0 oy
284 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Oğlun mu var derdin var ben kanı zor aldırdım şimdi bu sünnet den ödüm kopuyor bebisimin göz tansiyonu olduğu için çok ağlamasından korkup yaptırmadım 6.5 aylık bebeklerinize ne zaman yaptirdiniz çok ağladı mi nasıl iyilesti küçükken olup kurtulmasını istiyorum aslında 

21 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben babasini bekliyorum valla yoksa küçükken yaptiridim 

Bence daha hareketlenmeden yaptır 
(133,927 puan) tarafından
len manyakmisin buyuyo oglan tranva olur yaptir gitsin babasima foto falan atarsin sonra yasi gecmesin
tarafından
Sevdo bizde kirveli falan yapılıyor onunda kirveleri hazır eşim çok istiyordu hevesliydi yaptirmadim bu kışta bir geçsin bakalım olmadı yaptircam
esmos ne kadar erken o kadar iyi buyudukce daha zor olur
tarafından
İşte hicbirseyde olmadı bari onda olsun diyorum bende :(
olur insaallah
-Reklam-
0 oy
(762 puan) tarafından
Doğru mu bilmiyorum erken sunnet ilerde ilişkide haz alımını etkiliyormus.
(12,746 puan) tarafından
Oyle olsa doktorlar onermez
(762 puan) tarafından
Hepsi onermiyor zaten
(4,497 puan) tarafından
Kızz öyle olsa ülke sapık dolu olur muydu :D işin şakası öyle bir şey olduğunu sanmıyorum sünnet olmadıklarında enfeksiyon riski artıyor iki oğlumda enfeksiyon kapmışlar öyle içeride birikmiş hep
(12,746 puan) tarafından
Valla bizim gittigimiz çok iyi bi çocuk cerrahiydi çocuk uygun biran once yapalim demisti. Kendiside ogluna bebekken yapmis
0 oy
(12,746 puan) tarafından
Valla 43 gunlukken yaptirdik asiri rahat gecti hic anlamadi. Sende biraz oncr ysptir bence ve lokalle yaptir
0 oy
(4,497 puan) tarafından
6 aylıkken yaptırdım baya rahat oluyor iyileşme süreci 
0 oy
(3,498 puan) tarafından
3 buçuk aylıkken yaptırdım ilk gün zordu sonra geçti çok hareketlenmeden yaptır bence doktor da uygun görürse 
0 oy
(7,921 puan) tarafından
6 yaşına gelmeden yaptırdık. 

Küçüğü 6 aylik suan düşünmüyorum 
0 oy
(5,444 puan) tarafından
Benım oglumda 6 aylıkken sünnet oldu hiç zorluk yasamadım şükür sünnetten sonra bile ağlamadı huysuzlanmadı ☺şimdi 5 yaşına az kaldı
0 oy
(19,879 puan) tarafından
Biz uaptirmadik hala. 4 yaşında şuan. 2 yaştan önce 3 kez randevu aldık. Her seferinde hastalandı. En ufak burun akıntısı bile olmaması gerekiyor. 2 yaşı da geçti. Artık 7 yaştan sonra falan . Sen de acele etme istersen. Çocuğun göz tansiyonu sıkıntısı da varmış. Yine doktora sor sen tabi en doğrusunu o bilir 
tarafından
Biz zaten her kontrolde anestezi aldığımız için evet akmaması gerekiyor onda sorun yok da ben korktum biraz işte
(19,879 puan) tarafından
Bilemedim dostum. Doktor ne derse onu yapın en iyisi
0 oy
(191 puan) tarafından
Tam 4 aylık oldu haftasına sünneti.iyi  ki olmuş kıpır kıpır bebekti şu an yerinde hiçç durmuyor 1.5 yaşında hiç zapt edemezmişim. İlk çişte ağlamadı bile çok şükür sıkıntısız geçti küçükken hemen iyileşiyor sorun görmüyorlarsa erkenden en iyisi hareketliyken zor gecende yanında yattım yüz üstü dönüp kanar iyileşmesi uzar diye . Korkulcak sıkıntı yapcak birşey yok dikkat ederseniz hemen iyileşiyor . Sünnet sonrası sürünmeye başladı mesela tam zamanında yaptırmışım ben
0 oy
(776 puan) tarafından
81 gunluktu yaptrdigimizda doktor geç bile kalmışsınız dedi 
0 oy
(602 puan) tarafından
11 aylık yaptırdım hstanede komple uyutuluyor 1 saat ağladı çıkınca sonra her çiş yaptığında bağırdı geçti gitti ağlamasa olmaz büyümeden yaptır
0 oy
(2,192 puan) tarafından
Oğlum 2 aylık eşime kalsa şimdi yaptıracak ben istemiyorum 
0 oy
(8,021 puan) tarafından
9 aylıkken yaptırdım ben ilk gün çok ağladı ama sonra gayet iyiydi.
0 oy
(1,564 puan) tarafından
Bence erken yaptirmak daha iyi

. Benim oglum 19 aylikken uykuda sunnet oldu. Bir iki gun zor sonra iyilesti ona bile ay olarak buyuk biraz saha kuuck aylarda olsa daha iyiydi dediler. Cunku doktor sunnet oldugunu bilecek acidigindan degil de kizacak size dedi.  Erken  daha iyi diye dusunuyorum. 
0 oy
(3,395 puan) tarafından
Valla 3 günlükken oldu anlamadı bile şimdi rahatım 
0 oy
(2,330 puan) tarafından
Biz 3 yaşında sünnet ettirdik canım, 3 yaşına girdi 10 gün sonrasıydı. Bence ne geç ne de erkendi. Büyüdüğünde travma olmasın diye beklemek istemedik. İyi ki de öyle yapmışız. Büyüdüklerinde travma etkisi bırakıyor çünkü. 
0 oy
(4,350 puan) tarafından
Ilk oglumu 7 aylik ikinci oglumu 9 aylik yaptirdim. Doktor sadece ilk ciste aglar demisti ama ikisi de aglamadi. 1 2 haftaya tamamen iyilestiler. Bakimini iyi yapman ve doktorun dediklerinden cikmaman onemli. 
0 oy
(1,478 puan) tarafından
6 günlükte azıcık ağladı 10 dk sürdü işlem hiç anlamadık bile sünnet oldugunu
0 oy
(345 puan) tarafından
11 aylıkken yaptırdık biraz zor oldu ilk gün çok ağladı işedikçe sünnet yeri yanıyordu sanırım 10 günde toparladı küçükken hareket edemiyorken yaptırmak daha mantıklı bence
0 oy
(2,394 puan) tarafından
İlk gün narkozun etkisiyle biraz fazla ağladı Allhtan doktorumuz uzmandi öyle ilaç falan vermedi kantron yağı var ya hakiki olan onu pipisinin üstüne döktüm karton bardakla gezdi üstüne babasının tişörtlerini giyidirdik inan o kadar korkuyordum ki yıllardır tek düşündüğüm konuydu çok şükür bitti gitti darısı size olsun

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 198 göst.
2 Nisan 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Miracinannesi.34 (1,037 puan) tarafından soruldu
+1 oy
42 cevap 654 göst.
29 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde 46gulcan (47 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 501 göst.
31 Mayıs 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Enesinannesi_ (1,077 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 218 göst.
7 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Merakli23 (43 puan) tarafından soruldu

409,896 soru

12,323,682 cevap

39,039 kullanıcı

Kategoriler

...