Kızlar arkadaşım bir ev buldu bana kendisi biraz merkezin dışında oturuyor ben de merkezinin hafiften dışında oturuyorum ama merkeze çok yakınım ben şu an 15.250 TL aidatla beraber oturuyorum arkadaşımın bulduğu evde 10.000 aidatla beraber 10.550 yapıyor 3+1 ev benim şu an oturduğum ev ise 2+1 o da diyor ki hani biraz merkezi uzak diyor ama diyor hani parkı var işte sağlık ocağı var her şeyi var diyor orada bir de arabamız da var altımızda ama şöyle bir şey ki eşimin iş yerine uzak olacak eşim bazen buradayken yürüyerek de gidip gelebiliyordu ama oraya geçtiğimizde mecburen arabayla sürekli gidip gelmek zorunda kalacak ben de acaba çıksam mı çıkmasam mı diyorum Bir de şöyle bir şey ben seneye mecburen çıkacağım çünkü ev en üst katta arkadaşımın bulduğu evde ortak hatta en üst kattan demek istediğim sürekli soğuk oluyor ve camlar açılıp duruyor kışın soğuk geliyor ve biz sürekli hasta oluyoruz o yüzden yani bir bakayım mı dedim yoksa bakmasam seneye mi gitsem o civarlarda baksam acaba herhangi bir açıdan zorluk yaşar mıyım çünkü çoğu şey uzakta kalıyor merkeze de uzakta ama araba var eşim de askeri personel yani gidip gelme açısından sorun Yaşar herhangi bir şey olursa ne yapsam bilemedim ya o yüzden size sormak istedim?