0 oy
2,461 göst.
Diğer kategorisinde (1,749 puan) tarafından
Biraz uzun oldu ama lütfen okuyun. Psikolojim çok bozuldu. Ve lütfen linçlemeyin. Öncelikle hamile olduğumu belirtmek isterim. Gebeyken çok daha kıskanç oluyorum. Bizim bı dükkanımız var ve elemana ihtiyaç vardı. Eşimin abisi dükkanda kalıyordu ve ben kalmasını istemiyordum çünkü kötü alışkanlıkları var. Bir kız gelmiş dükkana iş başvurusu için eşim sen görüş dedi. Ben direk kabul ettim kızı çünkü abisini uzaklaştırmak istiyordum kız çalışırken orada kalamazdı. Kız ise başladı abisi gitti. Ama şimdi çok huzursuzum çünkü geçen gece eşim kızdan bahsetti sohbet etmişler kızla alakalı bir şeyler anlattı. Kız aynı benim eşimle evlenmeden önceki halim gibi. Ve bu beni korkuttu çünkü ben artık eskisi gibi değilim. Bebeğim var. Hamileyim vs vs. Ev kadınıyım yani. Bana aşık olduğu halim gibi olduğu için korku kapladı icimi. Kızın profil resmine bakmış kolyesinde hac işareti varmış. Ben baktım mesela göremedim demek ki dikkatli bakmış kız Hristiyanmış. Dini alakadar etmez ama eşimin bu kadar dikkat etmesi beni sinirlendirdi. Sonraki günlerde eşimle romantik bir an yaşıyorduk bir anda kızın annesi 70 yaşında biliyor musun dedi. Ben de çok rahatsızım kızdan çıksın işten hazır deneme sürecinde dedim. O da dedi ki senin lafinla iyi iş yapan birini işten çıkartmam. Kızı gece motorla evine bırakıyor. Araba olsa neyse ama motor yakın temas istiyor binince. İçim çok huzursuz. Dün gece gittim haber vermeden kapıda beraber sigara içip sohbet ediyorlardı. Eşim sandalyeye ters oturmuştu kıza doğru. Gülüyordu. Beni görünce korktu kıza bir şey diyeceğim diye ama bir şey demedim ama çok sinirlendim. Kız sessiz birisi. Kötü biri gibi değil ama bilemiyorum. Yarın sabah eşimden bir saat sonra habersiz gideceğim. Bakacağım yine oturtup sohbet ediyorlarmi? Sizce doğru mu yapıyorum. Abartıyor muyum? Siz olsanız ne yapardınız?

75 Cevaplar

0 oy
(5,164 puan) tarafından
Hiç iyi kokular gelmedi burnuma
-Reklam-
0 oy
(357 puan) tarafından
Haber et cnm gidince merk ettim cnm 
0 oy
(3,229 puan) tarafından
Eve gel git olayına niye karışıyor eşin eve elamanını koyan nerde görülmüş. Kızlık bişey yok demiş çoğu kişi ama oda binmesin motora ne münasebet abi ben kendim gider gelirim desin .. ha %80 eşin suçlu burda. Ne bu kadar inceleme. Bukadar samimiyet. Ne dükkanı bu arada . Benim kuzenim hamile zamanın da bile kendi durdu dükkânda eşinin yanında. Kimseyi aldırtmadı cafe çalıştırıyorlardı
(1,749 puan) tarafından
Komagene. 10 aylık bebeğim var durmuyor asla. Kızı yeni aldık zaten normalde ben duruyordum. Ve 5 aylık hamileyim. Zorluyor artık.
(3,229 puan) tarafından
Oyy 5 aylıkkenmi hamile kaldın zor olur senin içinde canım . Allah kolaylık versin..eşinede akıl fikir düşünce versin
(1,749 puan) tarafından
Amin sağol
0 oy
(1,098 puan) tarafından
Motorla asla bıraktırmam o ne öyle ya hangi patron işçisini özel olarak bırakıyor benim eşim benim nenem kaç yaşında bilmiyor Kızın kolyesinee kadar dikkat etmesi falan hiç hoşuma gitmedi temkinli ol 
0 oy
(5,898 puan) tarafından

Yeri geldi bende çalıştım bayi dükkanlarda kimse bni eve motorla bırakmadı 

Şuan dukknalarimiz var biz onları eve bırakmıyoruz . 

Neden eşin kızı eve bırakıyor?
(1,749 puan) tarafından
11de çıkıyor kiz. Köpekler varmış o yüzdenmiş. Aslında orada oturan daha önce çalışanımız vardı erkek ne hikmetse onu bırakmıyordu. Konuştum eşimle bırakmayacağım dedi ama inansam mı bilemedim.
(5,898 puan) tarafından
O kız çalışmayı kabul ettiyse gidip gelmeyi düşünmüştür cnm ki bunu göze alarak calsmis .
.yanlış yönlendirmek istemiyorum seni fakat sinek küçük mide bulandırır.

Eşinin telefonundan konum takibi yapsana eğer bu konuda güven sorunun varsa  nasıl yapıyorlar bilmiyorum ama görümcem eşinin nerde olduğuna telefondan bakıyor  konumdan iPhone özel bisey değil onu diyim
0 oy
(3,454 puan) tarafından
Bir tanıdığım yanına kız çalışan aldı. Dükkan yani gerek yok ve işte pek yapmıyor. Yok cay getirsin diye vs. Ben kızı görmedim ama gören herkes aşırı açık minilerle diyor. Etraf hep dükkan tekstil dükkanları. Neyse 2 akrabam evliydi bu arada ama böyle büyük aşkla evlenmislerdi. 16 17 senedir evlilerdi karısı rahatsız oldu çıkar dedi gerek yok dedi kavga dövüş vs en son karısına dedi seni sevmiyorum soğudum istemiyorum ve boşandı 2 ay önce. O kız hala o dükkanda. Kimsenin asla günahını almam ama evlilik bitti o kız gitmedi. Bir kere çıkarmış sözde işten tekrar geri almış. Ben de açığım mesele asla açıklık da değil ama ****** gibi bakan adamların bulunduğu ortamda insan biraz dikkat eder kız da nisanliydi Nisan attı o dönem 
(1,749 puan) tarafından
Kızın giyimi açık değil normal giyiniyor başta uyarmıştım
0 oy
(860 puan) tarafından
Ay okurken çok gerildim sen gibi bide hamile olunca çok haklısın canım nasıl sesiz kaldın ya maşAllah sana ya ben mahvederdim evi onun üstüne 
0 oy
(18,354 puan) tarafından
Eşinin kızı evine motorla bırakması kızla sohbet etmesi gelip kızı sana anlatması ve kıza dair şeylerin aklında kalması ilgisini çekmesi zaten yeterince sıkıntılı durumlar. O samimiyeti kuracak cesareti nerden almış acaba. Neden mesela evine bırakıyor sen neden bunu şimdiye kadar sorun etmedin 
0 oy
(2,330 puan) tarafından
Eşinin doğru yolda olduğunu sanmıyorum. Hamilesin kırmak istemem ama gidişatları iyi değil. Ne alaka mesela geçip profil resmini inceliyor. Ne alaka oturup gülüp sohbet ediyor ve senin haberin de yok, e zaten eşinin gününün çoğu dükkanda geçiyordur hep beraberler. Şeytan boş durmaz. Olan senle çocuğuna olur. Kusura bakma ama eşin de adam değilmiş. Adam olsa sen rahatsızım çıkar dediği anda çıkarırdı. Çıkarmaya kıyamaması da normal değil. Ha şu da var diyelim büyük kavga çıktı seninle, eşin de işten çıkardı. Nereden bileceksin yarın öbür gün senden habersiz görüşmeyecegini. Eşin güven verici davranmamış
(1,749 puan) tarafından
Ne düşüneceğimi bilmiyorum
0 oy
(775 puan) tarafından
İşten cikartsin falan demişler belki o kızın orda kazanacağı paraya ihtiyacı var ekmeğiyle oynama kızın canım isede sen almissin kızda sessiz diyosun eşini duzeltmen gerekiyor bence
(1,749 puan) tarafından
Nasıl duzeltecegim
(775 puan) tarafından
Yani sandalyeye ters oturmuş sohbet ediyor bu kadar samimi olmanı istemiyorum diyebilirsin canım
0 oy
(610 puan) tarafından
Gerçekten hoş değil ve haklısınız tabi ki madem çıkarmıyor sizde hergün gidin dükkanda oturun ev işi falan yapmayın sabahtan akşama oturun yanında motorla sizi taşısın kızda kendi gitsin evine hergün böyle yap otur orada ya çıkar ya bende burada doğum yapacağım de
(344 puan) tarafından
Çok mantıklı bir yorum
(610 puan) tarafından
:) walla ne yapsın kadın evde aklı çıkacağına otursun orda
(344 puan) tarafından
Kesinlikle :) madem zilliyi çıkarmıyor eşi gitsin enselerinde olsun. Cilveleşemezler o zaman böyle rahat rahat. Gerçi bir çocuğu daha varmış o yavru biraz perişan olur ama o kız da çok duramaz böyle olursa.
0 oy
tarafından
Çok tehlikeli sularda yüzüyorlar bunun sonu hüsran olur üzülen sen olursun bir an önce gönder o kızı 
0 oy
(2,947 puan) tarafından
Motorla filan bırakması gereksiz ben böyle birşeye müsade etmm.
0 oy
(2,199 puan) tarafından
Haklısın abartmiyorsun evli bir erkek kendi iş yeri gelen kızla çokta muhabbet etmemeli nasılsın iyimisin iyi günler şu yapılacak bu böyle olacak diyecek o kadar dahası hoş değil ve dükkanın etrafındaki esnaf ve insanlar zaten gözler laf etmeye birşey insanların ağzı torba değil hoş olmaz zaten benim eşim yapısı gereği kimseyle öyle muhabbete girmez erkek kadın fark etmez banane seslnin annandan babadan yap işini defol git der anlatana bile ama ona rağmen çalışırken gizli gizli gözetlerdim ve çalıştığı kızlarla konuşurken gülümsuyorsa bile olay çıkartırdim sen gülmezsin öyle durduk yere noluyor diye ve egerki daha görürsem aynı yerde durduğunu yolarım kızı derdim biriniz bir uçta biriniz bir uçta yoksa gidecek o kız ekmeğinden olur derdim hiç canını sıkma kamera taktir dukkana ve o kız gidecek bitti tabiki hamile ve bir çocuğun olan karınin sözünü dinleyeceksin bunu başka bir seçeneği yok sen patronsun ne öyle muhabbet etmeler 
(1,749 puan) tarafından
Eşim normalde kadınlarla asla muhabbet etmez. Şeytan görmüş gibi bakar kadınlara. Ama ne hikmetse bir haftada kızın doğum günlerinde bile kendi pastasını kendisinin yaptığını öğrenmiş. Bu kadar sohbet etmişler yani. Bizim dükkanda çok iş olmuyor ama yogunken tek kişi de kurtarmıyor. Boş zaman çok demek ki her boşlukta sohbet ediyorlar.
0 oy
(344 puan) tarafından
Hamilesin üzülmeni istemem ama kız sessizse daha da kork. Düzgün biri olsa veya eşinde gözü olmasa motorda arkasına binip gitmez. Eşinin de aklından çıkmıyor ki en olmaz anda kızdan bahsetmiş. Allah yardımcınız olsun. 
(1,749 puan) tarafından
Yani en kötü ailesini dağıtır. Ben de bakarım yoluma. İsterse on çocuğum olsun gözünün yaşına bakmam. Sadece çocuklarımı düşünüyorum böyle bir hataya düşerse geri dönüşü olmaz.
(344 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Benim yazdığımın üç üstünde meryemburak1453 yazmış ya öyle yapmak lazım. Madem hamile eşinin üzüldüğünü bile bile kızdan vazgeçmiyor sen de her gün git akşama kadar otur dükkanda. Yalnız bırakma onları. Senin lafınla işe alıyorsa senin lafınla da çıkarması lazım. Normal değil öyle motor tepesinde gezmek. Ben binemem elin kocasıyla motora filan, çoğu kişi de binmez. İşler ilerlemeden kurtulmak lazım o kızdan.
(344 puan) tarafından
Bir de sessiz demişsin de sessiz olan kız sülalesine kadar anlatmaz elin adamına, hele patronunla ne bu gereksiz samimiyet. Haydi o kaşar diyelim ama kocan da adam değil saçmalıyor sana haksızlık ediyor.
(1,749 puan) tarafından
Kızda suç yok suç kocamda bu arada. Sormuşsa eşim cevap vermiştir diye düşünüyorum. Eşimin evli olduğunu bilip ona göre davranması lazımdı. Artık dikkat edecek. Bir şey olursa da Allah büyük. Karşıma cikar
(344 puan) tarafından
Onun suçu evli adamın arkasında motora binmek. Bilemiyorum tabii herkesin ahlak anlayışı farklı. İnşallah ailenizin bağlılığı devam eder en güzel şekilde
0 oy
(350 puan) tarafından
Gittinmi çok merak ettim bende olsam kızı cikarirdim tabi eşin durursa 
(1,749 puan) tarafından
Eşim hala evde az sonra çıkacak ben de bir saat sonra peşinden çıkarım.
(350 puan) tarafından
Ciktinmi ne oldu merak ettim
(1,749 puan) tarafından
Gittim öğlenden sonra eşim on tarafta bilgisayardaydı gece babamla gittik eşim markete gitmişti kiz cam sılıyordu. Bir hata olmadığı sürece işinden etmeyeceğim kızı.
(350 puan) tarafından
İyi güzel sevindim yapmak isteyen insanı kafese koy yine yapar
0 oy
(901 puan) tarafından
Kızda suç yok bacım kocan kendini çok kaptırmış ben olsam önce kocamin dersini verirdim kızı durduk yere işten çıkarmakta manasız bence eşinle konuş patron eleman mesafesini korusun 
(1,749 puan) tarafından
Bir iki kere konuştum ama boşta kaldıkça sohbet ediyorlar
(901 puan) tarafından
Sohbet ettikçe eve biraktikca şeytan zaten insanin nefsiyle uğraşıyor ateşle barut yanyana dururmu eşim fabrikada çalışıyor mesela kendisinden büyük ablalar var bazen onlarla konuştuğu birşeyi anlatırken bile kızıyorum sanane elin sorunlarından diyorum
(1,749 puan) tarafından
Ben anlamıyorum ne diye anlatıyorlar acaba bu adamlar
0 oy
(943 puan) tarafından
Canim cok haklisin motora bindirmesi surekli lafini etmesi demekki sohbet etmislerki annesinin yaşına kadar biliyor eşin 
0 oy
(436 puan) tarafından
Eşinin yaptıgı yanlış. Ama işe alınan birini sörf kıskanıyorum gerekçesi ile işten çıkartmak bence yanlış davranış. Senin elini dizginlemen lazım. 
(1,749 puan) tarafından
Nasıl yapacağım bunu
0 oy
(753 puan) tarafından
Haklısın herkes senin gibi düşünür. Hele motorla falan bırakmak. Versin servis parasını gitsin mademki elemanı. İşiniz nedir kız ne iş yapıyor orda onun yaptıgını başkası yapmayacak mı ? Kızında binmemesi lazım motora falan.Şuan ortalık fena kötü byle ergenler başka şeyler peşinde evli adamlar heyecan peşinde. Eşin dogrudan sapmaz inşallah. Ama sen işi baştan hallet çıkarttır onu. O başka iş bulur ama senin aile düzenin güvenin bozulursa olmaz
(1,749 puan) tarafından
Kızın evi dükkana çok yakın, Komagene dükkanı
(344 puan) tarafından
Evi yakınsa gelsin anası babası alsın zilliyi ne diye evli adamın arkasında geziyor motor tepelerinde.
(1,749 puan) tarafından
Annesi babası ayrı. Ablasıyla yaşıyor.

İlgili sorular

+2 oy
19 cevap 855 göst.
2 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde Yenianne_tugce (1,749 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 291 göst.
24 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Gammmze (1,331 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 300 göst.
2 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Linaaa_ (116 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 469 göst.
10 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde Rumeysahanim (156 puan) tarafından soruldu

410,737 soru

12,358,674 cevap

41,290 kullanıcı

Kategoriler

...