0 oy
97 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (4 puan) tarafından
Eşimin öfke kontrolü problemi var bunu kendisi de kabul ediyor ben defalarca şiddet gördüm ama çocuğum için sineye çektim fakat İlk kez 4 gün önce tüm yüzüm şişlik morluk içinde kaldı darp raporu alıp boşanmak istedim ama tlfnumu aldı elimden bırakmadı ve beni evladimla tehdit etti. Benim ailem yok gidecek yerim de yok kadın sığınmadan başka ama onun maddi ve işi iyidir en pahalı avukatlari tutar durumundan da dolayı her şekilde çocuğumu alırım senden dedi benim bildiğim devlet anneden duruma bakmaksizin çocuğu ayirmaz ama parayla alırım dedi avukatlari tutup defalarca dövdü bunları dediği için ben çocuğumu alıp terk edemiyorum bana yardımcı olur musunuz  

2 Cevaplar

0 oy
(1,366 puan) tarafından
Durumu iyiyse işin daha kolay daha çok tazminat alırsın benim çocuğum var çocuğuma ben bakacağım aile evini bana tahsil etsin dersin hiç merak etme bu konularda devlet anneden yana 
-Reklam-
0 oy
(301 puan) tarafından
Yahu bu dayak yiyen yada kocası tarafından sıkıntı gören kadınların ilk dediği ailem yok nasıl aileniz yok ya ağaç kavugundan mi çıktınız.

Kimsen yoksa al çocuğunu git polise ladin sığınma evleri o evde yediğin dayaktan daha kotu olamaz yada ailen var ama laf yapar diyorsan da orda yediğin dayaklardan kötü inan olmaz asla durma o evde o çocuğa yazik kim bilir nasıl korkuyor

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 124 göst.
26 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 126 göst.
10 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde Semos (396 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 345 göst.
0 oy
9 cevap 391 göst.
5 Şubat 2023 Aile & Aşk kategorisinde birminikanneyimm (484 puan) tarafından soruldu

408,593 soru

12,277,479 cevap

37,791 kullanıcı

Kategoriler

...