0 oy
333 göst.
Diğer kategorisinde (632 puan) tarafından
Kızlar gelinimiz ikizlere hamile 32 haftalık ama ilk günden beri çok ağır geçirdi 25. Haftadan beri tek tek bütün organlarına zarar geldi fonksiyonlari yükseldi organların neyse artık bugün doğuma acilden aldılar bekliyor şuan ama şunu da soylim tanınmaz hale geldi gül gibi kız uzak olsun benzetmem de kötü anlamda değil lösemi hastaları gibi oldu neyse bir akrabamizla bugün konuştuk bana dediki genelde anne karnında hasta olan bebekler böyle zarar veriyorlar anneye acaba doğru müdür ya :((

10 Cevaplar

+2 oy
(135,241 puan) tarafından
ben tek tek dogurdum imanim gevredi tek seferde ikiz bebek tasimak kolay degil allah bi avazda kurtarsjn
-Reklam-
+1 oy
(3,248 puan) tarafından
Bazı bünyelere ağır gelir hamilelik bide bunun ikiz olduğunu düşünürsek belliki bünyesi zayıf gelininizn. Benim eltimde zayıf bünyesi tek doğurdu onda bile zayıfladı çok çekti.. ama doğurunca düzeldi. Büyük ihtimalle doğurunca düzelir etrafın lafını aldırış etmeyin ..zaten çocuklarda bir hastalık olsa artık anne karnında gözüküyor. 
+1 oy
(1,157 puan) tarafından
Böyle olmasının sebebi bebeklerin hasta olması değil çoğul gebelik olması. Bebek sayısı arttıkça maalesef anne ölüme kadar gidebiliyo. Yani ikiz gebelik olduğu için gayet normal bu yaşadıkları 
+1 oy
(1,225 puan) tarafından
Kansız kalmış ondandır Rabb'im şifa versin inşallah çok geçmiş olsun 
0 oy
tarafından
Kardeşimin de ikiz o da bu haftalarda ve çalışıyor hala polis önceleri gece falan fa çalışıyordu.Simdi ise gündüz çalışıyor 33 haftalarda .kardeşim de çok şişti ayakları yüzü falan hiç uyuyamıyor.Rabbim kolaylıkla kulaklarına almayı nasip etsin insallah
0 oy
(705 puan) tarafından
Rabbim şifalık versin canım yengemde ikiz kız doğum yaptı çok zor geçti onunkide karnı normal gebelerden iki kat büyüktü çok zorlandı kalkamıyodu falan şimdi ikizlerde sağlıklı şükür Rabbim bir avazda kurtarsın 
0 oy
(2,947 puan) tarafından
Ben ikiz doğurdum çok kilo almadım ama son zamanlar artık iyice ayağım filan şişmeye başladım çok agirlasmistim 34+2 de doğum yaptım bir hafta daha bekleyebilirdik ama doktorum ihmale birakmadi 
0 oy
(2,055 puan) tarafından
Çok zor geçiyor.

Ben son aylarda geceleri çok ağladım.

Kimsem yoktu 

Ayaklarım çok şişmişti.

Ayakkabı terlik bulamadım 

Onun verdiği zorluk.

Tek çocuktan iki kat değil 5-10 kat daha zor geçiyor 
0 oy
tarafından
Alakası yok ben oğluma hamileyken o kadar degistimki ten rengim morarmisti değişmişti annem beni gördü inanirmisin ağladı bacaklarim benek benek ellerim siyah yüzüm mor tenim değişmişti 
0 oy
(5,400 puan) tarafından
Yorumlari okudum geneli ağır geçiyor demekki. Annemde ikiz doğum yapmıştı ama çok zorlanmamisti bünye ve degerler ile alakali bence 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 86 göst.
4 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde I am a mother (273 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 168 göst.
12 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 561 göst.
30 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Genc_anne (3,004 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 240 göst.

410,913 soru

12,365,546 cevap

41,978 kullanıcı

Kategoriler