0 oy
436 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (66 puan) tarafından
Kızlar kardeşim ile aynı şehirde değiliz uzak baya doğum edecek gideyim bir ay kalayım diyorum eşim izin vermiyor kardeşimde çok istiyor gitmemi eşim uygun olmaz bir ay enistenle aynı  evde kalmak falan diyor 

22 Cevaplar

+1 oy
(1,248 puan) tarafından
Esin ne derse onu yap bnce
(66 puan) tarafından
Ama gitmesem kardeşim de üzülür
(1,248 puan) tarafından
Cnm bazı eşler kıskanç ne yapacaksın eşinle sonra gt kardeşini gör
(5,986 puan) tarafından
burda kocanin tiyniyeti ve enistenin tiyniyeti onemli. kocan enistenle bir ay evde ne isin var diye dusunecegine kardesin dogum yapmis tabi annen gidemiyor ablalik yap sen gt. kendini toparlasin . senin ccgun varsa esinde hormustur ilk bir ay zor geciyor. kardesin alisip toparlanana kadar kal demeli. o zihin yapisinda olmali insani olarak. enisten de hyvan spik falan degilse allah razi olsun biz kendimiz ufacik vebege bakmakta zorlanirdik geldin. karima baktin bebege baktin  diye duacin olacak niyelikte adamsa kisilik yapisi. gidilir niye gdilmesin . anneniz yasli yada rahmetli olmussa en cok sana ihtiyaci olan an kardesinin.
-Reklam-
+1 oy
(1,346 puan) tarafından
1 ay çok fazla 1 2 hafta yeter bence. 1 ay insan eşinden ayrılmak da istemez
(66 puan) tarafından
Bir iki haftada olabilir ama hiç istemiyor
(1,346 puan) tarafından
Benim eşim birinden rahatsız olup onunla aynı evde kalmanı istemiyorum dese ben eşimi dinlerim
+1 oy
(4,253 puan) tarafından
Napcak enisten ustune mi atlicakmis? Zaten gunduz evde olmayacak muhtemelen. 1 ay evde bana kim bakacak dememiste. Bilemiyorum yasantinizi ama ben 1 ay durmasamda en azindan 2 hafta giderdim. 1 ay durmama sebebimde duzenimi cok uzun sure bozmaya gelemiyorum ben o sebepten.
+1 oy
tarafından
Eş ile fazla ayrılık aranıza şeytan girmesine sebep olur. Enişteniz var ise 1 ay kalmanız doğru olmaz maalesef. 1 hafta kalmanız yeterli olacaktır zaten lohusa haliyle muhtemelen o kadar tahammül edebilir kardeşiniz size 
(12,536 puan) tarafından
Kiz aboooo bizim aramiza heo şeytan giriyo o zaman
tarafından
Kuzum seninki farklı , sonuç olarak erkek olan evde kalacak ve bu namahrem
0 oy
(882 puan) tarafından
amaan afedersin tuhaf bu kocalar. benimki de öyle. memleketime kocamsız gitmem uygun değilmiş. eğer onsuz gidersem herkes kavga ettik sanarmış. millete ne diyecekmişiz. öyle diyordu. bir kavga sonrası git istiyorsan ben karışmam dedi. hoş zaten tek gidecek vaktim de yok çalışıyorum belki de o yüzden dedi de...

sanki enişten sana napacaksa.
(66 puan) tarafından
Valla terbiyeli biri eniştem ama çok beğenilen biri eşim kıskanıyor galiba
(882 puan) tarafından
canım kusura bakma biraz geri kafalılıktan bence o tavırlar. benimkiler de aynı. kuzenim eşiyle geldi evde kocam yok diye kaynanamda ağırlattılar zorla. kuzenim erkek bu arada. erkek kuzenimi karısıyla birlikte kendi evimde ağırlayamadım kocam yok diye.
(242 puan) tarafından
Yanında eşi varmış problem olmasını anlayamadım ama herkes aynı düşünce yapısına sahip olmadığından idare etmek zorundayız
(882 puan) tarafından
bende anlayamadım işte zaten bizde kuzen kardeşle eştir de işte gel de anlat. bence bu tip şeyler geri kafalılıktan ama dediğin gibi ya idare edeceğiz zamanla ortayı bulmaya çalışacağız ya da ipler kopacak. ben kocamı sevdiğim için hala ortayı bulmaya çalışıyoruz. biraz onlar değişiyor biraz ben derken kısmetse bi 10 yıla olacak bizim iş
0 oy
(2,563 puan) tarafından
Anneniz kalsın, hem 1 ay cidden çok fazla ne gerek var
(242 puan) tarafından
1ay uzun bir süre benim kendi annem bile 20gün kalabilmişti zaten o sürede de toparlanıp yeni rutine alışmıştım
0 oy
(12,609 puan) tarafından
iyi de eniştenle yalnız değilsin ki? ben de gittim kaldım ablamda doğum zamanı, doğum sonrası. 1 ay uzun dese anlarım ama sonuç olarak eniştenle baş başa kalmıyorsun 
0 oy
(2,192 puan) tarafından
Bir ay için istememesi normal çok uzun bir süre ama bı haftaligina gidebilirisn sonuçta kardeşin doğum yapıyor yanında olmak hakkın ben olsam eşim bir ay istemese bir haftalığına gidiyorum ama ona karisamazsin benim kardeşim o derim 
0 oy
(9,677 puan) tarafından
Yeni dogummyapmıs biri olarak ablam cocukların okulundan feragat edip bir haftalıgına geldi iyiki gelmiş sagolsun bakıyor bana da bebegıme de . Bir ay uzun bir süre kardeşini ayaga kaldırana kadar için anlasabilirsin. 
0 oy
(5,040 puan) tarafından
Bır ay cok değil mi
0 oy
(17,913 puan) tarafından
Tabiki gidilebilir doğum bu ama bir ay kalmak bana da çok çok fazla geldi benim annem geldi onu bile bir ay güç bela tuttum yanımda gidersin üç beş gün bir hafta kalır dönersin 
0 oy
(657 puan) tarafından
1 ay bencede uygun olmaz canım. Sen yine git birkaç gün kal evine don
0 oy
(3,665 puan) tarafından
1 ay çok eşin haklı bnce
0 oy
(183 puan) tarafından
Benim düşüncem eşin izin vermiyorsa aranıza huzursuzluk koymayın siz kardeşinizin yanınada 1 ay kalacaksınız ama eşiniz ömür boyu sizinle olacak kardeşinizde istemez aranızın bozulmasını emin olun imkanınız varsa 1 veya 2 haftalığına birlikte gidebilirsiniz tabi sizin tercihiniz biz sadece düşüncelerimizi paylaşıyoruz burda 
0 oy
(2,389 puan) tarafından
1 ay çok fazla bir süre ölüm yok kalım yok sonuçta 1 hafta gitmen yeterli olur eşinde bir yönden haklı bana göre ama 1 hafta gitmende bir sorun olmaz 
0 oy
(271 puan) tarafından
Kardeşinin eşine dogum izni illaki verilecek 1 hafta 10 gün kaç gün alırsa artık. Ben senin yerinde olsam önce eniştenin iznini sorarım. Onun izni bitiminde giderim kardeşime bakmaya hem 1 ay kalmamış olursun hemde babada kendi üstüne düşüne görevi yerine getirir. 

Ben doğum yaptıktan sonra annem gil karantinadaydi kovidtiler zaten kayınvalidem gilde gündüz gelip gittiler gerçi eşimde pek kimseyi istemedi kovid bulaşır diye. 

1 hafta babalık izni vardı 1 haftada yıllık izninden kullandı 15 gün ikimiz baktık bebeğimize gündüzleri eşim uyudu ben baktım geceleri eşim nöbet tuttu kahvaltı temizlik Aksam yemegi hep eşim yaptım ben 40 gün boyunca sadece bebeğimle vakit geçirdim çok da iyi oldu
0 oy
(1,864 puan) tarafından
1 ay gerçekten uzun bir süre. 

Eşin haklı canım

Neler duyuyor, görüyoruz
0 oy
(19,494 puan) tarafından
Eşin çok vicdansız. 
0 oy
(1,648 puan) tarafından
Yani şöyle baktığın zaman ters gelebiliyor ne demek kardeşimin yanına gidemiyorum eşim izin vermiyor diyorsunuz ama işin aslında eşin haklı kuzum, neticede sadece kardeşinde kalmıyorsun enişten de var, Bir de onun açısından bak bir ay boyunca baldızının evinde kalmasını isteyecek mi? 

Kendi evinde oda rahat edemeyecek..
0 oy
tarafından
Eşin sırlar dünyasını çok izliyor galiba 

İlgili sorular

+4 oy
18 cevap 356 göst.
4 gün önce Diğer kategorisinde Cedric (668 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 27 göst.
26 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Hirammm (59 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 51 göst.
12 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Serapse (151 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 144 göst.
21 Eylül 2024 Moda kategorisinde Gizem_clk21eker (1,057 puan) tarafından soruldu

408,400 soru

12,269,841 cevap

37,570 kullanıcı

Kategoriler

...