0 oy
369 göst.
Aile kategorisinde (3,031 puan) tarafından

Selamın aleyküm hanımlar nasılsınız biliyorum beni haksız bulanlar olacaktır ama umrumda değil çünkü keyfi birşey yok ortada çokta gec değildi 

Dün bugün pek iyi değilim bağırsakta aşırı derecede şişme var ve sağ elim kolum karıncalanma yapıyor makinayı bosaltana Kadar 3 tabak 2 bardak kırdım o derece güçsüzlesiyor  ağrılarım var parolda fayda etmiyor dayanamadim minoset aldim o bile banamisin demedi yetersiz geliyor ilaçlar

Eşim 5 gibi geldi evi üstten üstten toplamıştım eşimden rica ettim oyuncakları topladı evi süpürge yaptı 6 gibi hemen kapıya çocuğu yollamış bu saatte makinami açılır diye o kadar zoruna gittiki oğlu ve kızı üni sınavına girecek hazırlanıyor sabahları uyuyor diye evi süpürge yapmak için öğlen saatini beklerdim ki uyusunlar dinlensinler sınavları var 

Yarın pazar eşim evde ama.sabah 8 de cikicaz evden o yüzden yarına birşey kalmasin istedim birde birşeyler dökülmüştü hem sinirlendim hem üzüldüm  

15 Cevaplar

0 oy
(12,417 puan) tarafından
Saat akşam 6 geç değil ben bu binada sabah 6 da süpürge açan dangoz gördüm. İstediği kadar çenelensin zaten çıkacakmışsın evden sanırım boşver
(3,031 puan) tarafından
Cikicam inşallah cnm. Kurtulucam o kadar mutluyum ki anlatamam
-Reklam-
0 oy
(5,403 puan) tarafından
Hiç sıkma canını saat kaç ki böyle bir dengesizlikk yapıyor neye çatacaklarini şaşırdı millet yaa boşver 
(3,031 puan) tarafından
Kaşınıyor başımı belaya koymadan çıksam
0 oy
(1,017 puan) tarafından
Tabi ki yaptığı hiç hoş değil ama belki bir durum vardır evde hasta falan vardır diye düşündüm ben uoksa yalıda yaşamiyorsaniz süpürge çok uzun sürmez. Öyle bir durum olmadığına eminseniz yerinizde olsam yani toplam 15 dk sürdü neden bu kadar rahatsız oldunuz diye sorarım ben şuna şuna dikkat ediyorum ha saat mi vardı süpürmek için o zaman tamam sizin çocuklarınızı düşünerek hata etmişim kusura bakmayın derdim... bu arada bunu söylemezsem olmaz parol ve minoset ikisi de paracetamol yani ikisi de aynı etkiyi gösterir biri birinden etkili değildir 
(3,031 puan) tarafından
Doktor parol haricî içme çok ağrın olursa 1 tane Minoset alabilirsin dedi
0 oy
(239 puan) tarafından
Akşam 7-8 den önce süpürge sesi normal. 
(3,031 puan) tarafından
6 gibiydi eminim cnm. 7 olmamış ti
0 oy
(8,634 puan) tarafından
6 geç deglki supururshn abartmış oda
(3,031 puan) tarafından
Aşırı damarima basıyor
0 oy
tarafından
Ohaa be 6 geç degilki neyin tribi bu insanlara yüz verdikçe astarini istiyolar resmen
(3,031 puan) tarafından
Gerçekten de öyle cnm
tarafından
Taviz vermissinizde ondan bana olsa asla uymam he gece filan açılmaz saygi duyarim ama boylesinide hic çekemem valla
(3,031 puan) tarafından
Cikicam zaten cnm rabbimin izniyle
tarafından
Iyi bari isabet olmus kuzum
0 oy
(861 puan) tarafından
Bu işin raconu gündüz 9 10da başlar, hava kararana kadar devam eder. Süpürge sadece şu saatte açılır diye bi kaide yok. Eski apartmanda gecenin 11 12sinde çalıştırdığı olurdu alt kattakinin, herkes şikayet ederdi ben umursamazdım. Evde küçük çocuk var, belki bişey döktü ve sabaha bırakmak istemedi yani olamaz mı? 
(3,031 puan) tarafından
Pazartesi inadına sbah 9 da acacam
0 oy
(1,916 puan) tarafından
Saat 6 erken daha ya yemek yedik benim kızıma da veriyoruz eline ekmek kaşık 13 aylık ekmek falan dökülmüş saat 8 buçuk süpürge yaptım yani olabilir 
(3,031 puan) tarafından
Normal şeyler cnm
0 oy
(2,065 puan) tarafından
Akşam 6 geçmiymiş bence komşun sabahla gündüzü karıştırmış ne kadar düşüncesizlik durumun ortada bide gelip lafmı söylüyor ayrıca canım parol ve minoset aynı ilaç peş peşe alma ikiside parasetemol etken maddesi içeriyor karaciğerini yorar 
(3,031 puan) tarafından
Peş peşe almıyorum cnm normal ilaçlarımı bile yarim saat aralar la alıyorum
(2,065 puan) tarafından
Rabbim şifalar versin inşallah sana bu hastalıktan
0 oy
(16,234 puan) tarafından
Altıda süpürge açılmaz diye kural mı var nerde yazıyor bileyim de ona göre davranayım de 
(3,031 puan) tarafından
Varmış sanırım
0 oy
(179 puan) tarafından
Benim başımada geldi sabah 8de oğlum bardak kırdı yanlışıkla paramparça oldu her tarafa dağıldı küçük ellede toplanmıyor büyükleri aldım elimle küçükleri kaldı el süpürgesi yoktu o zaman geçen seneden bahsediyorum altımda eşimin anneannesi ile dedesi oturuyor arka binada üvey teyzesi oturuyordu gelmiş aşağıya bakmaya bende o sırada çocuğun ayağına batmasın diye spürge çekmek zorunda kaldım çocuğumda emekliyordu daha yürüyemiyordu yani etrafa tutunup kalkabiliyordu ama yürüme yok masadan devirdi hemen gidip eşime söylemiş Allah fırsat vermesin ahımı onlara bırakmasın çok çektim o kadından çok şükür şimdi uzağım gelip gitmez küsler annesi gille 
(3,031 puan) tarafından
Akraba olacaklar birde
0 oy
(2,325 puan) tarafından
6 da kapıya gelmek ne ya. Ben bazen 11 12 de süpürge sesi duyuyorum benim üstten. Napim hemen çıkayım mi max 15 dakka sürer yani bütün evi süpürse. Sabaha kadar yapacak hali yok yani. İnsanlar iyice dengesiz olmuş. Bazi seylerede kulak kapatmak lazim
(3,031 puan) tarafından
Kendi gelse kavga ederdim büyük ihtimalle ama çocuğu yollamış
0 oy
(2,226 puan) tarafından
Oo benim komşu gece 1 de makine çalıştırıyor hele bi çamaşır makinesi var ev turluyor çalışırken :D akşam 6 geç bi saat değil şaşırmış 
(3,031 puan) tarafından
Kaşınıyor
0 oy
(5,328 puan) tarafından

Üst katimizda eşimin amcasi kaliyor .bugun duvarı delerek iş yapıyordu bebek uyurken. Bn hiç kızmadım mesela . İnsanlık hali ne olacakmış 

(3,031 puan) tarafından
Benim binamda insan yok
0 oy
tarafından
Kuzum senin durumunu bilmiyor mu da öyle yaptı bu dengesiz. Kaldi ki  akşam 6 7 gibi öyle çok geç bir saat değil ne ayip bir şey ya 

İlgili sorular

0 oy
30 cevap 701 göst.
16 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 301 göst.
17 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Kizlarimmmm21 (1,313 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 689 göst.
0 oy
21 cevap 985 göst.
17 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde egc01 (626 puan) tarafından soruldu

401,983 soru

12,034,183 cevap

36,262 kullanıcı

...