0 oy
881 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Biz eşimle kaçarak evlendik o yüzden sade nikah yaptık kız kardeşim ve kaynım nikah şahidimiz oldu. Kına yapmadık eniştem 2 ay önce vefat etmişti diye. Bugün de 1. Evlilik yıldönümümüz. Sizlerin nasıldı 

42 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sünnet üzere bir gelinlik (beyaz, sade ve robalı, içinde rahatça namaz kılabildiğim bir kıyafet) ve çalgısız çengisiz, haremlik selamlığa çok dikkat ettiğimiz sohbetli, yemekli bir düğünüm oldu. Maks 2 3 saat sürmüştür, emin değilim.
tarafından
Güzel olmuş canım. Nice mutlu senelere kac sene oldu
tarafından
1.5 henüz, nisan 2025te 2 olacak. Allah razı olsun.
tarafından
Maşallah canım nice senelere
-Reklam-
0 oy
tarafından
Biz 2020nin başında nişan yapacaktık covid çıktı bı anda. Ev eşyaları, çeyizlik vs herşey hazırdı sadece Nisan yapılacak ev dizilecekti. Kapanmalari atlatinca 2020 ağustosta nişan yaptık 1 ay geçmeden nikah yaptık. Yine kapanmalar basliyodu çünkü. Yasaklar vardı. Ama covidin ortasında da olsa nişanım çok güzeldi. E bide ağustosun başında babaanemi kaybettik 23unde  nişan var. Bende amcalarimla konuştum siz uygun görürseniz erteleyelim dedim. Onlar da ölüm de Allah'ın emri düğünde dediler. Çok oynamalı yapmadık açık alanda güzel bir söz nişan yaptık. Eylül 20sinde nikah tarihi aldık eğlence yapalım demeye kalmadan yasaklar başladı. Benim nikah salonumun içi çok büyüktü ve dışarıda da alanımız vardı. Gelinligimle eşim davul zurnayla evden çıkartti beni. Nikaha gittik 2 saati geçkin oradaydık tüm akrabalarimiz gelmişti zaten. Hediyelik nagnetlerimi dağıttım tabi bol bol kolonnya maske dağıtıldı :)) Nikah ardından takı merasimi yaptık çiçeği attım derken salondan çıktık. Vedalaşıp gittik. Bizim çok kalabalık arkadaş grubumuz var akşama da after parti duzenlemisler akşam eğlence yaptık. Bide bir gün öncesinden kına gecemi yaptım kızlar arasında evde. Eşimde geldi ona da kına yaktılar. 

Ben normalde düğün filan o işleri sevmem ama bu pandemi zamanı benim işime geldi. Hem gelenek göreneklerimizi yerine getirdik ve çok uyguna geldi. Nikahtan 2-3 gün sonra balayına gittik krallar gibi balayi yaptık düğüne harcayacağımizi yedik kendimiz. Zaten ev eşya borçları çeyizleri düğünden önce ödemiştik. Gelen altınlarim bileziklerimle araba aldık. Sağolsun eşim hakkımı yemedi yedirmedi. Bu altınlar senin arabada senin olacak dedi. Üzerime yaptı. 
tarafından
Ne güzel canım. Rabbim ağzının tadını bozmasın hep mutlu olun nice mutlu senelere canım
0 oy
tarafından
Lütfen dediğini yanlış anlamayın ama siz enişteniz öldü diye düğün yapmamissini, ama o gitti ve geri gelmeyecek ve birdaha senin düğünü izliyoruz olmayacak 

Düğün se ölümde bir kere benim birici derece akrabam öldü ve düğünüm oldu ben etsemde etmesemdw oldu yani Rabb'im nur içinde yatirsin ne yapayım hayat devam ediyor 
tarafından
3 gün düğünüm oldu canım sadce dikkat etttim eşimin tarafinda oynamadım pek gülmedim onun haricinde kendi  ailemle çokta güzel düğünüm oldu
tarafından
Yok zaten yapmayacaktık canım yine. Akrabalar burda yoktu pek eşimin aileside yoktu
0 oy
(2,730 puan) tarafından
Düğün yapmadım sevmiyorum öyle şeyleri o yüzden sade bir nikah yaptık eve geldik. 3. Senemiz olacak önümüzdeki ay.
tarafından
Nice mutlu senelere canım
0 oy
tarafından

Hersey usulüne göre oldu. Nikah kına düğün. Gelinliği ben seçtim baya pahaliydi o zmana göre.  9.5 yıl oldu evleneli 

tarafından
Maşallah canım. Nice senelere
0 oy
(1,814 puan) tarafından
Benim istemeden düğüne kadar hep sıkıntılı bı süreçti eşimin ailesi bozmak için ellerinden geleni yaptılar ama benim kafam nişanı atmak yerine herşeye sustum düğünü de kendi istedikleri gibi yaptılar bana ve aileme çok terbiyesizlik yaptılar değer vermediler başı kesilmiş horoz gibi tepiniyolardi . Düğün flashm yok mesel abende hiç merak edip izlemisligim bile yok.

Rabbim hakkımı hiç birine birkamasin cnm .

O yüzden bazen güzel düğün görünce içim gidiyo
tarafından
Ne biçim insanlar ya. Helal etme asla hakkını
0 oy
(768 puan) tarafından
Farklı illerdeydik çok güzel bir kınam oldu hiçbişeyi özenerek abartarak yapmadım kasmadım hiç ama Allah öyle güzel fırsatlar çıkardıki çok güzel oldu kınam düğün yapmadık sade nikah yaptık açıkalan nikah yeri vardı burda belediyenin orasıda çok güzeldi 10 gün öncede 2. Yılımızı kutladık:))
tarafından
Ay ne güzel canım. Nice mutlu senelere
0 oy
(18,748 puan) tarafından
Pandemide maskeli balo gibi :) bekleyip bekleyip otuz yaşında evlenmeye kalktım o da küresel salgına denk geldi 
tarafından
Şansa bak. Nice senelere canım
(18,748 puan) tarafından
Amin canım
0 oy
(1,859 puan) tarafından
Söz evde 2 düğün oldu biri eşimin memleketi diğeri benim memleketim . Bizin orda kına düğün aynı gün oldu hem gelenlik hem bindalli giydim güzel olmuştu ya 
tarafından
Ne güzel canım
0 oy
tarafından
Benim iki düğünüm oldu biri memleketimde biri esimin memleketinde bizde ayri kina yapmadik esimin memlekette olan  düğünde bindalli filan giydim cokta guzeldi icime sinmisti 

50 arabalik konvoyumuz vardi videoya almamislar :(
tarafından
50 araba mı çok güzel ya keşke cekselermis. Nice mutlu senelere canım
tarafından
İnşallah kuzum sağolasın

Sorma ya gelin almamda mesale filan yaktilar ama ne hikmetse kimse tek video çekmemiş
0 oy
(118 puan) tarafından
Benim çok kötü geçti kınam güzeldi ama sabah düğüm de gelinligimi çıkarmak zorunda kaldım eşimle ayrıldım 21.08.2021 kınamdı 22.08.2021 dügünümdü düğünü yarıda bırakıp eśimle ayrılmak zorunda kaldım sonra 19.09.2023 te tekrar eşimle Birleştik ve bize düğün de yapmadılar çok özüldüm çok agladım ama ne fayda şimdi eşimle birlikteyim 5 aylıkta kızım var hazal cnm kızım o benim ilkim 
(118 puan) tarafından
Yarın **** açıp hepsini anlatırım
(118 puan) tarafından
Posttt
tarafından
Niye ayrıldınız canım ya
(118 puan) tarafından
Bazı kötü sebebler diyelim ama çok sükür yine başardık ve evlendik
tarafından
Anladım canım çok şükür kavuşmuşsunuz
0 oy
(13,421 puan) tarafından
İki düğün yaptık. Biri bizim memlekette biri eşimin memleketinde. Bana kalırsa gereksiz masraf. Nikah da kıysak olurdu da aileler istedi işte düğünleri de biz yaptık ahahhs olan bize oldu yani.
tarafından
İki düğün güzel ama yorucu olmadı mı canım. Kac sene oldu
(13,421 puan) tarafından
7 yıl oldu canım birer hafta arayla 1150 km mesafeler ile düşün oldu yorucu valla ama ne yapacaksın
tarafından
Maşallah canım nice mutlu yıllara inşallah
0 oy
(1,827 puan) tarafından
Dügün yapmadık dügün gibi nişanımız oldu salonda sonrasında kınam oldu yine mekan tuttuk organizasyon eşliginde falan sonrasında nikah yaptık nikah sonrası eğlenceye gidicektik ama biz balayı için biletimizi nikahın olduğu akşama aldıgımız için akşam evden çıkıp hemen balayına gittik antalya kemere 1 hafta dolu dolu balayı geçirdik aşırı eğlendik valla kafa dengi eş olunca cidden herşeyin tadına varabiliyorsun 
tarafından
Ne güzel canım rabbim ağzınızın tadını bozmasın canım nice senelere
(1,827 puan) tarafından
Amin cümlemizin inşallah canım
0 oy
(4,431 puan) tarafından
Sağolsun kaynanamlarin findik incir kestane zart zurt islerinden tee araliga kaldi bizim düğün. Hicte sevmem kış düğünü. Neyse annem ikna etti bana kalsa nisandaki okul tatilinde olacakti. Bi benim memleketimde yaptik dugun. Once Gelinlik giydim sonra kaftan giydim kina yakildi. Sonra ertesi günü İstanbula yola ciktik. Esyalari yerlestirdik lazım olacak kadar. Sonra da onun ertesi gunu burda dugunumuz oldu. Memleketten gelecekler icin araba tutuldu filan. Çok guzeldi dugunum organizasyoncu kizlardan Allah razi olsun herkes ben boyle dugun görmedim dedi cok eglendik. Bol aktiviteliydi. Ertesi gun uyandigimda üzülmüştüm bi daha dugunum olmiycak diye :)))) neyse iyiki kış da olsa olmus ondan sonra corona belası vurdu kimse dugum yapamadi :(
tarafından
Ne güzel canım ama yorucu gelmiştir. Nice senelere
0 oy
(3,437 puan) tarafından
6 yıl önce bir gün kına oldu sabahı normal salon düğünü

Bide ben şey merak ediyorum Türk değilim de sanırım orda yemekli yemeksiz diye ayrılıyor düğünler nasıl oluyor bu mesela yemeksiz düğünde ne ikram ediliyor insanlar aç mı kalıyor 

Bizde yemeksiz hiç olmaz mesela 
(5,552 puan) tarafından
Pasta kurabiye icecek oluyor canım herkes evden yemegini yiyip geliyor birinci dereceden akrabalar gene kiz evinde oglan evinde yiyor ama kalabalik bir yemek olmuyor
tarafından
Bazıları yemekli yapıyor aslında da zengin düğünleri tabi
(3,437 puan) tarafından
Düğün kacta başlayıp kaçta bitiyor ki insan acıkır yinede
(5,552 puan) tarafından
8-12 arasi canım  ama gunduzde oluyor bazen o zaman da oglen baslayip 5 te bitiyor yemekli olursa davetiyeye yazdiriliyor zaten
(3,437 puan) tarafından
Hmm sizde değişik demek ki bizde yemeksiz hiç olmuyor 5 te başlayıp 11 12 de biter
0 oy
(874 puan) tarafından
Bizde yapamadik içimde kaldı hayla gelinliklci önünden geçerken içim gider 
tarafından
Gelinlik giymedin mi canım
(874 puan) tarafından
Giydim ama başkasının gelinligini giydim canım bedenime boyuma tam uymadı kendi istediğim şekilde bir geliinlik degildi giymiş olmak ici  giydim
0 oy
(3,640 puan) tarafından
Benim söz evdeydi kına ve düğün ikisi de salonda oldu 2 gün üst üste ara koymadım. Güzel geçti düğün öncesi anne tarafı birileri sıkıntı çıkardı bu düğüne anne tarafı gitmeyecek diye ama ona rağmen kalabalık güzel geçti şükür kinamda herkes bayıldı cok eğlenceliydi başkalarına sinirimi oynayarak attım 
tarafından
İyi yapmışsın valla canım. Nice mutlu senelere canım
0 oy
(837 puan) tarafından
Hıc sorma benm hayalımı caldılar çocukluğumu caldılar esım ve aılesı
tarafından
Rabbim yanlarına bırakmasın canım. Eşinde mi canım ya
(837 puan) tarafından
Ewt defnecım düğün sabahı aldatıldıgımı ogrendım
tarafından
Oha canım ciddi misin biz seninle özelden konuşmuştuk dimi canım
(837 puan) tarafından
Ewt cane kardesıme vermıstın esyları dolap uygulamasından
tarafından
Evet canım peki nasıl öğrendin nasıl affetsin
(837 puan) tarafından
Halen affetmedım defnem malesef 13yıl gectı ozamanlar çocuk gelındım aklım almıuordu bazı seylerı
tarafından
Kıyamam canım çok kötü rabbim hakkını bırakmasın
(837 puan) tarafından
Amın saol cane ınsallaj
0 oy
(3,696 puan) tarafından
Rabbimin razı olduğu şekilde oldu. İsteme ve söz evde oldu. Nişan okumalı oldu kadın erkek ayrı damat erkek tarafında yüzüğü takıldı ben kadın tarafındayken. Kınam da düğünüm de okumalı oldu. Çok şükür iyi ki de öyle oldu 
tarafından
Ne güzel canım. Nice mutlu senelere
0 oy
(13,137 puan) tarafından

2 düğünüm olcakti İstanbul'dan gelin geldim düğüne 10 gün kala babaannem vefat etti İstanbul iptal oldu kuranli kına gecesi ve nikah yaptık ailem vefattan dolayı düğüne katılmadı annem ve kardeşlerim geldi babam annesini kaybettiği için gelmek istemedi saygı duyduk düğünü de iptal ettirmedi herşey hazır diye buruk bir düğün oldu benim ve ailemin açısından düğün gibi değildi hiç 

tarafından
Mekanı cennet olsun. Kötü denk gelmiş canım maalesef.

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 544 göst.
18 Ağustos 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Anne22 (109 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 251 göst.
22 Mayıs 2024 Moda kategorisinde Bir bal annesi (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 533 göst.
0 oy
23 cevap 464 göst.

412,142 soru

12,407,289 cevap

44,664 kullanıcı

Kategoriler

...