0 oy
843 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızım iki yaşına daha girmedi kızım sarışın dikkat çekiyor . her dışarı çıktığımızda millet kafası kopacak nerdeyse döne döne bakiyorlar. erkekler özellikle **** oluyorum kötü niyetli olmayabilirler ama çok rahatsız oluyorum bakislarimla belli ediyorum . Bugün mesela adamın teki metroyu dönene kadar arkasına baka baka gidiyor .giydirdigimde bir pantalon , t-shirt. Malum son olaylardan sonra iyice kafayı taktım . Sizde böyle misiniz? 

26 Cevaplar

+2 oy
(11,777 puan) tarafından

Ikiside kilolu ve guzel bebeklerdi hala oyleler. Hala bakarlar bebekkende çok kilolu olduklari icin çok dikkat cekerlerdi insanlar durdurup severdi. Hiçde u.yuz olmadim bu yuzden kimseye :) kizim şuan 20 aylik oglumi okula goturuyoruz birlikte. Herkes laf atiyo sevmek istiyo kimseye yuz vermiyo :)

tarafından
Ama tipten anlaşıyor ya bazıları oyun yapıyor gülümseyip geçiyor onlarla alakalı sıkıntı yok . anlattığım gibi dönene kadar dik dik bakmak hoşuma gitmiyor
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Bebeğin gtne bakmiyolar ya cinsel obje gibi aksettirmeyin.  güzelliğine bakıyorlardir eminim kötü niyetli değildir. Bizde bakıyoruz maşallah ne güzel çocuk bebek diyoruz. Pantolon t-shirtle ne alakası var. Çocuğunu başka şekilde koruyun kimsenin gözüne perde takamazsiniz. Bakılmasından da rahatsız oluyosaniz evden çıkarmayın. Evet etraf çok kötü bazen ama bakmayla değildir eminim yani en azından bebeğe karşı. Biraz kıt düşünceli gördüm sizi bu konuda. 
tarafından
Tamam salmayiz biz sokağa doğurup dogurup maazallah senin gibi kızına sokakta burda teşhir gözüyle bakan örümcek kafalı anneciklere denk gelir filan . :))  ha unutma bi insanın fikri neyse zikri odur bu da günün sözü olsun oturup bı düşün bakalım. Seninle bu kadar muhattap olduğuma yazık bişey anlatamamisim. Ağlardan girmemiş :) hadi bakalım yoluna
tarafından
düzenlendi
Teşekkürler hanımlar ❤️
(42 puan) tarafından
Senin gibi de fesat düşünmuyoruz sadece sonuçta tek biz dogurmadik
(42 puan) tarafından
Canım rahatsiz oluyorsan kapat hesabını defol çık terbiyesiz lik yapma daha çok ahlaksız konuştuklarına bak üslub ogrende gel lütfen işte cahil insanin huyu da başka hiç rastlamadım senin gibisine sapik ruhlu cahillll
tarafından
Teşekkürler canım yorumu düzenledim zaten sizin gibi geri kafalilarla daha fazla tartışmak istemiyorum malesef soruyuda gizlemiyorum onun için daha fazla yazmazsan sevinirim ❤️
+1 oy
(18,150 puan) tarafından
İnsanlar çocukları severler. Bazıları daha sevimli olur. Bakmaları normal. Bu durumda ben nazardan korkardım. Herkesi kötü niyetli olarak görmemek lazım. Dünyada kötü insanlar olduğu kadar iyi insanlar da var çok şükür. 
tarafından
Evet oturduğum semtle alakalı sanırım düzgün insan yok gibi
+1 oy
(185 puan) tarafından
MaşaAllah kızınıza ❤️

Bu postun altına "Dünyada 1 tane güzel çocuk vardır ve bütün anneler ona sahiptir" yazmak istedim sadece :)
tarafından
Tabikide yaşadığım olayı anlatmak istedim sadece rabbim isteyen herkese nasip etsin ❤️
0 oy
(2,145 puan) tarafından
Bende istemezdim açıkçası benimde oğlum öyle 
tarafından
Evet gerçekten sevebilirler ama gülümseyip geçersin rahatsızlık verici davranışları var milletin herkese kötü gözle bakıyorum artık rabbim yavrularımızı korusun :(
0 oy
(372 puan) tarafından
Benim kızımda çok dikkat çekiyor ama niyet belli oluyor mas mavi kızımın gözleri kumral sarida değil dün mesala yolda 3 kişi bayıldı kızıma dondurma alalım mı sana yok böyle güzellik falan dediler ama rahatsız olmadım 17 aylık anlıyorum az çok niyeti kadında vardı aralarinda
tarafından
Tipten anlaşılıyor aslında kadınlarda sıkıntı yok zaten .oturduğum semt biraz sıkıntılı belkide ondan :) rabbim korusun yavrularimizi
(283 puan) tarafından
Kesinlikle kim severse sevsin sana şunu bunu alaim diyen kimse den çocuğunuza birşey aldırıp yedirmeyin covuk o şekilde alismasin
(372 puan) tarafından
Yok aldirmadim zaten öyle biseyi kesinlikle yapmam
(372 puan) tarafından
Zaten tamaz etmediler uzaktan sevdiler
0 oy
(1,916 puan) tarafından
Benim kızımında göz rengi çakır kendi de beyaz tenli gören seni alayım ben der bir diyen bir daha diyemez eşim varsa cevabı verir ben de öyle veririm. Kızım 13 aylık genelde erkeklerle oynamayı sever eniştemi babasını falan kahveden geçerken baybay yapıyor opucuklu baybay yapıyor ya bişey desem anlamıyooo yoldan geçen insanlara bile yapıyo
tarafından
Maşallah cana yakın demekki sizi uğraştırır o zaman ☺️
(1,916 puan) tarafından
Kızım tek başına büyüyor farklı insan görünce herhalde o yüzden yapıyor bana öpücük atmaz minnoş hahahha
0 oy
(1,456 puan) tarafından
Ya canım baksınlar ne olucak bende bebekleri severim görünce bakıyorum. Kızım daha 10 aylık prematüre yaşlılar gençler çok seviyorlar oda sarışın yesil gözlü yaşlılar bakıp gülüyorlar bunda kötü bisey yok bence bende tebessüm ediyorum insanlara ters ters baksam niye böyle bakıyor derler.
tarafından
Kadınlarda sıkıntı yok canım zaten erkekler için diyorum belli bir sınır var onu geçince sinirleniyorum oturduğum yerle alakali sanırım yiyecek gibi bakiyolar
(1,456 puan) tarafından
He o zaman haklısın canım
0 oy
(8,223 puan) tarafından
Kaç yaşında kızın
tarafından
21 aylık canım daha iki yaşına girmedi
0 oy
(5,066 puan) tarafından
Bnm oglanda biraz tombul hastaneye falan gidince aval aval bakıyorlar. Rahatsız oluyorum ama napim
tarafından
Dimi gelip sevseler sıkıntı yok aslında :)
(5,066 puan) tarafından
Sevmelerinide istemiyorum hqstalik heryer
0 oy
(1,212 puan) tarafından
Niyet çok önemli öyle boynunu kıra kıra bakmasindan rahatsız olurum ama laf atıp gülümsemelerine bir şey demem 
tarafından
Evet onda sıkıntı yok zaten kafalarını çevire çevire arkasındada baktilari zaman sinirleniyorum. Bebeğin arkasina niye bakarsın ki ha.yvanlar.
0 oy
(1,546 puan) tarafından
Benim esim de kız cocuğu hastası ama Allah 2. Erkek bebişi nasip etti bize doğuma az kaldı. Yeni evliyken çocukları yolda durdurup severdi yani o derece. En son kızdım. Bak insanlar yanlış anlar kimse bebegine dokunulmasini istemez diye. Şimdi oğlumuz olunca anladı. Bir de son olaylardan sonra iyice geri çekildi. Ama yine de bir kız çocuğu görünce içi gidiyor fark ediyorum. İnsanlar artık iyi niyetle de baksa kötü anlasiliyor. Dün balıkçıda arka masaya bebek geldi 1 yaş falan ben de baktım sonra geri dönüp bir daha baktım. Maşallah o kadar güzel yaratmış ki yaradan. Annesinin baktığını görsem ö küz gibi bakmam ama :D 
tarafından
Ya evet keşke hep sizin gibi iyi insanlar olsa millet niyeti çok bozdu ayırt edemiyoruz :(  rabbim gönlünüze göre versin inşallah sağlıklı olsunlar ❤️
0 oy
(164 puan) tarafından

Maşallah der geçersin ya nedir böyle bakmak anlamıyorum milleti. İyice kıllanır olduk herşeyden çünkü zaman çok kötü maalesef :(

tarafından
Evet ya içim sıkılıyor artık günlerce ağladım evde o yavrulara morelim bozuluyor böyle olunca
(164 puan) tarafından
Allah'ım yavrularımızı kötülüklerden korusun inşallah hep yanlarında olalım kimseye güven kalmadı bende
0 oy
(768 puan) tarafından
Her çocuk güzeldir ve dikkat çeker. 
tarafından
Tabikide öyle ama olaya odaklanmamışsınız . Kötü niyetli birşey söylemedim aslında neden böyle yorum yapma gereği duydunuz ?
(768 puan) tarafından
Yorumda kötü niyetli birşey yok ki  canım.
tarafından
Ben anlamadım sanırım kusura bakmayın
(768 puan) tarafından
Yani sapik ve pislikler çocuğa maalesef çekici değil vs gözüyle bakmıyor :(
tarafından
Tam olarak böyle melek yani daha onlar ne istiyorlar ki nefret ettim insanlıktan ya aklıma geldikçe kötü oluyorum:(
0 oy
(2,161 puan) tarafından
Benim oğlanlarda aynı sap sarılar rahat bırakmıyorlar deli oluyorum gelen geçen elliyor filan
tarafından
Evet nazarıda var bunun huysuzlaniyolar hemen
(2,161 puan) tarafından
Hele olduğum yerde Afgan çok hepsi esmer ablaaa senin oğlanlar burada ki en beyaz çocuklar deyip ittiriyorlar dövesim geliyor
tarafından
Ay insanlar ne yapacağını şaşırmış resmen Allah sabır versin
0 oy
(7,580 puan) tarafından
Benim çocuklarım da öyle çok ilgi çeken çocuklar ama boynunu kırılacak gibi bakarsa ben de rahatsız olurum.
tarafından
Evet canım ya arkasından da baktıkları zaman sinir oluyorum küçücük çocuk neresine bakıyorsun birgün kavga edecem diye korkuyorum sonuç olarak hep suçlu duruma düşüyorum
(7,580 puan) tarafından
O kadarına herkes sinir olur diye düşünüyorum.Hele erkekse daha çok şüphelenirim.
tarafından
Herkes sinir olmuyormuş kız .cinsel obje olarak görüyormuşum kızımı kıtmışım öyle yazan var Allah akıl versin 2010 da kalmış kendisi sanırım
(7,580 puan) tarafından
Tamam benim de aklıma direk öyle bir şey gelmiyor ama bi erkek de dönüp dönüp bakarsa kötü düşünürüm tabi neler neler oluyor görmüyorlar mı ?
tarafından
Yani doğal olarak herkes böyle düşünür insanlar bir tuhaf gerçekten
0 oy
tarafından
Benim 3 ablam (ben 4 numarayım) 2 kardeşim var. İçlerinden sarışın mavi gözlü olan 2.ablama küçükken dalinden reklam teklifi falan geliyor öyle böyle bir sarışınlık güzellik değil.

Saçları da poposunu geçiyor, bukle bukle. Düzleştirseler ayağına gelecek. Ama gel gör ki bir türlü yüzü vücudu yara bereden boş kalmıyor.

Bir nene annemi durdurup kızım sen bunu erkeğe benzet nazar değer diyor, annem o hafta 4 kızının tamamının saçını erkek gibi kesiyor.

Böylece nazarı bertaraf ediyor. Şimdi oğlu aynı kendisi gibi ve aynı şeyleri yaşıyor. Kız çocuğunun saçını kesmeyi hiç sevmem bebekliğim öyle geçti diye ama nazarı bertaraf edecekse yaparım yani.
tarafından
Oy maşallah ❤️ nazara çok inanırım gerçekten uykularimiz harak oluyor heryeri yara bere zaten. Şu son olaylardan önce böyle düşüncem yoktu şimdi sürekli koruma iç güdüsü geliyor
0 oy
(175 puan) tarafından
Benimde oğlum öyle ya kıza benziyor sarışın beyaz tenli renkli gözlü saçlarıda uzun ben uzun saç seviyorum hemen nazar deydiriyorlar bu aralar sık çıkarmıyorum artık abisini okula götürüp getiriyoruz sadece anaokuluna 
tarafından
Maşallah ❤️ gerçekten severek baktıkları için nazar değiyor rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
(175 puan) tarafından
Amin inşallah ❤️
0 oy
(2,218 puan) tarafından
Artık kötü niyetle bakmasalar da insan rahatsız olur o yüzden haklısın. Hatta sevmek isteyen bile olur bence izin verme. Güven olmaz. Kimseye dokundurma bile 
tarafından
Böyle yorumlara ihtiyacım var gerçekten teşekkür ederim . sıkıntı bende değil sanırım olması gereken bu . bazı insanları anlamıyorum sadece eleştiri yapmak için yazıyorlar
(2,218 puan) tarafından
Kimseyi takma. Hele ki sen annesin. Anneler hisseder. İçine dinmeyen hiçbir şeyi yapmak ve çocuğuna yaptırmak zorunda değilsin. Ve kimse kusura bakmasın çocuklarımızı önce bizim korumamız lazım. İster kadın ister erkek, ister genç ister yaşlı kimseye çocuk sevdirme devri değil. Sevmek isteyen kendi çocuğunu kendi torununu sevsin. Maalesef temkinli olmak zorundayız. O yüzdeb sonuna kadar haklısın. Sevdirme, dokundurma. Öpmeyi demiyorum bile. Ortalık kansız dolu.
tarafından
Teşekkürler yorumunuz için inşallah bazıları görür ders alır gerçekten tebrik ederim ❤️
0 oy
(737 puan) tarafından
Benm kizimda sarışın hafif toplu çok güzel bir. Kız herkes öyle söylüyor.her gören siz nerelosoniz bu kız ne böyle 

Abla bu kızı niye dışarı cikartiyorsunuz feln diyor geçen gün acile goturdum doktor bile aynı şeyi söyledi .

Ben dizilerinden kısa etek elbise  ve dart taytlar giydirmiyorum .asladankimseye emanet etmiyorum
tarafından
Maşallah nazar değmesin kuzuya ❤️ kime guveniceksin ki ben kendi öz dayim tarafından bile tacize uğradım insanların öyle yiyecek gibi bakması rahatsız ediyor .

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 506 göst.
7 Ocak 2022 Aile kategorisinde halime64 (34 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 315 göst.
0 oy
5 cevap 256 göst.
0 oy
11 cevap 306 göst.
12 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Mevah (1,632 puan) tarafından soruldu

401,328 soru