0 oy
224 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (4 puan) tarafından
Eşimin öfke kontrolü problemi var bunu kendisi de kabul ediyor ben defalarca şiddet gördüm ama çocuğum için sineye çektim fakat İlk kez 4 gün önce tüm yüzüm şişlik morluk içinde kaldı darp raporu alıp boşanmak istedim ama tlfnumu aldı elimden bırakmadı ve beni evladimla tehdit etti. Benim ailem yok gidecek yerim de yok kadın sığınmadan başka ama onun maddi ve işi iyidir en pahalı avukatlari tutar durumundan da dolayı her şekilde çocuğumu alırım senden dedi benim bildiğim devlet anneden duruma bakmaksizin çocuğu ayirmaz ama parayla alırım dedi avukatlari tutup defalarca dövdü bunları dediği için ben çocuğumu alıp terk edemiyorum bana yardımcı olur musunuz intihari bile düşündüm günlerce ama cesaret edemedim günah diye.ben çocuğumdan koparsam zaten ölürüm ne yapmalıyım 

6 Cevaplar

0 oy
(15 puan) tarafından
Yani böyle şeyler fusunme maddi durumu iyi olabilir git şikayet et zaten uzaklaştırma verirler sana ve çocuğa yaklaşmaz evinde oturursun bı yere gitmene gerek yok zaten uzaklaştırma verince eve yaklasamaz aynı zamanda cocugada
(927 puan) tarafından
bugün döven adam uzaklaştırma alırsa daha sertleşebilir. çocuk okula gidiyorsa sıkıntı, kadın hastaneye markete çıkınca sıkıntı. bide adam eve gizlice girse girer.
korkutmak istemem ama yaşadığım şehirde uzaklaştırma kararı olan adam kadını iş yerinde tüfekle vurdu. uzaklaştırma kararı korumadı.
böyle şeylerde derin derin hesap yapmak lazım. birilerinden destek almak lazım. göz önünde tanınır bilinir bir kadına dönüşmek lazım
(15 puan) tarafından
İhtimal çok her seçenekte Allah yardimmcisi olsun inşallah aydınlığa çıkarır rabbim
-Reklam-
0 oy
(927 puan) tarafından
çocuğun kaç yaşında o da önemli küçükse alma şansın fazla büyükse de çocuğun beyanını soruyor hakim. 

bide bence darp ve tehditi ispat edebilirsen işin kolaylaşabilir. 

eğer kurtulmakta zorlanacaksan siyasi parti ya da stklardan destek al. öyle olunca daha göze görülür olduğundan yardım eden çoğalıyor. sadece kadın sığınma evine gidersen bence kurtulamazsın.
0 oy
(691 puan) tarafından
Darp raporu alabilirsen iyi olur senin icin öyle babayada çocuk vermezler Allah ıslah etsin o adamı 
0 oy
(350 puan) tarafından
İstediği kadar durumu iyi olsun şiddet gösterdiği ve bu konuda siciline işlediği için mahkeme hiçbir şekilde ona vermez 
0 oy
(7,775 puan) tarafından
Senden boşanmak istiyor mu eşin 
0 oy
(8,350 puan) tarafından
İlk önce git darp raporu al böyle bir adama zaten çocuk vermezler. Bide kaç çocuk var? 

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 848 göst.
10 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Prenses__00 (630 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 321 göst.
0 oy
39 cevap 1,515 göst.
19 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Koala (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 917 göst.
1 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu