0 oy
215 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,005 puan) tarafından
Kızım babasıyla genelde görüntülü görüşür  aslında hiç haketmez ama kızım için idare etmeye calisiorum narsist bir insan . Kendi de askeri personel boşanma davamız devam ediyor üç yıldır bu süre zarfında başkasıyla beraber yüzük takmalar falan işte boşanmayı beklior ki evleneler . Bugünde işte kamerada görüştü yine kızima dio annen seni niye soytarı gibi giydirmis dio bunu mahkemeye sunacam dio . Bnde dayanamadim patladım sensin soytarı diye . İstediğin yere sun dedim namussuzluk yapıp namus mu öğretecen dedim patladım bosanmiycm son mahkemeye karar basvuracam sürünün dedim sesi düştü küfür falan etti . Kızımın giyiminde hicbisey yoktu ikili tişört giydirmisim dio tsortunun altını pantolunun icine koy . İşte seni alacam falan dio her ne kadar moralimi bozmak istemesem de kızım söz konusu olunca canım skldi. Kendisi 3.5 yaşında sussam böyle laflar edio işte çocukla konuşunca bnde düzgün konuş kapat telefonu dedim nasıl bir yol izlemeliyim dahada uzundur da kısaltarak yazdm  

5 Cevaplar

0 oy
(2,079 puan) tarafından
Benim çocuğum da sıcak mesela kıyafet giymeyi sevmez. Bezle dolaşır. Benim oğlanı görse sosyal hizmetleri arar herhalde. Oğlumun dolabı da doludur yani. Boşanma kız sürünsün evlenemesin
-Reklam-
0 oy
(4,558 puan) tarafından
Asıl sen bunları mahkemeye sun derim, çocuğu sana karşı doldurmaya çalışıyor, kırıcı konuşuyor çocuğa karşı diye. Diğer konu ile ilgili bana kalırsa yorum dahi yapma, senin onu önemsediğini vs sanacak yoksa. Sen çocuğunun velayetini al gerisini boşver, herkes hakettiğini yaşar elbet.
0 oy
(2,426 puan) tarafından
Bisey dicem hala mahkeme sürecinde ama bu adam yüzük mu takmış hala kağıt üstünde evlisiniz asıl senin bunu mahkemeye sunmam lazım iyi bir avukat bulup bu salağı ***** etsene cnm öyle avukatlar varki yeterli eline koz ver ağzına s..car malın 
(1,005 puan) tarafından
Benim avukat hicbisi yapmadı yani boşuna tutulmuş bilmiorum nasıl yapacağmi ya ben zaten dellileri verdim kızla olan fotolarını falan hep verdim de istinafa gtti işte bizim mahkeme evet öyle güçlü avukatlar varki acemiye denk düştük
0 oy
(13,982 puan) tarafından
bu konuşmaları videoya al, belki velayet davasında iş görür avukatına danış 
(1,005 puan) tarafından
Avukatta da iş yok videoya aldım da zaten nolur nolmaz diye işte
0 oy
(18,943 puan) tarafından
Kesinlikle bunu mahkemede dile getir hatta görseli de olsun hangi kıyafete dediğinin. Böyle giydirmiştim bu cümleyi kullandı diye. bir şey tutturamaz onun amacı mide bulandirmak ( sinek misali) ama çocuğunda babası mecburen büyük bir olay olmadığı müddetçe görüştüreceksin yasal hakkı kadarını kullansın 
(1,005 puan) tarafından
Zaten kızımın resmini çekti mahkemeye sunacam diye dedim çek karsinsina gecirdim çeksin diye bizzat . O kdr yordu ki evet görmüşsün görüşmesine bişi demedim düzgün konuşsun istedim ama narsits olduğu için kafası basmio
(18,943 puan) tarafından
Hatta imkanın varsa onun o müdürlerini ses kaydı al başka zaman yaşanırsa

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 155 göst.
26 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Isteoylesine (286 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 203 göst.
5 Şubat 2025 Aile & Aşk kategorisinde BaBY BoY BaBY GRiL (3,112 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 114 göst.
0 oy
8 cevap 363 göst.

412,828 soru

12,429,064 cevap

45,598 kullanıcı

Kategoriler

...