0 oy
234 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (243 puan) tarafından
Kizim 11 buçuk aylık ikinci çocuğum ilk kez diş çıkarıyor alt önde bi tane çıkardı ama yanindaki çıkmıyor bir turlu cok ağlıyor gecemiz gunduzumuze karıştı o ağladıkça bende ağlıyorum uyku yok ev perişan cok yoruldum ikinci cocuk cok zormuş 1 aydır gecemiz gündüzumuz yok

12 Cevaplar

0 oy
tarafından

Bende çocuk yok hamişlik uykusuzluğu beraberinde getirdi :D

(494 puan) tarafından
Gözünü korkutmak istemem ama bende hamileyken 4 kadar uyuyamazdım uyuduğum ve uyandığım saat bebeğiminkiyle aynı 2 yaşında hiç mi değişmez uyku saati geç yatar geç kalkar
(1,156 puan) tarafından
Okula başlayınca öyle bi düzeliyor ki <3 sabah 8'de mecburen kalkıyorlar zavallılar :(
tarafından
17 haftalık canım benimki daha hareketleri başlamadı :D
(494 puan) tarafından
Valla kendi haline mi bıraksam zaten okul zamanı erken kalkacak bari.şimdş keyfine baksın diyorum bazende şimdiden mi.alışsın diyorum öyle araftayım
(1,156 puan) tarafından
Her yolu denedim canım ama bebelerim kazandı her seferinde :) ta ki okul açılana kadar..
-Reklam-
0 oy
(1,783 puan) tarafından
13 aylık bebeğim grup 2 ayligida vizildiyor oda grip sanırım kafam catliyor
0 oy
(1,783 puan) tarafından
13 aylık bebeğim grup 2 ayligida uyumuyor oda grip sanırım kafam çatlıyor
(243 puan) tarafından
Allah yardımcımız olsun her gün akşam olmasın diye dua ediyorum artık delircem
(1,783 puan) tarafından
Kız delirdinmi akşam olmazsa gün nasıl biter gider ile öle büyücek isde ben gökyüzüne baka baka rahatliyom
0 oy
(11,455 puan) tarafından

Yalnız değilsin aşkom 8.ay 1 haftalık bebeğim doğdu doğalı gündüz uykusu uyumaz doğru düzgün bizde diş dönemindeyiz hemde atak haftası gece de saat başı uyanıyor en son 4.3o da kalkıyor günlerdir böyleyiz 

0 oy
(1,057 puan) tarafından
Hamileyim acıktığım için uyandım  :) 
0 oy
(325 puan) tarafından
Kızım 1aylik her 5 daka beni istiyor çok aglior gaz sancisi var:( mahv oldum yine saat 18den beri oyle
0 oy
(1,472 puan) tarafından
8,5 aylık bebekle selamün aleyküm o kadar çok uyandı o kadar çok ağladı ki digwr odaya geçtik abisini uyandiriyo o da peşimden geliyobcok uykusuzum şu dişlerini nasıl halledicez bilmiyorum şimdi calpol verdim rahatlar inşallah diş jeli de yapıyorum ama fayda etmedi sanırım saate bak 4. Bir de işçiler geliyo yemek hazırlama dersi var 2 çocuk zor değil ama diş dönemi çok zor diğerinin de diş dönemi of of 
0 oy
(494 puan) tarafından
Benim tek çocuğumla o haldeyim o da çok zor çıkardı dişlerini o diş belası yüzünden gözümün önünden büyürken tadınca yaşamadım bitsin diye bakıyordum yarı aç yarı tok uykusuz per perişandım ama geçiyor öyle ya da böyle geçiyor. Allah yardımcısı olsun miniğin kıyamam küçücük halleriyle ne çekiyorlar
0 oy
(1,156 puan) tarafından

Ben de tam uykusuz anneler nörüyonuz diye başlık açacaktım senin başlığı gördüm. Üçüncüyü doğurdum ben de 1 buçuk aylık oldu şuan kolik belası ile uğraşıyoruz..  Bi de diş olacak dimi ilerde ooyy oyy :(( Allah hepimize kolaylık versinn:'( çok tatlı oluyorlar ama çok da yoruyorlar şapşikler<3

0 oy
(183 puan) tarafından
Ay birde beni düşün biri hasta sürekli kalkıyor diyeri diş çıkarıyor sürekli kalkıyor sabaha kadar nasıl uyudum nasıl kalktım nasıl yaptım bilmiyorum şu an yorgun halsizim 
0 oy
(7,450 puan) tarafından

Bu gece bnm oğlan da uyumadı 6 aylik. Dün kehribar kolyesini toprağa gömdüm bugün cikarcam ondan olabilir diye düşünüyorum 

0 oy
(1,291 puan) tarafından
Benim kızımda mamaya ağladı hazırladım tam odaya geldim baktım uyumuş. Şimdi başında bekliyorum öyle :) bu arada diş çıkarma sorunu yaşayan hanımlar, benimde iki hafta önce 5 aylık kızımın dişleri çıktı. Ondan birkaç gün önce Kehribar kolyesi alıp takmıştım onun etkisi mi bilmiyorum ama hiç rahatsizlanmadi kızım maşallah. Sizde alın takın derim, ben faydasını gördüm çünkü. 

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 573 göst.
9 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 418 göst.
+1 oy
21 cevap 620 göst.
0 oy
12 cevap 338 göst.

408,403 soru

12,270,053 cevap