+1 oy
161 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (143 puan) tarafından
Bekarlar anlarım ama evli erkeklerin telefonu elinden düşürmemesi ne ya eşim sabah çişe giderken Bile telefon ile gidiyor az önce yanın da 2 dk telefonla uğraştım diye sabahtan akşama kadar telefondasın diye kızdı kendine bakmıyosun dedim herhalde başı telefon dan kalkmıyor elime telefon alınca batıyor artık aklına ne geliyor ne yapıyor ise telefonu karıştırıyorum bi şey de yok ama telefon bağımlısı olmuş ne sohbet var ne muhabbet ne ilgi var ne babalık varsa yoksa telefon 

4 Cevaplar

0 oy
(5,314 puan) tarafından
Beş yıl bitiyor. Bir zamanlar o çok içindeydi bir zamanlarda ben. Sosyal medyayı bıraktı azalttı şimdi sadece yatağa uzanınca izler. Ben de o bıraktığı için bıraktım yani azalttım gündüzleri bazen bakarım. O eline almayınca bende elime almaktan rahatsız oluyorum. Biz çok tartıştık ama güzel şekilde bıraktırmaya çalışabilirsin çay dizi film ortamı hazırlasanız. 
-Reklam-
0 oy
(76 puan) tarafından
Bizimde öyle bende dertliyim ama film dizi izler ondan sürekli elinde bende alıyorum ona inat oyle sürdürüyoruz :)
0 oy
tarafından
Benimkide öyle geçen kavga ettik sabahtan akşama kadar istesin akşamda telefondan yüzünü görmüyoruz.diye

Gerçekten can sıkacak derecede oluyor dediğin gibi ben beş dakka elime akşam hiç indirme ha o telefonu diye atarlanir 
0 oy
(1,592 puan) tarafından
Ben bu hayatta bise öğrendim görmezden gelmek bakin görmezden gelin o telefon ele alinmiyor

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 686 göst.
13 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Sunflower (1,155 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 405 göst.
0 oy
7 cevap 471 göst.

Kategoriler

1,452,877 soru

23,850,635 cevap

319,871 kullanıcı

...