0 oy
463 göst.
Diğer kategorisinde (1,834 puan) tarafından

Ben bu zamana kadar hiç almadım rahatsız da olmadım kimse neden almıyorsun diye eleştiride yapmadı sizce kötü mü duruyor almalımiyim acaba eşim geçenlerde kollarındaki tüyler için diken diken olmuş dedi sjsjjs kötü mü duruyor aliyimmi dedim saçmalama onun için demedim dedi siz alıyor musunuz 

image

28 Cevaplar

0 oy
(8,357 puan) tarafından
Benim eşim çok takıntılı sevmiyor bir bayana yakistirmiyor.Gecenlerde bı kadın gördüm benim kollarım gibi dedi daha dikkat etmeye başladım :))
-Reklam-
0 oy
(2,297 puan) tarafından
Düğün, nişan olmadığı sürece almıyorum. Kimse için acı çekemem, onlar kendi kıllarını alsınlar önce
0 oy
(408 puan) tarafından
Senin kadar fazla yok ama ben yine de alıyorum 
0 oy
(930 puan) tarafından
Ben lazere gttim yaktirdim hepsni smdi tek tük çıkanlar var onuda agdayla aliyorm çoğalmada olmadı yok gbi zaten bence al sende canım 
0 oy
(181 puan) tarafından
Ben almıyorum Benim fazla yok sarışın olduğum için belli olmuyor fazla sizinde fazla belli olmuyor bence almayın ama tabi sizin kararınız
0 oy
(2,280 puan) tarafından
Benimde seninki gibiydi agdayla alıyorum hep ayni
0 oy
(1,450 puan) tarafından
Ben lazer yaptırdım çok azaldı şimdi almıyorum. Ama kollarinda abes bir durum yok
0 oy
(3,736 puan) tarafından
Her bayan almalı bence. Erkeklerden farkımız olmalı. Ben ergenliğe girdiğimden bu yana alıyorum kii henin tüylerim de sarı belli bile olmuyor ama beni rahatsız ediyor. Ben epilasyon aletiyle alıyorum 10 dk sürmüyor ve asla çoğalmıyor korkmayın 
(3,736 puan) tarafından
Philips in epilasyon aletini kullanıyorum 14 yaşından bu yana. Tabii iyisi çıktıkça değişim yapmıyorum, ama hep Philips oluyor. Evet bikini için de kullanabilirsiniz ama ben bikinide ağda kullanıyorum bikini için ağda daha kolay geliyor.
tarafından
Ya çok afedersiniz ama ben acıya dayanamıyorum. Siz acı sorununa ne gibi çözüm buldunuz. Bir de lazer tüyleriniz azaldı mı, bikini dahil?
(3,736 puan) tarafından
Bikini üst kısımda hiç yok alt kısımda çok azaldı. Ben kahve ve karbonat kürü kullandım vaktinde o çok azalttı inceltti. https://youtu.be/ZemtwvjV2Vc?si=Q7tRHcqRdwtHn1Mc bu videoyu izleyin bunu uygulayın.
Acıya gelince bir krem var. Temizlikten 1 saat önce sürüyorum üzerine poşet koyup iç çamaşırını giyiyorum çamaşırına bulaşmasın diye. Tam 1 saat sonra almaya başlayın 45 dk boyunca uyuşukluk olacak orada bu da acısını çok aza indiriyor. Linkini ekledim alabilirsiniz
https://ty.gl/mm7du8lc5jwll
tarafından
düzenlendi
Ay gerçekten inanılmaz faydaniz oldu bu verdikleriniz ile. Çok teşekkür ederim ♥️
(3,736 puan) tarafından
Ne demek ☺️

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 217 göst.
14 Aralık 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 101 göst.
17 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Tugce12. (639 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 168 göst.
20 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Mutsuzanne (55 puan) tarafından soruldu