0 oy
89 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (105 puan) tarafından
Bebegim 10 aylik. 2 alt dişi var. Üstten 4 tane çıkmak üzere. Henüz hiç ilaç kullanmadım. Geceleri cok zorlu geciyorm Etrafındaki herkes calpol ver uyusun diyor. Ama doktorumuz ilaç verme diyor. Sizin doktor görüşleriniz nasıl? Calpol surup verdiniz mi? Jel ya da başka bisey sormuyorum . Sadece calpol surup hakkında cevap istiyorum

6 Cevaplar

0 oy
(12,869 puan) tarafından
verme canım gerek yok. normal o kadar diş çıkartırken zorlanması 

karanfili ez zeytinyağı ile karıştır onu sür. sütünü dondur onu ver. soğuk yatıştırır 
(105 puan) tarafından
Hepsini denedim hiçbiri bir işe yaramadi
-Reklam-
0 oy
(7,775 puan) tarafından
Çok huzursuz olduğunda veriyordum çünkü ateş düşürücü ve ağrı kesici özelliği var. Rahatlatıyordu kızımı 
0 oy
(1,471 puan) tarafından
Uyumadan önce ver bence rahat etsin bende veriyordum şimdi küçük oğluma vercem diğer türlü çok sık uyanıyor 
(105 puan) tarafından
Günlerdir geceleri sürekli ağlıyor uyaniyor kivraniyor. Her gece mi veriyorsunuz peki?
0 oy
(433 puan) tarafından
Ağrısı varsa verebilirsiniz, ağrı çekmek kolay değil 
0 oy
(4,084 puan) tarafından
Tedagil kullandım, ayrıca karanfil ve zeytinyag kürü yaptım. 10 15 karanfil birazda zeytinyağ buzdolabinda 1 gün beklettip damaklarina sürdüm. Ama aşırı ağrı cekiyorsa calpol verdim. Her doktorun görüşü çok farklı kimi verebilirsini kimi vermeyin diyor 
(105 puan) tarafından
Tedagil 4 gündür kullaniyorum ise yaramadı. Diger karanfil zeytinyağı tarzı şeyleri de denemedim ama hiçbir faydası olmadi
(4,084 puan) tarafından
calpol ver canim böyle yaparak çocuğa da eziyet oluyor.
0 oy
(590 puan) tarafından
Bi çay kaşığı veriyordum öyle olunca çünkü acı çekiyordu ve içince gerçekten biraz rahat uyuyordu ver cnm bir şey olmaz yazık şimdi ne kadar acıyor 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 29 göst.
0 oy
7 cevap 271 göst.
29 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Demetkaftanli (42 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 191 göst.
0 oy
2 cevap 40 göst.
16 Ekim 2024 Diğer kategorisinde D. 65 (118 puan) tarafından soruldu

409,064 soru