Warning: session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php80/sess_dbb80a5b315f6d1d53c22cf72ad0351b, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php80) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162
Uyz Olduğumu Düşünüyorum: Evde Uygulanabilecek Doğal Yöntemler Neler?-Sağlık-Diyet-Spor
0 oy
110 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (72 puan) tarafından

Arkadaşlar sanırım **** oldum 1 haftadır belirti vardı varmı evde yapabileceğim etkili doğal yöntem çocuklara bulaşmadan önüne gecsem:(

5 Cevaplar

0 oy
(1,878 puan) tarafından
Dr gitsene canım daha çabuk atlatırsın geçmiş olsun 
(72 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm bebek var y yaşında kızım var eşim kamyoncu yok nasıl gidecem bilmiyorum kimse yok çocuklara bakacak
(1,878 puan) tarafından
Yayilmadan gitmen lazım canım Allah korusun çocuklara geçer burda vardı atlatan arkadaşlar belki karışım yada ilaç öneriler  . Bir de temizliğe çok dikkat etmek gerekiyormuş bu durumda . Allah kolaylık versin
tarafından
Saglik ocağına git kremleri var onlari al sur 2.3 gün banyo yapmaman gerekiyor o kremi sürünce
-Reklam-
0 oy
(3,647 puan) tarafından
Evde zor atlatırsın 

Birde çocuk var

Onlara bulaşır 

Çok illet bir şey

Eczaneye git

Ama bak önce doktora git

Emin ol

Sonra eczaneye git 

Sana özel bir karışım ilaç verir 

Onu kullan
0 oy
(4,731 puan) tarafından
Evde asla atlatmazsin doktora gitmen gerekiyor ayrıca u.yuz çabuk bulaşan bir ilet üstelik çocuğunda varmış canim. Eczane yakınsa bir git istersen camlarında onun ilacı var diye yazı asıyorlar sorarsin
0 oy
(5,750 puan) tarafından
Ben hamileyim bacaklarımda başladı ben alerji sanmıştım oysa uyuzmus ve kızımada bulaştı maalesef doktor bana losyon ve krem verdi benim geçti ama kızım hala aynı devam ediyor ilaçlara ihmal etmeyin o kadar kötü birşey ki 37 yaşındayım ilk kez başıma geldi çok geçmiş olsun. 
0 oy
(1,882 puan) tarafından
Ben aylardır çekiyorum 4 ayın sonunda eşime bulaştı oğlumun elini bile tutmuyorum kolundan tutuyorum temas etmemek için kafayı yiycem. İlk belirti olduğunda önüne geçmek için düzenli ilaç kullandım ama fayda etmedi. 7 aylık yeğenimden bulaştı ayakları kaşınıyor diye kaşımıştım beş saniye falan 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 184 göst.
0 oy
2 cevap 77 göst.
0 oy
2 cevap 107 göst.
0 oy
4 cevap 183 göst.

413,917 soru

12,458,748 cevap

46,596 kullanıcı