0 oy
295 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (87 puan) tarafından
Eşim olacak kişinin nasıl olduğu hakkinda diğer postlarimdan anlarsiniz az çok herseyime karışıp piskopat gibi takıntı yapıyordu şimdide neyi takıntı yaptı biliyormusunuz uyuma saatime neymiş ondan önce uyumucakmisim odaya onu birakip gitmicekmisim bugün cok yoruldum hergun olduğu gibi hamur işiyle uğraştım çamaşır vesaire derken bu saate kaldım her işimi yaptim oh be dedim oğlumda uyuyo bende dinleniyim artik dedim oda salonda oturuyodu ben yatıyorum dedim birden kalkti geldi tamam git diye bağırdı göğsüm den yitti kapıyı çarptı göğsüm morardı hemen kavga çıkardı durduk yere küfür edip neymis onunla oturup sohbet edecekmişim saat geçte olsa beni kendinden soğuttu bide utanmadan ilgi bekliyor Allahin belası bildiğiniz zorla yaptırmaya çalışıyor yapmayincada böyle kavga çıkartıp şiddet uyguluyo .bıktım usandım en azından uyuyup dinleniyordum onada karıştı nefret ediyorum bu hayattan hersey oğlum için "(

3 Cevaplar

0 oy
(5,191 puan) tarafından
Çoğu erkekte bu huy vardır ama şiddet,hakaret bilmiyorum ya çok saçma geliyor. Benim eşimde o uyanıkken uyumamı istemez ama uyuyor olursam da gelir rahatsız eder. Anlarım ki tek kalmak istemiyor salona yanına uzanır orada uyurum 
-Reklam-
0 oy
(124 puan) tarafından
Şiddet kesinlikle yanlış ama senin yaptiginida doğru bulmuyorum. Eminimki eşinde yorgundur. Berak biraz sohbet edip gönlünü alip o şekilde beraber uyumsui teklif edebilirsiniz. Bnde geç yattığımda eşimde sknti yapar beraber yatmak ister. Eşin seni seviyo demekki diye düşünüyorum ben
0 oy
(6,588 puan) tarafından
ya saka gibi resmen . allah yardmcn olsun

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 286 göst.
0 oy
4 cevap 266 göst.
1 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Glstanbeste (314 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 609 göst.

Kategoriler