Kızlar bugün arkadaşım aradı.Dediki kızım sizi çok özledi öyle sizi ariyor dedi akşama çaya gelin dedi bende iyi akşam geliriz dedim neyse biz ne muhabbet ediyoruz ne sohbet kızlar birbiriyle yaşıt kızım tam kelime bilmiyor diye anlasamiyorlar kızım elini neye atsa o da atlıyor çekip elinden götürüyor annesi uyardı ben uyardım olmaz bız oyuncak istemiyoruz o zaman verme götür dedim en sonunda sinir oldum baktım kizim iyice kötü oldu arkadasada üzüldü ben anlıyorum onları ama bizimkide zaten konuşamıyor böyle yaparsa iyice içine kapanır dedim o da kusura bakma sizin gelmenizi çok istedi hatta öncesinde planda kurdu oyun oynayacağım kardeşle diye ama niye böyle yaptı bilmiyorum dedi bende biz daha görüsmeyelim seninle böyle yaparak uzersinuz birbirinizi paylaşalım ama değilmi dedim baktım yine aynı kizimla gorustursem mi diyorum belki o da böyle ola ola açılır kendini savunmayi ogrenir diyorum bir yandan da ya dahada içine kapanırsa diye düşünüyorum zavallım.birsey demedi ama gittiğinden de birşey anlamadi.