0 oy
378 göst.
Diğer kategorisinde (567 puan) tarafından
Çok şükür geldim abimdeyim herkes arkamda ama hemen boşanmaya yanaşmıyorlar az bir kaç gün geçsin sonra sen ne dersen o dur karar senin kararın. İstiyorumki yarın boşanmayı açmak ama bakalım. Güzel dualarınız için çok teşekkür ederim iyi ki varsınnız 

5 Cevaplar

0 oy
(903 puan) tarafından
Eski postlarina baktım şimdi . Senin adına çok sevindim . Hakkında hayırlısı ne ise o olsun . Evladın ve senin için güzel şeyler olur umarım 
(567 puan) tarafından
İnşallah Allah razı olsun bakalım zaman ne gösterecek
-Reklam-
0 oy
(900 puan) tarafından
Ayy çok şükür valla çok sevindim yinede vijdana gelmiş demekki abin ne mutlu sana 
(567 puan) tarafından
Biz aile olarak birbirimize çok bağlıyız ama biraz evlilik oldumu geciktiriyorlar ama geldim artık bakalım ölürümde o adama dönmem zaten abiimi aramişlar abim demiş gidin gelininizle konuşun o ne dese o olacak
0 oy
(466 puan) tarafından
Çok sevindim cnm hadi Allah hayırlısı neyse onu nasip eder bı an önce kurtulursun inşallah 
(567 puan) tarafından
Amin amin inşallah canım benim
0 oy
(762 puan) tarafından
Olayi bilmiyorum ama Allah yardımcın olsun. 
tarafından
Kocası sürekli borç batak içerisindeymiş, sürekli gelen yardımlar ile altın falan yapıyormuş kocası elinden alıyormuş, en son kadına oğlunun yanında bıçak çekmiş öldürürüm seni diye, adamın ayaklarına kapanmış yalvarmış öldürme diye. Oğlu üzerine atlayınca bırakmış hemen bıçağı . Bugünde sessiz sedasız kaçmış kocasından abisinin evine
(762 puan) tarafından
Yuhhh olaya bak
0 oy
(860 puan) tarafından
Oy canım benim çok şükür hakkında Hayırlısı olsun inşAllah 
(567 puan) tarafından
Amin inşallah canım benim

İlgili sorular

+2 oy
6 cevap 350 göst.
21 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Dunyabosturloo&04 (2,238 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 692 göst.
0 oy
16 cevap 796 göst.
13 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde Sahraatay3 (188 puan) tarafından soruldu
+1 oy
42 cevap 1,325 göst.
7 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

410,990 soru

12,368,418 cevap

42,211 kullanıcı

Kategoriler