0 oy
202 göst.
Diğer kategorisinde (1,429 puan) tarafından
Kızlar arkadaşım bir ev buldu bana kendisi biraz merkezin dışında oturuyor ben de merkezinin hafiften dışında oturuyorum ama merkeze çok yakınım ben şu an 15.250 TL aidatla beraber oturuyorum arkadaşımın bulduğu evde 10.000 aidatla beraber 10.550 yapıyor 3+1 ev benim şu an oturduğum ev ise 2+1 o da diyor ki hani biraz merkezi uzak diyor ama diyor hani parkı var işte sağlık ocağı var her şeyi var diyor orada bir de arabamız da var altımızda ama şöyle bir şey ki eşimin iş yerine uzak olacak eşim bazen buradayken yürüyerek de gidip gelebiliyordu ama oraya geçtiğimizde mecburen arabayla sürekli gidip gelmek zorunda kalacak ben de acaba çıksam mı çıkmasam mı diyorum Bir de şöyle bir şey ben seneye mecburen çıkacağım çünkü ev en üst katta arkadaşımın bulduğu evde ortak hatta en üst kattan demek istediğim sürekli soğuk oluyor ve camlar açılıp duruyor kışın soğuk geliyor ve biz sürekli hasta oluyoruz o yüzden yani bir bakayım mı dedim yoksa bakmasam seneye mi gitsem o civarlarda baksam acaba herhangi bir açıdan zorluk yaşar mıyım çünkü çoğu şey uzakta kalıyor merkeze de uzakta ama araba var eşim de askeri personel yani gidip gelme açısından sorun Yaşar herhangi bir şey olursa ne yapsam bilemedim ya o yüzden size sormak istedim?

5 Cevaplar

0 oy
(2,217 puan) tarafından
Benim evim eşimin dükkanına 2 otobusluk uzakta günde 4 otobüs binmesi lazım araba yok kendine bisiklet aldı spor niyetine kullanıyor soğukken motorla bırakıyorlar bencede merkezden biraz uzak olana taşının merkez bana yarım saat uzakta otobüsle 
(1,429 puan) tarafından
Yani eğer ben oraya taşınırsam bana da yarım saat uzaklıkta olacak ama şimdi şöyle orası farklı bir ilçe diye geçiyor benim eşim mesela merkezdeki yerde çalışıyorsa farklı ilçeden gidip gelmek zorunda kalacak yani şöyle söyleyeyim aylık 2 3.000 benzin parası gitmiş olacak otobüs falan da geçmiyor bir de orada
(2,217 puan) tarafından
Anladım bilemedim şimdi
-Reklam-
0 oy
(1,298 puan) tarafından
neresiymis orasi bizm burda 15binden asagi kira yok hatta 1 1 e bile 10bin istiyorlar ustelik gelen kiside memur olcakmis 
(1,429 puan) tarafından
Canım biz merkezdeyiz Bizim de şu an fiyatlar bu şekilde merkezde öyle ama bu biraz merkezin dışında olduğu için TOKİ Bir de biliyor musun TOKİ'ler genelde uygun oluyor o bu fiyata vermiş yani 10.000'e 3+1 daire kadın evinden taşınacakmış yani komşularıyla arasında problem varmış diye bilmiyorum yani o yönden de biraz sıkıntı yaşayacağız gibime geliyor çünkü hani sıkıntılıysa bize de bir sıkıntı yaratırlar mı diye düşünüyorum
0 oy
(585 puan) tarafından
Git gel mazot masrafı daha fazla geçebilir bilemedim 
0 oy
(1,536 puan) tarafından
Suan oturdugunuz evin eksi yonleri arti yonlerinden fazla ise  digerine tasinin derim. Ama merkeze uzak yerden gel git yakit masrafi suan ki kiradan da fazlaya denk gelir. Ev konforlu ve buyuk ise arti eksi yonleri karsilastirin derim. Benim evim.mesel kira isime 300 m uzaklikta sabah 5 dk yuruyup gidiyorum ev yaklssik 15 yillik konumu iyi  o yuzden tuttum. Ama ayni kira fiyatina oturdugum yere daha uzaklikta 2   3 yasinda daha buyuk eve oturabilirdim ama benim icin konumu daha agir bastigi icin bu evi tercih ettim
0 oy
(5,352 puan) tarafından
Ben olsam tasinirim hem buyuk ev hem kira daha düsük benim evimde merkezden uzak dolmusla 45 dk suruyor merkeze inmem anneme 2 dolmus kayinvalideme 1 dolmus biraz yurume mesafesi benzin parasinu hesaplamisin onla bile simdiki kirandan düşük oluyor 

İlgili sorular

+1 oy
45 cevap 2,883 göst.
26 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Mertin annesi (648 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 447 göst.
4 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Milena16Miran (7,155 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 103 göst.
0 oy
12 cevap 747 göst.
21 Aralık 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Sihirlimom (7,034 puan) tarafından soruldu

408,635 soru

12,280,024 cevap

37,860 kullanıcı

Kategoriler

...