0 oy
848 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızım iki yaşına daha girmedi kızım sarışın dikkat çekiyor . her dışarı çıktığımızda millet kafası kopacak nerdeyse döne döne bakiyorlar. erkekler özellikle **** oluyorum kötü niyetli olmayabilirler ama çok rahatsız oluyorum bakislarimla belli ediyorum . Bugün mesela adamın teki metroyu dönene kadar arkasına baka baka gidiyor .giydirdigimde bir pantalon , t-shirt. Malum son olaylardan sonra iyice kafayı taktım . Sizde böyle misiniz? 

26 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benimde kızım 6aylik herkese mavi boncuk dağıtır dışarı çıktığımızda çocuğundan tut yaşlısına hepsi de bakar laf atar sıcak kanlı hatta saçlı da doğdu hafif esmer doktorlar bile dayanamıyor sevip oynuyorlar ama art niyet sevmediğim için bizde onla gülüyoruz sizin de çocuğunuzun albenisi yüksek art niyetle olmadığı sürece takmayın kafanıza 
tarafından
Evet canım hoşuma gidiyor benimde ilgilendikleri zaman hiç sıkıntı yok o konuda oturduğum yer biraz değişik insanlarında tuhaf malesef o yüzden :(
-Reklam-
0 oy
(3,740 puan) tarafından
Benim cocuklarim oyle sarisin vs degil ama herkes bakar ve sever gulumser. Ne var bunda? Zaten niyetini anladigin kisiden uzaklastirir veya uyarirsin. Begenmis ya da senin deyiminle dikkat cekmis(!) ki bakmislar. Bu kadar rahatsizsan uyar ne bakiyosun diye ya da cocugunu disari cikarma. Baska cozumu yok bunun.
tarafından
Hanımefendi sevsinler gelsinler ilgilensinler hatta bundan yana sıkıntı yok . Sadece son olaylardan sonra erkeklerin bakışlarından rahatsız oluyorum . Sizde dikkat ediyor musunuz fazlamı kuruntu yapıyorum diye danisiyorum zaten. Bir sevgi gösterimi olmadan öküzün trene baktığı gibi ( gençken illaki yasamisizdir sokak serserilerinin rahatsız edici bakışları) onlardan bahsediyorum . Kadın dediğin evde oturacak mantığı hiç hoş değil ki ben kendi öz dayim tarafından bile taciz edildim pardon sizin değiminizle " beğenildim " hemde size çok ilginç bişey söyliyim bu evdeyken oldu :) dışarısı yada ev farketmiyor malesef kızlarınızı koruyun.
0 oy
(16,545 puan) tarafından
Canım benim oglanda çok dikkat çeker her ortamda severler çoğunlukla ama yinede insan bilemiyor tabi Rabbım pisliklerden korusun
tarafından
Amin canım benim insanların içini okuyamiyoruz ki dikkat etmemiz gerekiyor herkese karşı önyargılıyım malesef bu zamanda böyle:(
0 oy
(20,078 puan) tarafından
Böyle düşünmemek elde değil pis insanlarla aynı dönemde yaşıyoruz 
tarafından
Kesinlikle o kadar iğrenç insanlar var ki insandan soğutuyorlar ya . Normalde insan severdim ama şuan herkese on yargılıyım rabbim sonumuzu hayır etsin
0 oy
(529 puan) tarafından
Ben nazara inanıyorum gercekten insan öldürüyor Allah korusun. Küçük kızım süt beyazı gibi küçükken çok tatlıydı kilosu falan yerindeydi. HER gelen çok güzel şeyler söylüyordu ama maşallah asla demezlerdi. Bu pis insanlar yüzünden kızım 6 aylikken yoğun bakımlı oldu. Kalbinde hastalık çıktı. Sen de çıkmadan ayetel kursi oku canım Allah hepsini kem gözlerden korusun inşallah 
tarafından
Nazar haktır. Şimdiki insanlar dinden uzaklaştı bilgileri olmadığı için istemesede zarar veriyorlar.rabbim tez zamanda yavrunuza şifa versin inşallah.
(529 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun. Dikkat edin sizde canim
tarafından
Sağol canım ❤️❤️
0 oy
(1,246 puan) tarafından
Benim kızda aynı öyle sarışın mavis gözlü ve pamuk gibi bembeyaz. Her gören laf atıyor ama sevimli bir dille.. şuana kadar kötü gözle yaklaşmak isteyen ve ya kötü niyetli birisine denk gelmedim. Her gören maşallah Allah bağışlasın, çok tatlı vs der. Tabi bilemeyiz insanların ne niyette olduğunu ama şu ana kadar böyle izlenim görmedim. Ama aşırı bakıyorlar yani asssirii
tarafından
Maşallah kızınıza rabbim yavrularımızı pis zihniyetlerden korusun inşallah ❤️ oturduğum yer biraz sıkıntılı ondan sanırım takıntılık

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 506 göst.
7 Ocak 2022 Aile kategorisinde halime64 (34 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 315 göst.
0 oy
5 cevap 259 göst.
0 oy
11 cevap 306 göst.
12 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Mevah (1,632 puan) tarafından soruldu

401,520 soru