0 oy
465 göst.
Diğer kategorisinde (3,886 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

image

Selam bacılar nasılsıniz ben hamdolsun bugün biraz daha iyiyim kanamam tamamen durdu ilaçların etkisi de azalmaya başladı çok şükür ♥️

mutfakta bide kızın odasında kaydırmaz Halım vardı onları yıkadım banyoda makineye sığmıyor en olarak geniş girişte yolluk vardı onları attım makineye yıkadım çok yoruldum biraz mutfağımda kullandığım eşyalar kaldı birazdan da onları toplucam 

Araba mevzusunda sıkıntı çıkmıştı çok şükür başka biriyle anlaştık pazar gününe transit var adam da eşimin arkadasi turu 500 demiş 

Siz ne işler gördünüz kızlar ♥️

Akşam menü de ne var ben sarımsaklı yoğurtlu makarna yapcam eşim gece gidiyor yemiyor o orda yiyor .

Hadi sohbet edelim ♥️

13 Cevaplar

0 oy
(3,886 puan) tarafından
Nerdesiniz baciii
-Reklam-
0 oy
(7,547 puan) tarafından

Aburcuburlar çok güzel gözüküyor afiyet olsun 

(3,886 puan) tarafından
Sağol canım . Bayadir kaçamak yapmıyorum bugün iyiyim canım istedi yaptık kızla kaçamak
0 oy
(3,240 puan) tarafından

Ay afiyet olsun acıktım ya ne güzel göründü biri alsa getirse keşke :Dbiz de yarın halı yıkıycaz. Net fiyat almadık ama internetten biraz baktım çok tutuyor yıkamak. Bir ince halıya da ihtiyacım var dedim onu alırım yıkamaya para vereceğime zaten hava sıcak. akşama da bezelyeli patates yapacağım. 

(3,886 puan) tarafından
Bende yıkadım zaten çoğu makineye sığıyor 9 kg benim . Bı mutfakta bide kızın odasında var zaten temizdi de toz falan vardı onu yıkadım yeni ev temiz oraya temiz sermek istedim bı tek oturma odam da var oda beyaz yün kalın taban oluyor ya onlardan bı kere yıkadım kururken hem koktu hem sarı lekeler oldu eteklerinde o o günden beri yıkamaya veriyorum bı tane çok tutmaz 4 m.kare zaten
(3,240 puan) tarafından
Benim makine almıyor maalesef ya. Aynı benimde bir büyük var geçen sene kullanmadım yıkamam bi güneşletirim sadece eline sağlık seninde
(3,886 puan) tarafından
Benim de o büyükleri almıyor biri kızın odasnda biri mutfakta elde yıkarım hep . Diğerleri yatak odası hol falan onların alıyor yıkadım makinede. Sağol canım yoruldum ama mis gibi olmuşlar
0 oy
(900 puan) tarafından
ben menüde ne var bilmiyorum valla eve gidince görcem bakalım
(3,886 puan) tarafından
Nerdesin ki :)
(900 puan) tarafından
ben işteyim genelde eve gittiğimde yemek çoktan hazır oluyor bakalım bugün nasıl olacak
(3,886 puan) tarafından
Anladım canım eşin mi yapıyor
(900 puan) tarafından
kayınvalidem yapıyor. kızlar orda duruyor akşama kadar da biz de oraya gidiyoruz. yemek yiyip eve öyle geçiyoruz genelde. çoğunlukla hazıra konanlardan oluyorum ;)
(3,886 puan) tarafından
Ohh en güzeli bende çalışıyorum da şu an ameliyat geçirdim kanama oldu beklenmedik şekilde raporu uzattı doktorum o ara da taşınma işi için iyi oldu . Benim de annem bakıyor bazen bende hazırci oluyorum iyi oluyor :D
0 oy
(59 puan) tarafından
Çilekli tart  dankek çok severim  ama zam ustune zam geliyor ya sana afiyet ilsn
(3,886 puan) tarafından
Bende uzun zamandır abur cubur yemiyorum canım çekti aldım sağol canım
0 oy
(1,149 puan) tarafından
Afiyet olsun. Bebemi uyuttum , netflixte takılmadan önce buraya bakayım dedim. Sende kahve görünce canım çekti. Yapıp içeceğim afiyetle :*
(3,886 puan) tarafından
Kız senin bebiş uyuyor mu film izlicek vaktin oluyor mu o kadar
(1,149 puan) tarafından
Eğer bana diyorsan daha yeni doğdu  :)
O yüzden bol bol uyuyor.
(3,886 puan) tarafından
Sana diyorum canım :)
(1,149 puan) tarafından
Bebek küçük canım. Eşim sabah 8 de gidiyor gece 2 ye doğru geliyor işten. Evde yalnızım. Kimsemiz yok, gelen giden yok. Bebek uyudukça boş zamanım oluyor ;)
(3,886 puan) tarafından
Ohh mis gibi değerlendir:)
0 oy
tarafından
Afiyet olsun canım bende yeni kahvaltılık yedim sabah pogaca yemiştim. Akşama eşim makarna yap dedi kafam rahat bugün akşam pasta yapicam yarın 1. Yıldönümümüz. Kanamanın durmasına sevindim canım geçmiş olsun canım tekrar
(3,886 puan) tarafından
Sağol canım nice yıllarınız olsun ♥️ çok şükür durdu araba işini de hallettik moralim de yüksek hamdolsun♥️
0 oy
(10,342 puan) tarafından
Ayy yorucu bir gün benim içinde oğlum bu hafta anaokuluna başladı alıştırma haftası 1 2 saat duruyo bende o okuldayken küçüğünü parkta oyaliyorum evde abisi olmayınca çok zorluyor beni :D menü de sabah dolma biber doldurdum onları pişircem yanına ya pırasa yemeği yada köfte kızartırim 
(3,886 puan) tarafından
Afiyet olsun kolay gelsin canım benim kızda bı dahaki kış başlıcak. O zaman da bizim 2 bebiş yasağı kalkacak nasip eder rabbim de olursa  şimdiden dert oldu nasıl ederim hamile hamile
0 oy
(4,311 puan) tarafından

Afiyet olsun cnm geçmiş olsun kolay gelsin hiç bir şey yapmadım yapasimda yok halsizim  agrilarim azmis durumda sabah makinami sattim bosta duruyor du erkenden aradılar uykumu alamadım uykumda var 

(3,886 puan) tarafından
He anladım canım benim de alttan atmış boyası beyaz boya sürsem olur mu acaba
(4,311 puan) tarafından
Olur cnm neden olmasin benimkinin de boyaları çok atmıştı alan kişi boyarim dedi  normalde 5 bin dedim pazarlıkla 4.500 e indim boya da olunca 4 duz yaptım boya parasını da ben karşılamış oldum
(3,886 puan) tarafından
İyi yapmışsın belki de ihtiyacı vardı sevaba girdin . Benim alt kısmından kapağın altından
(4,311 puan) tarafından
Evet ihtiyacı varmış ne kadar doğru bilmiyorum ama allahla  onun arasında

Boyayı guzel marka alırsan iyi olur birde fis fis şeklinde olandan alma onlar felaket iz yapıyor ben fırınlı aygazim için fıs fıs şeklinde aldik boyamadi
(3,886 puan) tarafından
Tamam canım çok sağol :)

Nasılsın bugün
0 oy
tarafından
Kanamanin durduguna cok cok sevindim canim benim.. inşallah daha daha iyi olursun..bu zor gunleri atlatirsin insallah ..bende her zamanki gibi bebisi uyuturken buralardaki postlari okuyorum:)
(3,886 puan) tarafından
İnşaallah canım hayırlısıyla pazar günü de geçelim yeni eve herşey daha güzel olur inşallah:)
0 oy
(3,349 puan) tarafından
Firinda mangal soslu kanat ve but yapacağım yanına da ya makarna ya pilav bacım. Bir de turşu biberi. Oh miss
(3,886 puan) tarafından
Bereketli olsun afiyet olsun :)
0 oy
(2,218 puan) tarafından

image

Bebe uyuyo kitap okuyorum :) 

(3,886 puan) tarafından
İyi dinlenmeler :)
0 oy
(2,030 puan) tarafından
Kanamanın durmasına sevindim.son olur.

Bugün çok yorucu bir gündü.

Bu hafta detaylı temizlik yapıyorum.

Çok yorucu geçiyor.

ikiz ɓebeklerin ve 28 haftalık hamilelikle.

Az kaldı koltuk silme yatak odası ve oturma odasının duvarları silme kaldı.

Bir de yatak odası halısı yıkayacağım.
(3,886 puan) tarafından
Kız üzme canını tek başına gercekten zor benim de kız kardeşim işten çıktıkça geliyo sağolsun
(2,030 puan) tarafından
İyi ki kardeşler var.
İnş toparlanmışsın. Taşınma süreci hasta olunca çok zor
(3,886 puan) tarafından
Evet canım gerçekten çok zor baya topladım bı kaç ufak tefek şey kaldı işte
(2,030 puan) tarafından
Kolay gelsin.
Yenii evinde artık anlık atarsın ♡♡♡
(3,886 puan) tarafından
Ahh inşaallah canım ♥️ hayırlısıyla geçsem bi ♥️

İlgili sorular

0 oy