum artık. Bekleyip göreceğim. Güvenmeyi deneyeceğim samimi olmama konusunda uyardım bugün iki kere gittim ikisinde de yakın değillerdi. Ve istersen gel dükkanda bekle beraber gidelim dedi.
önce (3,125 puan) tarafından
Müge anlının cok sevdiğim bir sözü vardır güven kontrole tabidir
+3 oy
önce (49,835 puan) tarafından
gazlamak istemem de esin kıza yürümuyor kosuyor
+3 oy
önce (3,525 puan) tarafından
Bak normalde hamilelik ile abartıyorsun hormonlar yazacaktım böyle konularda iş arkadaşlığını savunurum

Ama o kadar bana hissettirecek yazmışsın ki ,kafamda nedense biz kadınlar nedense öteki kadını nokta atışı gibi hissederiz mottosu geldi.

Bir düğüne gider salondaki 500 kişiden esimizi iyi tanıdığımız için dikkatini çekebilecek o bir kişiyi biliriz iç gudusel olarak.

Sadece bu hissiyatı bana getirdiğin için doğru hissettiğini düşünüyorum

Kiz ile alakalı hiç bir problem yok ,ekmeği ile oynama sakın çünkü o bu işe ihtiyacı olduğu için girdi.

Senin korkun eşinin onu beğenebilir ihtimali çünkü hissettin.

Iste burda su devreye giriyor esin bu dürtüsü yönetebilecek mi ,yonwtemeyecegini bildiğin için bu korku ,nenseninnanne olman ne hamile olman ne eskisi kadar kendine bakamıyor olman ile alakalı sen hala o güzel genç kızsın, hayatının baharında annelik deneyimini yaşayan öncelikleri değişmiş o güzel kadınsın sorun esinin nu süreçte bir koca bir baba olarak eşlik edip edemeyeceği...

Bazen hayatta bazı şeyler zor olsada bile bile kabul etmek zor olsada kendi keyfini kaçırmamaya çalış.Hayatin sana sundujlarina başına gelenler yada gelebilcekler için Akış Birak kendini.

Ne olması ne yaşanması gerekiyorsa o olacak , Ve senin nasıl bir durum davranış ve ruh halinde olman gerekiyorsa ooo minimum zararla kendini merkeze koyarak hareket et. Sen ne yaparsan yap senin için bir senaryo var sonucu öyle yada böyle değiştiremezsin.Sakin unutma.Kendini ikileme sokacak davranış ve tutumlarını uzak dur, haklı olma ihtimalin çok yüksek ama sakın unutma o kız bunu bilmiyor kızı  bir suçu yok o kocanla ile senin aradan daki senaryonun oyuncusu olduğunun farkında bile değil.

Bu dönem tek yapacagin sey Allahim senden geleni kabul ediyorum ,lütfen kolaylaştır olsun.Inan faydasını daha çok görürsün.

Gidip sohbet ettiklerini görmek yada görmemek o şüphe seni yer bitirir. 

Yemyeşil bir ağaca bir kurt girer ve yıllar içinde yer bitirir sonunu getir.Kendine sakın bunu yapma varsa birsey görmen gereken anlaman gereken önüne altın tepsi ile gelecek.
önce (3,525 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi
Mdemir Aynen öyle bir uste yazdığımı oku daha net olacak

Ben bunları defalarca kez konu başka şeylerde olsa deneyimlemis ve bunu son 2-3 senedir fark etmiş biri olarak yazdım fark ettim ama hala o kadar çok zorlanıyorum ki bu kontrol durtusunden uzaklaşmak garanticilik akışa olanlara güvenememek çok çabalıyorum hala hata yapıyorum ama deniyorum
Ona yazdıklarım çok zor biliyorum ama denemek zorunda yoksa hayat yerden yere vuruyor mücadelesini doğru yerde vermeyi öğrenmek zorunda çünkü hayat bunu ,ona istemesede 60 yasinda bile olsa öğretiyor peşini bırakmıyor. TABI ben ne dersem diyeyim  birde vakti gelince sindireecek ama iste yinede belki faydam olur diye yazmak istedim belkide ben vesile olurum anlamasına,bilemeyiz..
önce (509 puan) tarafından
Ben yazılarınızın hepsini okudum kendi yerime koydum hanimefendiyi de dediğiniz gibi akışa müdahale etmese ve eşini karşısına alıp konuşsa daha iyi olur
önce (1,387 puan) tarafından
Deneyeceğim bakalım
önce (3,525 puan) tarafından
Allah,evren,tanrı doğa, evrim insanlık, ışık  her  neye inanıyorsan kolaylık versin ,yol çok ama varacağın sonuç aynı...
önce (57 puan) tarafından
Aycaninannesi yazdıklarını okudumda kendimede çıkarım yaptım buradan . Benimde çok yaptığım bir hata galiba kontrol etme güdüsü . Uzun zamandır kendimde neyi aşamadığımı bulmaya çalışıyordum . Bu arada bende 39 yaşındayım tam hayatı anlamdırdıgım yaşımdayım ve yazdıklarını kendime çok yakın hissettim.
+3 oy
önce (344 puan) tarafından
Tek iş kapısı siz misiniz direkt çıkar işten kızda masum değil o da evli adamla sohbetine hareketine dikkat edecek herkes kızın ne suçu var demişte biraz ağır olsun 7 ceddini anlatmasin motorla biraktirmasin kendini.. direkt git eşimin seninle olan sohbeti vs sevmedim bana ters de zaten gurursuz gibi durursa ne olduğunu belli eder iş mi yok Allah aşkına ekmeğinden olacakmış ülkede istihdamı bir kocan sağlamiyor sonuçta market pazar her yer iş dolu 
önce (345 puan) tarafından
Çok doğru yerinde bi yorum adamda da suç var, kızda da anasına kadar niye anlatıyor elin adamına hem evli olduğunu da biliyor.
İş ilerlerse bu şekilde ya kızı isten cikartirsin yada ben giderim diyip gözünü korkutsun kocasının bence.
önce (344 puan) tarafından
Aynen oyle korkutsun hiç sevmiyorum böyle şeyleri eğer orda duran bu kadın olsaydı çalışan erkek olsaydı böyle bir şeye eşi asla izin vermezdi
önce (921 puan) tarafından
Ay kesinlikle hadi anlatması falan neyse ama motor meselesi çok yanlış. Biz evli arkadaşımızın arabasına çekinip binemiyoruz. Helal haramı ayırt etmenin önemi gerçekten. Ben de emlakta çalıştım sadece patronum vardı ama benim masam ön taraftaydı arada bölme vardı. Yemek ve iş dışında ayrı dururduk. Sohbette o dertleşirdi ben evliydim ufak tefek abilik öğüdü verirdi.
önce (344 puan) tarafından
işte kendini bilince insan sohbet ortam ona göre şekilleniyor
+1 oy
önce (253 puan) tarafından
Kizi değil esini duzlet kuzum
önce (1,387 puan) tarafından
Kızı düzeltme gibi bir çabam zaten yok. Dedim gibi iyi biri gibi. Kötü bir şey demedim hakkında. Eşimle alakalı ilk defa şüpheye düşünüyorum. Çünkü kız eşimin hoşlanacagi tarzda birisi belki başka tarz biri olsa böyle düşünmezdim.
+1 oy
önce (119 puan) tarafından
Biz bu durumun İslami açıdan uygun olmadığını söylediğimiz zaman bizi yobaz olarak yaftalıyorlar halbuki insanı Allah yarattı ve onun fıtratını en  iyi Allah bilir. Allah insanları yaratmıştır ve neslin devamı için aile kavramını kutsal kılmıştır ailenin devamı için de kadını çekici yaratmıştır erkeğe de kadını sevme duygusu verilmiştir. Ailenin ifsat olmaması için kadına tesettür erkeğe de gözünü haramdan sakınmayi emretmiştir ve insanoğluna harama giden yolları yasaklamıştır allahü Teala kur'an-ı Kerim'de zina etmeyin değil de zinaya yaklaşmayın demiştir dolayısıyla zinaya götüren yolları öncelikle yasaklamıştır. Kadın ve erkeğin zaruri durumlar dışında muhabbete varacak şekilde bir ilişki içerisinde olması zinaya teşvik eden yollardan bir tanesidir. Demek istemiyorum ki her muhabbet içerisinde olacak kişi zina yapacak yanlış anlaşılmasın ama taviz tavizi  doğurur. Muhabbetten gönülere diye bir şey vardır muhabbet adı üstünde Sevgi kökünden gelir kişiler muhabbet ettikçe aralarında bir sevgi bağı oluşur. Yapan her türlü yapar sözünü de doğru bulmuyorum. Nefis var şeytan var adam o niyetle konuşmasa bile ister istemez arada muhabbet oluşabilir. Yani hatayi siz başta yapmışsınız bayan eleman işe alarak çıkarmak isterseniz eşinizin tepkisi ile karşılaşırsınız diye düşünüyorum .Eşim bu aralar çok içiyor diyorsunuz kafası karışmış olabilir ayrıca içki bütün kötülüklerin anasıdır içkili haliyle bir hata yaparsa yine olan size olur çok üzülürsünüz bir an önce o kizdan kurtulmaya bakın.
0 oy
önce (1,425 puan) tarafından
Rabbim yâr ve yardımcın olsun canım benim 
önce (1,387 puan) tarafından
Amin teşekkür ederim
0 oy
önce (8,853 puan) tarafından
Hepsini okumadım normalde kocasını çok kıskanan kadınları sevmem yani abartanlari ama burda abartma yok ve haklısın bende asla kabul etmezdin
önce (1,387 puan) tarafından
Yarın gideceğim yine aynı manzara olursa kızla güzelce konuşacağım
önce (8,853 puan) tarafından
Konuşman duzeltmiyecek sende biliyorsun...
Esin kıza hayran rsmen hoşlanıyor
önce (1,387 puan) tarafından
İşten çıkması için konuşacağım
önce (8,853 puan) tarafından
Kız haberdar et kız ne diyecek
önce (420 puan) tarafından
Yine aynı manzara olmasını bekleme direk cıkartın işten yarın belki aynı manzarayala karşılaşmassın senin görmedigin bi gün aynı manzara olur ileride daha ilerisi olur iş geri dönülmes yollara girer neden bekliyorsun lütfen aklını kullan bir an once postala
0 oy
önce (110 puan) tarafından
Başlatmasın şimdi elemanından memnuniyetinden falan çarparım ağzına görür gününü. Evli bi adamın bu kadar samimiyeti beni de rahatsız eder. Erkek adam eşinden başka kadınla bu kadar samimi konuşamaz. Nokta.
önce (1,387 puan) tarafından
Kızla alakalı her şeyi biliyorum resmen
önce (110 puan) tarafından
Neden bu kadar merak ediyor bu kızı eşin anlam veremedim zemin mi hazırlıyor acaba bir şeyler için hareketlerini takip et sürekli ne yapıyor telefonuna bak bence haberi yokken gerekirse konuş neden bu kadar bu kız hakkında konuşuyorsun hayırdır diye sorguya çek. Valla anasından emdiği sütü burnundan getirirdim ben olsam
0 oy
önce tarafından
Senin lafınla kızı almış niye çıkaramıyor. Motor, annesi fln çok gereksiz şeyler
önce (1,387 puan) tarafından
Kızın çoğu şeyini biliyorum sayesinde baya sohbet etmişler
0 oy
önce (923 puan) tarafından
Normalde kıskançlık postlarını gereksiz bulup yazmam bile. Ama sizin durum rahatsız edici iyi kokular gelmedi burnuma
0 oy
önce (7,564 puan) tarafından
 Hep mi kız lar suçlu  durumuna düşüyor   
önce (1,387 puan) tarafından
Ben hayatta kimseye guvenmemeyi öğrendim. Her erkek aldatabilir. Hele ateşle barut yan yana ise.
önce (17,452 puan) tarafından
Kız ben ne yaptım. Doğru olanı söyledim. Arkadaş medeni iyi niyetli düşünmeye calisiyo anladığım kadarıyla. Ama kız kusura bakmasın kimse hiç masum değil. Olan bu. Kim kimin arkasına motora biner . Çalışmayı biliyorsa evine dönmeyi de bilmeli. çok istiyosa alsaymis kendine bı bisiklet.

Tuğçe her erkek değil her insan aldatabilir. Ben kimseye güvenmem. Kendi nefsime dahi. Allah'ım şeytana uymaktan korusun bizleri.
önce (1,387 puan) tarafından
Allah doğru yoldan saptırmasın olan çocuklarıma olacak
önce (1,387 puan) tarafından
Kız öyle yaparsam birimizden biri ölür. Ama artık kızı birakmiyormus rahatsız olduğumu söylemiştim. Tabi ne kadar doğru Allah bilir
önce (17,452 puan) tarafından
Kız Allah seni bu nasıl akıl. İftira atmak demek bu. Bence yanlışı yanlışla kapatma
0 oy
önce (1,332 puan) tarafından
Hemen pilini pirtini topla çık ya çıkarsın ya da bırak haytta katlanamam.ben böyle seylere
0 oy
önce (3,621 puan) tarafından
Eşin gerçekten işi ilerletmiş. Tedbirini al bence. Yine iyi sabrediyorsun 
0 oy
önce (37 puan) tarafından
Çok saçma o kadar samimi benim kocam bi kızla olamaz yani tamam sohbet muhabbet olur aynı ortamda mecbur ama bu çok fazla kolyesi anası bilmem nesi çıkarsın kızı işten
0 oy
önce (180 puan) tarafından
Benimde böyle bir problemim var eşim bahsetmiyor yakın temas görmedim duymadım yakınlarım eşimin iş yerinin orda oturup günlük gidiyorlar öyle bişey olsa duyardım ama geçen ilk defa gittim dükkana kadın kapının önüne çıkıp benimle tanışmaya kalktı moralim bozuldu sağlam biri değil daha önce 2 kez evlenip boşandı tanıyoruz hepimiz bide sonra kasapta çalışırken evli patronuyla ilişki yaşamaya başlamış arabasına falan binip oraya buraya gitmiş sonra ne olduysa patronu bunu çıkarmış işten şimdi bizim iş yerinde çalışıyor çok endişeliyim o gün yanıma geldi aşırı dikkatli baktı bana inceledi resmen Allah yardımcımız olsun eşlerimiz şaşırmasin inşallah 
önce (1,387 puan) tarafından
İçimdeki huzursuzluğu anlarsın bir de benim eşim anlatıyor yani. Ne yapacağız biz? Sen esinle huzursuz olduğunu konuştun mu?
önce (180 puan) tarafından
Konuştum tabi kaç kez hemde çünkü aşırı huzursuzum şüphe içindeyim sürekli eşim kızın ismini söyleyerek ben ona bakmam diyor merak etme ben ona asla bakmam diyor
önce (615 puan) tarafından
Powerpuff seninki daha tehlike işiniz ne ki
Sen onu çıkarttırmaya bak demekki evliymiş patronmuş dinlemiyor.
önce (1,387 puan) tarafından
Güvenmekten başka çaremiz yok sanırım. Allah karşımıza çıkartır diye düşünüyorum. Yapan kendine yapar.
önce (180 puan) tarafından
Büşra bende çıksın istiyorum inşallah çıkar Tuğçe aynen ara ara kontrol edeceğiz sadece
0 oy
önce (1,348 puan) tarafından
Motorla eve bırakmak ne ya ? Eşim arabaya tanımadığım birini alınca çıldırıyorum ki motor abartmıyorsun
önce (1,387 puan) tarafından
Aynısını ben yapsam çok merak ediyorum ne yapardı.
önce (1,348 puan) tarafından
Boşanmaya kadar giderdi
0 oy
önce (4 puan) tarafından
Yani canıım gebesin zaten seni üzmek istemem ama hiçde abartmıyosun ben olsam ohooo.bu kadarı çok fazla motorla evine bırakmak hele ben olsam asla ve asla kabul etmem kesinlikle çıkartırdım  üstelik romantik anınızda annesinden bahsetmesi çok absürt ama sanki senin eşinde problem  o şekilde samimi olmaması gerektiğini biliyor koskoca adam. gereksiz yani
önce (1,387 puan) tarafından
Evet sorunun onda olduğunun farkındayım. Bakalım yarın gideceğim haber vermeden dükkana. Yine aynı durum olursa konuşacağım kızla çıkması için.
önce (4 puan) tarafından
Kesinlikle bu gebe halinle bide bunlar la mı uğşacaksın canım

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 259 göst.
24 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Gammmze (1,331 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 280 göst.
2 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Linaaa_ (116 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 452 göst.
10 Ocak 2022 Aile kategorisinde Rumeysahanim (156 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 1,013 göst.
22 Ocak 2019 Aile kategorisinde Gamzeli (531 puan) tarafından soruldu

397,209 soru

11,880,241 cevap

35,993 kullanıcı

...