+1 oy
189 göst.
Diğer kategorisinde (98 puan) tarafından
Bide kullanan var mı güzel mi

5 Cevaplar

0 oy
(2,421 puan) tarafından
Tam olarak bilmiyorum ama keşke zamanında alsaydım onu ya şimdi çok istiyorum ama bil bakalım ne yok :D :) 
(98 puan) tarafından
Para bende de ama  çok heves ettim .taksitle eşime aldirabilir miyim die dusunuyorum.
(2,421 puan) tarafından
Umarım alır cnm benim alma gibi şansım hiç yok çünkü
(3,326 puan) tarafından
Eskiden alınsada pahalıydı normal süpürgeden hep 4 katı oldu fiyatı
-Reklam-
0 oy
(98 puan) tarafından
Alan yok mu ya 
0 oy
(628 puan) tarafından
Benim var kullanıyorum 3 yıldır ihlas clean Max rose koltuk yıkıyorum halı yıkıyorum süpürgesi çok güzel tek olumsuz yanı çok ağır makine yani günlük kullanıma dikey Süpürgen varsa rahat edersin buda haftada 2 defa atsan çok güzel çekiyor oğlum geçen ilaç vardı şurup vurdu halıda kırdı önce güzelce çektim sorna yıkadım normal makine olsa şurup gittiği için makineyi bozardı ee cam olduğu içinde mecbursun çekmeye 
(628 puan) tarafından
Taksite bağladık biz alınca 14 bindi aydan aya verdi bitti gitti
(3,326 puan) tarafından
14 bin olsa keşke şimdide en son duyduğum 50 bin di
(628 puan) tarafından
Aynen fiyatı çok pahalı olmuş yılda birde adamlar kapıya gelip alıp götürüp temizleyip geri getirdiler
(5,145 puan) tarafından
Şuan 56 bin canlar güncel fiyatı 8bin on ödemesi var
0 oy
(5,145 puan) tarafından
56 bin guncel fiyatı ben 52 bin e almıştım kesinlikle paran boşa gitmez dehşet bir makina yapmışlar ama şöyleki günlük kullnacaksan biraz ağır bir makina ama ben kullanıyorum günlüğe de yikamada öyle yatak yorgan minder halı yıkamasi da süper zaten çıkan kiri görsen iyiki almışım dersin ben yiknamis halı mi yıkadım dedim bu halının yikadigina eminmiyiz
0 oy
(4,589 puan) tarafından
55 bin lira canim sordum ben ama cok guzel letgoda daha ucuza bulabilirsin

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 145 göst.
0 oy
4 cevap 94 göst.
0 oy
6 cevap 313 göst.
+1 oy
8 cevap 83 göst.