0 oy
164 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (242 puan) tarafından
Yeğenim birinci sınıfa başladı erkek evde ödevini yapmıyor zar zor yazdırıyorlar okulda arkadaşları yazıp çiziyor yeğenim bir iki harf anca yapıyor derside pek dinlemiyormuş wc ye gitmiyor son ana kadar tutuyor kişisel temizliğini yapmanın zor geldiğini bahane ediyormuş bugün altına kaçırmış yinede wc ye gitmemiş ne yapmalıyız nerden yardım almalıyız yardımcı olur musunuz

5 Cevaplar

+1 oy
(759 puan) tarafından
Pedagog şart 
-Reklam-
0 oy
(4,581 puan) tarafından
Tuvalete bile gitmek istemeyecek kadar okulu benimsemediyse uzmanla ilerlemeniz daha iyi olur. Bir pedagogla görüşün bence.
0 oy
(9,848 puan) tarafından
Muhtemelen dehb var ne kadar yaygınlastı ya :( dikkat eksikliği ve hiperaktivite için bir psıkolog ardına ergoterapi düşğnülebilir. Ekran kısıtlaması dikkat artırıcı oyunlar etkınlıkler yapılması gerekir
0 oy
(2,670 puan) tarafından
Ben acaba tuvaletten mi korktu diye düşündüm ama uzmanla gorusseniz iyi olur
0 oy
(1,532 puan) tarafından
benim yeğenimde okulda yazmıyormuş. öğretmen ablamdan izin isteyerek ceza uygulamaya başladı 2 gündür. "sen derste yazmadığın için tenefüse çıkamıyorsun" diyip herkes tenefüse gidince onunla birebir ilgilenip yazdırabildiği kadar yazdırıyormuş. bi süre sonra tenefüse çıkmak için yazacağını düşünüyorlar öyle. 

tuvalet konusuda evde anne destek oluyorsa çocuk okulda gerçekten zorlanıyor olabilir. 
(242 puan) tarafından
Evet tuvalet konusunu elim kirlenir vs diyerek evde sürekli annesinden yardım alıyordu biz zorunda kalınca okulda yapacağını düşünüyorduk ama öyle olmadı malesef yazma konusunda bir gelişme olursa tekrar buraya yazar mısınız
(1,532 puan) tarafından
ablam tuvalet için psikoloğa gitmişti bak belki bağlantısı vardır. çünkü benim yeğenimde pis oluyor diye kakasını tutuyordu. psikolog çocuklara tuvaltte titizliği öğretmeyin demişti ablama. çiş, kaka pis değildir diye onu kabul ettirmeleri 2, 3 ay almıştı. sonra çocuk kakasını yapmaya başladı. kendiliğinden düzelmeyebilir o durum. ablamda ne kadar tutacak sanki bi noktada kaçırır yine yapar kakasını diyordu çocuk 1 hafta tuttu hastanelik oldu. çok ilaç kullandılar kakasını yapsın diye. o konuda gerekiyorsa psikolog desteği alın.
okul konusunda da gelişme olursa yazarım ben sana bugün 2. gün bakalım nasıl olacak
(242 puan) tarafından
Yorumunuz için çok teşekkür ederim beklemede kalıyorum

İlgili sorular

+3 oy
1 cevap 32 göst.
3 gün önce Diğer kategorisinde Ygzkaan (2 puan) tarafından soruldu
+2 oy
2 cevap 49 göst.
+3 oy
11 cevap 324 göst.
0 oy
3 cevap 98 göst.