0 oy
341 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (5,558 puan) tarafından

Selamın aleyküm hanımlar nasılsınız birşey danışmak istiyorum 

Ben nasipse ayin 10 u gibi evi taşıyacağım Rabbime şükürler olsun istediğimiz yerde ev Bulduk 

Büyük halıları yıkattim kaldırdım baya oldu 1 tane büyük halim var onuda b.ok götürüyor hep oyun hamuru olmus ama yeni hali sermek işime gelmiyor gittiğim yerde yıkamaya veririm yenisini sererim dedik

Kullanmadığım fazlalıkları yavaş yavaş koliliycem inşallah 

Küçük uzun yolluklar var onları yıkayıp tersten rula yapıp paketlesemmi gittiğim yerde mi yıkayıp sersem orda yikarsam işim uzar gibide geliyor kurumasını bekliyecegim icin kolidorlar filan fayans o yüzden fikirlerinizi bekliyorum 

6 Cevaplar

0 oy
(5,447 puan) tarafından
Canım hayırlı olsun yeni eve kirli his bişe götürme ver yıkamaya elinin altında hemen hazır olsun dediğin gibi fayans da soğuk olur zaten hastasın temiz temiz mis gibi serersin hemen gidince
(5,558 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm pis olarak büyük halim gidecek cnm burda yıkamaya versemde gideceğim yerin mesafesi var ilce değişikliği olacak benim düşüncem de her şeyi temiz.temiz götürmek
(5,447 puan) tarafından
Aynn öyle canım hayırlısı olsun hakkınızda bütün derdinizi tasanizi bu evde bırakıp gidin yeni evinizde sağlıkla huzurla mutlulukla oturun inşallah
(5,558 puan) tarafından
Amin inşallah cnm Allah razı olsun bu eve hiç huzurlu tasinmamistim üstüne birde evde duramıyordim hiç hayırlı gelmedi bize :((((
-Reklam-
0 oy
(2,965 puan) tarafından

Yıka götür canm ben öyle yapıyorum 2 sene içinde 4 kere taşındım tecrübe edindim :)

Ama sen yıkayabilcekmisin canm zarar olmasın

(5,558 puan) tarafından
Makinem büyük cnm çamaşır makinesinde yıkıyorum ben elde yikayamam suan o konumda degilim
0 oy
(9,118 puan) tarafından
Benim taşınma belirlendiği anda perdeler halılar hep elden geçer  tertemiz evi yerleştirirken sererim
(5,558 puan) tarafından
Perdeleri yıkayıp direk astigim icin pek önemsemiyorum ama fonlari özellikle yıkayıp paketliyorum
0 oy
tarafından
Hamilesin bence sen yıkama eşin yikasin 
(5,558 puan) tarafından
Elimde yıkamayacagim cnm Çamaşır makinesine aticam dönsün dursun
0 oy
(20,607 puan) tarafından
Halısız yapabileceksen ve kurutacak yerin varsa yıka kaldır. Orda tekrar uğraşmazsın havalar soğumadan da kurumuş kalkmış olur 
(5,558 puan) tarafından
Yaparım cnm burada parke olduğu için soğuk olmuyor orası fayans soğuk olur diye düşünüyorum
0 oy
(4,888 puan) tarafından
Aleyküm selam canım zaten halıcılar paketliyor ya iki kat poşetlettirseniz bence korur sonradan iş çıkmaz
(5,558 puan) tarafından
Gideceğim yere getirmezler cnm getirmek icin ek ücret ister o yüzden gittiğim yerde büyük haliyi vericem 2 tane daha büyük halim var yedek

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 530 göst.
0 oy
10 cevap 295 göst.
0 oy
5 cevap 161 göst.

Kategoriler

1,444,469 soru

23,734,638 cevap

313,700 kullanıcı

...