+1 oy
1,457 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

DİKKAT, KORKACAK OLANLAR OKUMASIN! (Uzun)

●Ben çok yaşadım. Öyle böyle değil, kendimi bildim bileli gerek rüyada, gerek gerçekte pek çok defa, pek çok olay başıma geldi. Ve başına gelen insanların yanında da olay vuku bulurken çok bulundum.
Hocalığımın ilk senesi, daha yeni icazet almışız. Bir medreseye girdik ama birkaç ay içinde taşınmak zorunda kaldık. Bir binanın çatısında geniş bir evdi. Ben şimdi 2 hafta diye hatırlıyorum ama ders notlarına bakınca ancak 1 hafta kalabilmişiz orada.
Tavanda yürüyen çocuk sesleri, su içerken sırtımıza dokunan biri, bir odada yemek yerken diğer boş olan odada biri yürüyormuşçasına koridora yansıyan gölgeler, ayak sesleri, kaybolan eşyalar, her yerde ekmek kırıntısı bulmamız, balkon kapısının üstünde kilit olmadan içeride biri olunca kilitli kalması ama kimse olmayınca açılması, her gece balkondan gelen yavru köpek sesi, talebelerin korkması üzerine onlarla birlikte aynı odada yatarken kapı kolunun aşağı yukarı şekilde açılmak için zorlanması... daha neler neler. Hemen taşındık oradan.
● Başka bir zaman da yine medresedeyken yeni bir talebe geldi, kız sara hastası (epilepsi) nöbet geçiriyormuş. Çok şükür bizim yanımızda olduğu müddet hiç geçirmedi ama çok değişik bir hali vardı. Kapının arkasında birileriyle konuşuyordu. Gece kalkıp banyoda bekliyordu, kütüphaneden kitaplar düşüyordu ama normal düşme değil, sanki aniden kitabı çekersin de odanın ortasına kadar uçar ya, öyle.
Ben böyle şeylerden korkmam, korkanları da onlara hak etmedikleri gücü sağladığı için kızıyorum. Daha bir sürü var da uzun oldu zaten diye bu kadar yeterli.
Peki siz neler yaşadınız?

38 Cevaplar

0 oy
(703 puan) tarafından
Ayy ilk 3 satırı okudum hemen uzaklaşıyorum sonra aklıma geliyor korkuyorum. 
-Reklam-
0 oy
(4,596 puan) tarafından
Ben unide okurken evime ev sahibi geldi aksam oturmaya neyse sonra gottiler bende yattim tam uyuyorum ayak ucumda biri ama sureti korkunc gozumu aciyorum yok yatiyorum yine ayni sonra kalktim yatagimin icine bi baktim heryer susam dolu ev sahibi simit getirmisti yatagim oturdugum odadaydi 

Daha bu fragmani anlatsam inanmayanlar olur o yuzdeb bende kalsin
(6,678 puan) tarafından
Ay size yazık ama hadi kwndi uğraşıyor sizi niye bulastiriyor bugüne sağlam kaldığına şükret cnm abinde iyi olur ins
(4,596 puan) tarafından
Iste zaten kucuk cocuklara baktiriyordu hep
Hatta bi ara kucuk bi kiz cocugunu eve almis gelmis baktirmaknicin annesi mahkemeye verdi babami baya ugrasti mahkemelerde
Cocuklarimi hic onla yalniz birakmadim bir yere gondermedim bize yaptirdigini yaptirir diye
tarafından
Ay canım neler okudum. Ne biçim baba. İnsan evladını neden alet eder menfaat işlerine yazık.
(4,596 puan) tarafından
Allah rahmet eylesin diyelim :) olmeden once benim cok buyuk bir sirrim var kimseye anlatamıyorum diyordu o sirra birlikte gitti
tarafından
Yaa Allah rahmet eder inşallah cnm . Evliligidir belki
0 oy
(2,253 puan) tarafından
Kaldıgınız ortamda birşey olabilir yada öğrencilerinizde birşeyler olabilir oyüzden rahatsız ediliyor olabilirsiniz. Ben rüyada gördüğümde genelde duâ ediyorum yüksek sesle sonra bağırıyorum uzaklaş yoksa seni öldürürüm diye. Bir kere lohusa iken rüyamda kızıma saldırdılar birini alıp elime parçalayacaktım. Ben agresifleştikçe rüyalarıma girmemeye başladılar. Eskiden korktuğum için at koşturup istedikleri gibi korkutuyorlardı rüya aleminde simdi yapamıyorlar korkmuyor dua ediyorum yada saldırıyorum :D gerçekte olsa nasıl olurdu bilmiyorum ama bunlar harici gerçekte ses veya görüntü görmedim lakin. 21 yaşından sonra imajlar görmeye başladım. Duyular dışı görüntüler geliyordu. İnsanlar hayvanlar vs vs. Yeşillikli alanlar gökyüzü. Fakat beni bu konuda eğitebilicek güvenebiliceğim bir kişi bulamayacağım için bu şeyi körelttim. Annanemdede vardı ama benimle paylaştıktan sonra yokolduğunu söylemişti. Zaten bu tarz şeyler paylaştıkça körelir.
(301 puan) tarafından
Neyi eline aldin kız tövbe estağfurullah ay korktum
(2,253 puan) tarafından
Ateşten yaratılanlardan birini :)
0 oy
(455 puan) tarafından
Ben daha yeni evlenmistim bir kaç ay sonra eşime kahvaltı hazırladım ise yolladım sonra geri yattım bı anda durtulerek uyandiruldim bı baktım eşim yanimda yatıyor gözleri açık bana bakıyor ama düşman gibi sanki dedimki aaa sen ise gitmedinmi niye geri geldinki anahtarda yok eve nasıl girdin dedim hiç konuşmuyor sonra tekrar sordum sınırlı bı şekilde bana bakıp değişik sesler çıkarıyordu hırıltılı şekilde anladım o eşim değildi ama nasıl korktum o yanımdaki her neyse üzerime saldiricakti besmele çektim o yataktan nasıl kendimi attım anlatamam hala yatıp bana bakıyor o korkuyla kaynanamlarin evine gittim sabah erkenn saatte onlarda şaşırdı anlattım bana üç harfli olduğunu söyledi ama neydi hala bilmiyorum ve bana çok karabasan gelir artık korkmuyorum karabasandan ama onun bir kere kolundan tuttum vücutları varmi bilmiyorum ama ben kolundan tuttuğunu ve onun acı bı çığlıkla bağırıp gitmesini duydum Ogün bugündür gelmiyor 
(455 puan) tarafından
Aynen kesinlikle öyle canım
(2,253 puan) tarafından
Yani ölen varmı ki acaba hiç duymadım  siz duydunuz mu? Sadece çöküyor korkutuyor diye biliyorum
tarafından
Ölen var mı bilmiyorum ki cnm ama güçleri var diye söylüyorum. Etrafımda böyle seuler yasayan tek tük  insan var onlar da kurtuldu.
(2,253 puan) tarafından
Aklıma harry potter filmindeki ruh emiciler geldi. Harbi onun gibi yaratılmış bir varlık galiba. Can alacak gücü vermemiştir Yaradan sanmıyorum ya hani can almak Allaha mahsus birşey olduğu için öyle düşünüyorum. O esnada korku duygusuyla beslendiği için vucudu kitliyor olabilir. Gücü ile ama sadece onunla kalabilir bence. Öldürmek ne haddine olabilir ki. Bana hiç gelmedi çok şükür Rabbim kimseyede göstermesin ama korkutucu bir deneyim.
(1,372 puan) tarafından
Ay o bende de olmuştu yeni evliyken..  eşim işe gitti tekrar uyudum. Arkadan biri sarıldı. Düşündüm işe gitmişti diye. Kimse de yoktu ürperdim. Hacamat bana çok iyi geldi. Karabasan çok sık gelirdi. Hacamattan sonra çok şükür gelmedi.
0 oy
tarafından
Başlığı bile bile okudum.Yetmedi bazı cevapları da okudum.kalbim küt küt atıyor.Ben çok korkuyorum böyle şeylerden.Ay insalah gece rahat uyurum çünkü rüyama girerler.kendo kendime aksiyon yaptım iste
(2,356 puan) tarafından
Ay ben postu okudum yorumları hiç okumadım cesaretim kalmadı o derece
tarafından
Cevap yazınca merak ettim bir kaç yorum okudum,kendim yine korktum
(2,356 puan) tarafından
Okumayalım en iyisi :D
tarafından
Aynen:)
0 oy
(2,371 puan) tarafından
Bayıla bayıla yorumları postu okudum seviyorum böyle konuları sksjsj 
(7,907 puan) tarafından
Jajajjaaj bende biraz korku biraz merak okuyorum hepsini
(2,371 puan) tarafından
Ahahahha oku oku yeni yorumlar gelmiş tekrar okuyacağım sjsjjsjsjsjs
0 oy
(354 puan) tarafından
Abla sana sormayi cok istiyordum bu vesileyle anlatayim belki bilgin vardir

Benim tam ergenlik çagi donenim yeni kapanmistim

Annemlerin evinin tam karşisi cami 

Neyse bende damda camasir seriyorum ogle saati tamda 

Adamlar camide namaza durmus.camii kapisindan basi sarikli beyazlar icinde bi adam girdi.iki tuvaleti var caminin 

Birine girdi cikti ellerini yikadi sonra yan taraftanda ellerini yuzunu yikadi ben abdest alip namaza duracak diyorum ama sonra diger tuvalete girip cikti ellerini yikadi cikti gitti koy meydaninda kayboldu 

Adamin bizim koyden olmadigina eminim cunku koyumuz kucuk ve herkes akraba tanirim koyun yaslisini 

Oyle eski zamnlarda giyinen biriydi 

Sence olabilir gordugum yazarsan sevinirim abla
(2,253 puan) tarafından
Yahu bunu bende gördüm kumral uzun saçları var omuzlarında hafif dalgalıydı gözleri renkli yakışıklımı yakışıklı ayağında eskilerden kalma tahtamsı terlik gibi birşey elindede ağaçtan baston gibi birşey yolda geçerken görmüştüm ben... Okadar yakışıklıydıki anlatamam. Sonra hiç görmedim onu buralardan değildi oda. Acaba aynı kişimi diye düşündüm şimdi
(354 puan) tarafından
Benim gordugum yasli bi amcaydi kisa boylu siradan duruyordu ama haraketleri ve giyimi dikkatimi cok crkmisti benim aklima Hizir aleyhisselam geldi direk o da farkli suretlerde gorunuyormus
(2,253 puan) tarafından
Ben genç gördüm
0 oy
(4,387 puan) tarafından
Ennleri anlatayım bakalim. 

Dershane zamani annemler koye cenazeye gitti ben evde yalnizim. Evimiz de yol kenari ama etrafinda pek ev yok kocaman bahce icinde ve tek katli. Ben odada yatiyorum tum ışıklar kapalı. Gece mutfaktan tangir tungur tencere seslerine uyandım. Yatakta dogruldum noluyo orda diye bagirdim tekrar yattim :) sabah hersey yerindeydi 

Universite zamani yurtta odam arka tarafa bakıyor yani ses gelecek yer yok. Adim mine ama resmi olarak başka isim ve okulda yurtta herkes o isimle cagirir beni. Kiz yurdu ve erkek olamaz. Uyuyorum odada yalnizim minee diye bir erkek sesi cagirdi beni sakince. Uyandim etrafa bakindim telefonuma baktım açık mi kalmis diye. Sonra tekrar uykuya döndüm. Bu kez mine! Diye sertçe bağırdı. Ben de ne var be diye bagirdim sonra yine uyudum :) 

Uyurken yatagimi sallarlardi ama boyle saga sola degil asagi yukari hoplatirlardi öf tamam kalkiyorum deyip kahvalti yapmaya giderdim :) bi de üstümü açardı kör olmayasicalar nereden anliyorum diye sor. Yorgan yanimda dumduz katlanmis sekilde dururdu. Ben usuyup uyanirdim :) korkmuyorum da gerek yok yani ne bulasiyosun bana yani. Hala icime ürperti gelse bi besmele ceviririm bi Allahu Ekber derim hemen gonlum ferahlar kaçtıklarını anlarim. Şerolar siziiii :)))
(1,158 puan) tarafından
Bu ne sakinlik bacım:)
(7,907 puan) tarafından
Eşim gibi karabasan galiba onunki bı uyutmadilar diye kızıyor jsjsj
(1,372 puan) tarafından
Aynen benim de yatağımı salladılar. Deprem olduğuna emindim ama hiçbir deprem bilgisi haberi bulamadım.
0 oy
tarafından
Benimde eşimin bı yakınına buna bnzer şeyler olmuş tu
0 oy
tarafından

Ay yorumları okuyamiyo6 korktum çıkıyorum:D

0 oy
(301 puan) tarafından
Ben bunu neyime güvenip okudum.

En korktuğum.konular
(14,666 puan) tarafından
Kendi kendime. Böyle dedim
Bende çok korkuyorum ama okudum :(((
(301 puan) tarafından
Vallahi yatamadım oğlumu da bizim odaya aldim hayatımda asla böyle şeyler yaşamadım ama korkuyorum
(118 puan) tarafından
Bende okudum bu gece rüyamda gördüm korkudan dilim tutulmuştu ay çok korkunçtu keşke okumasaydim
0 oy
(2,546 puan) tarafından
Köyde kalırken yatiyorduk üç kardes sonra öküz araba sesi garc gurc ses çıkarıyor.malum köyde kimsenin öküzü yok ozaman .araba hele hiç yok o saatte de kimse iş yapmaz.ablam uyuyor abim uyuyor ben duydum kalk kalk diye uyaniyorlsr ses gidiyor uyuyorlar ses geliyor .sonra tavana tak tak sürekli biri vuruyor gibi.cagiriuorum kimse uyankken o ses olmuyor .kimseye anlatamadım derdimi .neyse sonra bigun kardeslerimde aynisini duymuşlar ozaman hak verdiler bana.bidaha hala gitsem uyuyamam o evde .babannemde çok şey anlattı tavşan kiloginda geyik kılığında dolaşıp sonra kaybolan Bian da vs vs eskiden çok varmış babannem anlatırdı rahmetli .bikeresinde türbeden odun almış yakmış sonra çarpılmış felç olmuş.hica getirmişler yaktihin odunun küllerini topla git türbeye geri koyun demisler sonra düzelmiş .neler neler var daha hatırlamakta istemiyorum.inanirim böyle seylere
0 oy
(8,348 puan) tarafından
Bı olay yaşadım ama şuanda evde tekim anlatmak istemiyorum sjsjs
(3,499 puan) tarafından
Ben de akşam oldu konuşmayı bırakın korkacaksınız diyecektim :D
0 oy
(3,167 puan) tarafından
Rüyalarda ve gerçekte çok yaşadım önceden. Artık yaşamıyorum. Rabbim görünen görünmeyen her türlü kötü varlıklardan korusun bizi. 
0 oy
(81 puan) tarafından
Eeee ben b*ku  yedim şimdi çocuğu uyuttum nasıl gidecem mutfağa ya. 17 yaşımdayken benim de başıma benzer şeyler gelmişti mesela yazın ortasi serinlemek için camı açmıştım rüzgar yok ama perde nasıl uçuşuyor kapı kapalı biri kapı kolunu indiriyor sanki kolun sesi geliyor ama bakıyorum kimse yok koridordan biri geçiyor sanki siyah bı gölge geçiyor ama bakıyorum kimse yok uyuyorum gece yarısı uyanıyorum duvarda bı gölge baş ucumda durmuş arkamı dönüyorum kimse Yok gece yarısı uyanıyorum yine yaşlı çirkin bı kadın ayaklarımın dibin de oturuyor gece bı uyanıyorum küçük bı çocuk yanım da uzanmış bı anda yataktan kaçıp kayboluyor falan daha çok şey psikolojim bozulmuştu artık uyku uyuyamıyorum tek kalamiyordum hatta o kadar kötüydüm ki babam hastaneye götürüp test yapmıştı madde falani kullaniyorum böyle hayal görüyorum diye temiz çıkınca hocaya götürdüler beni boylama yaptılar psikatriye gittim 3-4 yıl sürmüştü böyle sonradan düzeldim çok şükür 
0 oy
(328 puan) tarafından
Annem Vefat ettikten sonra hep biseyler düşüyordu en çok düsen annemin resmi onuda salonda asstik sonrada hep siyah gölgeli adam gördüm Allah'a daha yakın oldum 1yil böyle sürdü sonrada okuldan döndüm kapıyı açtım annemin kokusu geldi sanki (kardeşimle bakışiyordum ikimiz aynı anda dedik sanki anne geldi her odaya girdik biliyorduk imkansız ama belki hala hayatta dedik) sonrada o tuhaf şeyler durdu 
0 oy
(2,356 puan) tarafından

Allahıııım okudumda çok değişik hissettim keşke okumasaydım ya. Ama bana da olur arada arkamdan biri dokunuyor gibi omzuma. Takılmıyorum duruma yani su içerken oluyor bide evet. Öyle bişey düşünmüyorum hani şöyledir böyledir gibi. Annemlerin evinde de öbür odadan biri yürüyor gibi çıtırtı sesleri gelir de parkelerin arasında hava olusuyo diye düşünüyoruz :D

Bi açıklaması vardır yaa hep bilmiyorum yani ama medresedeki olaylar alenen değişikmiş. Allah'ım göstermesin aman

0 oy
(467 puan) tarafından
Ben bekarken eski bi eve taşınmıştık kiraya

Evin içinde kömürlük ve kömürlüğün hemen yanında banyo tuvalet

kömürlükten bodruma bakan bi açıklık vardı üstü tahtalarla kapatılmış 

bi ara bi tahtayı alıp aşağı bakmıştım su birikintisi gibi simsiyah camurdu sanki çok karanlıktı

Bi akşam sizin anlattıklarınıza benzer bişey yaşamıştım

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 374 göst.
26 Haziran 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ayşegül (78 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 442 göst.
17 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 187 göst.
22 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Bbttnnmm (335 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 240 göst.
9 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Eslo (791 puan) tarafından soruldu

409,901 soru

12,323,939 cevap

39,053 kullanıcı