Binde bir arar beni. Geçen aradı ablamla yaşadığı sorunları anlattı bana yardımcı ol dedi. Özel sorunları da anlattı.(Yani cinsellik) Aile terapistine gidin yada ablam psikologa gitsin dedim. Son zamanlarda çok kavga ediyor ablan benimle dedi. Yaklaşık bir saat konuştu daha çok ben dinledim. Yaklaşık bir sene evlerinde kaldım yanlış bir davranışını görmedim.
Ama özel sorunlarını anlatmasi beni rahatsız etti . Benim eşim ablama anlatamaz oldu ki anlattı çok kötü kavga ederim eşimle. Benim özelimi neden anlatıyorsun diye. Bir de o kadar rahat konusulmaz bence baldızla hadi başkası olsa neyse. Ben utandım şahsen. Bu aralar bir daha ararsa muhtemelen açmam. Çünkü eşim aynısını yapsa ben çok rahatsız olurdum hem eşime de haksızlık edemem kendim de rahatsız oldum özel sorunlarini dinlemekten.
Bugün de mesaj atmış beni dinledigiin için teşekkürler sen de daralmış görünüyorsun anlatmak istersen dinlerim diye
Ne şimdi bunun derdi ? Ben haksız mıyım kötü düşünmek istemiyorum ama bence yaptığı çok yanlış. Anneme ablama eşime söylesem olay büyür en iyisi susmak sanırım tabii ki daha fazla rahatsız edici olay yaşamazsam