+4 oy
1,723 göst.
önce Diğer kategorisinde (2,546 puan) tarafından

Binde bir arar beni. Geçen aradı ablamla yaşadığı sorunları anlattı bana yardımcı ol dedi. Özel sorunları da anlattı.(Yani cinsellik) Aile terapistine gidin yada ablam psikologa gitsin dedim. Son zamanlarda çok kavga ediyor ablan benimle dedi. Yaklaşık bir saat konuştu daha çok ben dinledim. Yaklaşık bir sene evlerinde kaldım yanlış bir davranışını görmedim. 

Ama özel sorunlarını anlatmasi beni rahatsız etti . Benim eşim ablama anlatamaz oldu ki anlattı çok kötü kavga ederim eşimle. Benim özelimi neden anlatıyorsun diye. Bir de o kadar rahat konusulmaz bence baldızla hadi başkası olsa neyse. Ben utandım şahsen. Bu aralar bir daha ararsa muhtemelen açmam. Çünkü eşim aynısını yapsa ben çok rahatsız olurdum hem eşime de haksızlık edemem kendim de rahatsız oldum özel sorunlarini dinlemekten.

Bugün de mesaj atmış beni dinledigiin için teşekkürler sen de daralmış görünüyorsun anlatmak istersen dinlerim diye 

Ne şimdi bunun derdi ? Ben haksız mıyım kötü düşünmek istemiyorum ama bence yaptığı çok yanlış. Anneme ablama eşime söylesem olay büyür en iyisi susmak sanırım tabii ki daha fazla rahatsız edici olay yaşamazsam

58 Cevaplar

+37 oy
önce (3,995 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Rahatsiz edici oldugu 1 saat dinledikten sonrami aklina geldi 😐

Birde ona karsilik sende bir seylər soyledinmi . Sende daralmis gorunuyorsun dedigine gore akla bu geliyor. 

Anlatmak istersen dinlerim dedigi de sizin cinsellikte sorununuz varsa dinlerim diyo. 

önce (3,995 puan) tarafından
+1

Yaaaa♥️♥️♥️🌷

Teşekkürler ☺️

önce (2,546 puan) tarafından
+1

Ay ben hiç öyle düşünmedim valla çok safım

önce (4,950 puan) tarafından
+2

Pakize bu saflık değil bacım kusura bakma 

önce (198 puan) tarafından
+2

Okurken aklima takılan şeyleri yazmışsın şeker bıran ben mi fesatim dedim bu oldukça saçma ne münasebet birde yani ağız arar gibi çok meyilli konuşmuş aadam 

önce (406 puan) tarafından
+1

Bence engelle cok kõtu seyler geldi aklima ne demek sende anlat 

-Reklam-
+19 oy
önce (576 puan) tarafından

Kötü düşünmek istemiyorum ama bana çok tuhaf geldi 😏

önce (2,306 puan) tarafından
+1

Hepinize ayrı artıı kızlar

önce (138 puan) tarafından
+1

Kızlar harfiyen katılıyorum ++++

önce (4,950 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi
+4

Üç tane eniştem var hiç biri bir gün olsuna gelip ablam hakkında konuşma cesaretini bulamaz bende. Ne münasebet yahu😤 tamam gerçekten kendi aralarında aşamayacakları bir problem olur konuşulur ama cinsel ilişki konuşmak nedir?? Sen nasıl müsaade ettin aklım almıyor 🤯 benim kocam gidip kız kardeşimle mahremimi konuşsa ikisinde parçalarım 

önce (11,566 puan) tarafından
+3

Eniştesi net ensest ilişki düşünüyor. Sende anlat darlanmışsın demiş. Resmen konuşmaktan zevk alıyor. Eniştemle en son tel de ne zaman konuştum diye düşündüm de hiçbir zaman konuşmadım gerek de görmüyorum 

önce (563 puan) tarafından
+2

Dimii adam baya yürüyor açık açık belli de etmiş 

+13 oy
önce (5,551 puan) tarafından

Bir de 1 saat dinlemişsiniz. Çok büyük yanlış yapmışsınız enişteniz size ablanızın resmen dedikodusunu yapmış sizde dinlemişsiniz. Ne demek cinsel sorunları anlattı. O an işim var kusura bakma deyip kapatabilirdiniz. Bana kimse kardeşlerimin dedikodusunu yapamaz kendi çocukları ve eşleri de dahil buna.

Aile sorunu aile üyeleri çözer. Abla kardeş abi çözemez. 
önce (1,461 puan) tarafından
+1

Aynen mesela annem, teyzem hakkında olumsuz konuşturmaz bizi ne olursa olsun. Hatta kuzenler hakkında bile. 

önce (5,551 puan) tarafından
+3

Bir enişte bir erkek mahremini eşinin kardeşine açması cidden çok büyük bir terbiyesizlik bu bence ve beni bu terbiyesizliğe ortak olmam. Çift sorunları karşılıklıdır. Tek taraflı dinlenmez. 

Annenizin gösterdiği çok büyük bir karakter meselesi annenizi kutluyorum 
+8 oy
önce (541 puan) tarafından

Konuyu açar açmaz tepkı verır böyle şeylerı bana anlatma diye çıkışır lafı ağzına tıkardım. Kesinlikle engelle onu ben şüphelendım biraz

+7 oy
önce (1,931 puan) tarafından

Anlatirken ben sizin özelinizi dinlemek istemiyorum bunun icn arama birseye ihtiyacınız olursa herzaman arayabilirsin diyip kapatsaydin ayip seninle konumasi 

+6 oy
önce (4,955 puan) tarafından

Ne münasebet eniştem bana anlatacak bak gerçekten ablamın piskoloji sorunları vardı bir gün eniştem ariyip dert yanmadı seninki biraz uckuruna düşkün gibi msn at birdeha bu konu için beni arama rahatsız oluyorum eşim duyarsa iyi olmaz 

+1

Tam tersi anlattı bana kendini

önce (4,955 puan) tarafından
+1

İyi halt etmiş konuşma 

+6 oy
önce (350 puan) tarafından

Sende cinsellik sorunun varsa anlat dinlerim demeye getiryr ayy nasıl enişte bu bunca zmn enisteyle merhaba merhaba fazlası yok bundaki rahatlık ne anlamdm yani

+1

Ben de anlamadım ya çok rahat. Ama yıllar oldu hiç yanlış davranışını görmemiştim İnşaAllah düşündüğüm gibi biri değildir sırf rahatlıktan böyle yapıyordur umarım yoksa ailemizde böyle biri olmasına çok üzülürüm 

önce (350 puan) tarafından
+1

Canm ablan duyarsa senle arası bozulur ben sana diyim sana der hatta tersleseydin yâda telefonu kapatsaydin işim var diye illa dinlemen mi lazım diye çok çok yanlış o akraba olabilir ama kan baginiz yok ablanla var onla yok o yüzden bir daha ararsa müsait değilim evde değilim işim var gibi majlar at yâda reddette bas anlar anlamada da açtığında bana anlatma bu tarz şeyleri hiç hoş olmz de kapat suratına ne hakla ablani sana kotuluyor ne cüretle benm kardeşimi bana kötülüyecek sicar kapatrm tlfnu

+5 oy
önce (156 puan) tarafından

Bence enişte yoldan çıkmaya çalisiyor

+1

Allah korusun ya umarım düşündüğüm gibi değildir yoksa ailemizde böyle biri olması çok üzücü 

önce (156 puan) tarafından
+1

Gidişat o yonde ,bide ne anlatti nasil anlatti ki

+4 oy
önce (1,491 puan) tarafından

Bence kimseye anlatma olay büyümesin ama tavrını koy enişte pek iyi niyetli değil gibi

+4 oy
önce (668 puan) tarafından

Midem bulandı üstüne sende anlatmak istersen dinlerim demesi daha iğrenç. bu adamdan uzak dur niyeti hiç iyi gelmedi bana 

+4 oy
önce (1,453 puan) tarafından

Eniştenin geçtim ablanın bile anlatması abes. Bilmiyorum enistenden yana içime bı kurt düştü umarım zihniyeti sapık değildir 

+4 oy
önce (13,363 puan) tarafından

Eniştenin yolu yol değil bu bir,kimseye bu kadar yüz vermeyin bu iki,ablanızın dedikodusunu eşiyle yapmayın bu üç,eşiniz duysa bundan adam doğranır haberiniz olsun bu da dört.

+4 oy
önce (927 puan) tarafından

Neresinden baksan oha oha ohaa .senin enişten bı or.... Co... Senden karşılık bulacağını dusundugu için bu kadar rahat davranıyor galiba gerekeni yapmazsan Leyla Necla hikayesine dönecek 

önce (155 puan) tarafından

Aradığım yorum 

+3 oy
önce (28 puan) tarafından

Ablana söyle ama ayrıntılı değil eniştem sorunlarınızı anlatıyor de kızsın ona bidaha anlatmazsın abla de eşim de yanlış anlar de 

Aramasın lütfen de annemi arasın de 

+3 oy
önce (563 puan) tarafından

Ben bu durumu asla normal karşılamıyorum karşılayan varsa da linçleyebilir benim ablamin eşinin numarası bende yok ben 3 yıllık evliyim asla kayıt etmedim öyle muhabbet de etmedik keza benim esiminde numarası yoktur ablamda birbirilerinde kayıtlı değiller enistenin asla normal olduğunu düşünmüyorum başka amaçları olduğunu düşünüyorum ne bu samimiyet bence baldızla enişte birbiriyle bu kadar yakın olmamalı niyetinin temiz olduğunu sanmıyorum engellemelisin bence senin eşin kendi kardeşinin eşiyle böyle samimi olsa hoş karşılar mıydın muhtemelen büyük olaylar çıkardı değil mi hiç muhattap olmamalısın bence 

önce (1,029 puan) tarafından
+1

++++++++❤️

önce (155 puan) tarafından
+1

Sonu yaprak dökümüne gidiyor gibi 

+3 oy
önce (784 puan) tarafından

İlk okuduğumda boşboğaz biri olarak algıladım ama Mesaj atması sanki niyeti farklı gibi sen en iyisimi uzak dur

Boş boğaz biri evet bunu ailem ablam biliyor ben de biliyorum

+3 oy
önce (838 puan) tarafından

İnsanın aklına kötü şeyler geliyor . Bence mesafeni koy 

+3 oy
önce (2,633 puan) tarafından

Bir daha açma telefonlarını yaa nasıl sinir oldum normalde bayanların da anlatmamasi gerek ama hadi oldu ki kardeşimize filan anlattık ama erkeğin anlatması nedir üstelik baldıza ohaa derim yani 

+3 oy
önce (22 puan) tarafından

Bazen erkekler önünü arkasını düşünmüyor tak diye soruyor ya da söylüyor. Ben içini bozma derim ama bı daha özel bişey anlatmak isterse. Enişte bana ozelinizi anlatman uygun değil de direk kapat

+3 oy
önce (2,195 puan) tarafından

Ben kavga ederdim kesin. Sen oturup benimle ablamın dedikodusunu mu yapıyorsun diye. Yaptıgı hiç de masumca değil. 

İlgili sorular

0 oy
38 cevap 1,332 göst.
4 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Yoruldum bu hayatan (444 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 234 göst.
15 Ocak 2025 İnternet & Teknoloji kategorisinde Nare88 (224 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 277 göst.
17 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Baharcancaz (41 puan) tarafından soruldu

410,667 soru

12,355,510 cevap

40,908 kullanıcı

Kategoriler

...