0 oy
173 göst.
Diğer kategorisinde (547 puan) tarafından
Bunlardan bagsedilince artık tiksiniyorum o jadar nefret ettim yani . Eğer ki derlerse yuva bozulmasın bir şans daha diyecem ki ölümümü göze aliyorsanız gideyim tek çare o . Çok çareler olur ama o zaman kendimden de nefret edersem tek çare o . Benim ailem arkanda ama hemen bitirmek istiyorum 1 hafta geçsin abime diyecem boşanma açmak istiyorum bakalım. Tek korkum çocuk onu benden almasınlar ben herşeye razıyım 

2 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Geçmiş olsun ve Rabbim yolunu hayırla afiyetle açsın. Hizbulbahr oku (adetken okunmaz) senin ve çocuğunun üzerine. Kimse daha dokunamaz.
tarafından
Alaska hanım bir şey sorabilir miyim? Arkadaşımın dedesi vefat etti(Allah rahmet eylesin) Cüz Yasin falan toplanılıyor ben müsait değilim de adet döneminde böyle durumlarda okunacak bir şeyler var mı tespih falan çekiliyor mu neler yapabilirim böyle durumlarda. Hiç bir şey yapmamak üzdü yani tam da bugün başladı duası ne zaman okunacak bilmiyorum ama bir şeyler yapmak istiyorum
tarafından
Allah rahmet eylesin. 70.000 kelime-i tevhid okuyup ruhuna bağışlayabilirsiniz. La ilahe illallah kelimesi.
tarafından
Teşekkür ederim Allah razı olsun
-Reklam-
0 oy
tarafından
Merak etme çocuğunu sen istemediğin müddetçe kimse senden alamaz Allah yolunu açık etsin canım 

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 382 göst.
9 Şubat 2024 Aile kategorisinde oylede.guzel1 (161 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 576 göst.
10 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 626 göst.
25 Eylül 2022 Diğer kategorisinde denizimsi (7,452 puan) tarafından soruldu

404,040 soru

12,103,869 cevap