0 oy
1,138 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3 puan) tarafından
Eşim bulunduğu iş yerinde 5 aydır çalışıyor. Ve eşimin doğum günü.ordaki kızın birisi eşime parfüm ve kazak almış pahalı markalardan. Eşim parfümü kendisinin aldığını söyledi kazağıda ustası almış öyle söyledi ben üzerine gittim bağırdım çağırdım sonra iş yerindeki kızın hediye ettiğini söyledi. Sadece o kız değil ordaki başka ablalar da hediye alacaklar ben söyledim doğum günümü dedi ama malesef içimde bir acı var bu normal mi ?

48 Cevaplar

+5 oy
(8,350 puan) tarafından

Ben mağarama dönüyorum :D bana göre hiç normal değil. 

(8,348 puan) tarafından
Sen nerelerdesin reis
(8,350 puan) tarafından
Ahahah burdayım, sadece eskisi gibi aktif değilim yoksa benimle çekişmeyimi özledin kız :)))
(8,348 puan) tarafından
Ne yalan deyim aradı gözlerim:)
(8,350 puan) tarafından
Canımmm :)) ❤
-Reklam-
+1 oy
(498 puan) tarafından
Oldukça rahatsız edici. Hiç içine sinmez insanın 
+1 oy
(1,385 puan) tarafından
Ne hadsiz insanlar var ya
+1 oy
tarafından
Eğer ki iş yerinde o hediyeyi eşim alsaydı muhtemelen son doğum günü olurdu.
+1 oy
(609 puan) tarafından
Sen zaten akıllarına temkinli olmalarını getirmissin fazlasiyla. Ben olsam kesinlikle parfümü ve kazağı parçalar bir kutunun içine koyar eşimin iş yerine gidip kıza geri verirdim. Verirken de birdaha evli bir erkeğe hediye almaman gerektiğini öğrenmişsindir. Öğrenmediysen daha bidahakine daha büyük bir ders veririm derdim
0 oy
(3,618 puan) tarafından
Şöyle bi durum var neden yalan söylüyor siz kızarsınız diye mi. Eşime de iş yerinden bi kız hediye almıştı ama kızı biliyorum eşime abi der ve eşimin çok yardımı dokundu kızın ailesi yok. Aldığı hediye ise zeytin ağacı kız kardeşş ile almışlar notunu falan da gösterdi eşim. Kişisel bişey alınsa belki ben de kızardım 
(3,618 puan) tarafından
Eşin de bi gariplik var bence. Biraz gözlemle bakalım
(18,103 puan) tarafından
Kesinlikle bu yalandır. Çünkü kim gidecek kim gelecek konuşulmuştur. Hayırdır yani senden mi utanıyor başka planları mı var neden sen yoksun o ortamda. + Öyle bir hediye alacak cesareti samimiyeti nerden bulmuş kız bunu sorgulamak gerekir
(3 puan) tarafından
Bana akıl ver ben bunun iş çıkışı gideyimmi iş yerine gözükeyimmi o kızada ordaki herkese de
(18,103 puan) tarafından
Zor ama bence biraz sessizde kalıp takip et. Gerçekten bir b.okluk var mı onu anla
(3,380 puan) tarafından
Allah Allah
Bence bilerek seni götürmedi gibime geliyor
Günahı boynuna ama
0 oy
(327 puan) tarafından
(zaten izin vermem kizlarla calişsin diye ama yinede...)eşim olsaydı kıskançlıktan ölürdüm onu mahv ederdim çünkü ben söylerdim meseafe koy hemde pahalı marka vermiş .. demeki iyi anlaşiyorlar kim kime pahalı hediye alır bakalım arkadaşlar ne söyler burda daha 5 ay işe girmiş yahuu
(327 puan) tarafından
Ek olarak önce seni kandırmış vallah ben olsaydım kizada söylerdim hiç bişey alma gerek yoktu niye böyle pahalı bişey aliyorsunki eşim senin neyin oliyor acabaaaa
(498 puan) tarafından
Bide parfüm almış ya parfüm özel bir hediye. Kendisinin sevdiği kokuyu adama hediye etmiş. Normal değil
(327 puan) tarafından
Ay böyle düsünmedim pahli diye düşündüm off onun saçını başını yollardim kızın kocayada aynı yapardim direk çöpe giderdi
0 oy
(5,085 puan) tarafından
Yanlıs bişey olmasaydı senden saklama ıhtıyacı duymazdı bu kadar basit canm
(3 puan) tarafından
Ne yapmam gerekiyor bana akıl verin lütfen.kızon numarassı var bende ustasının numarasıda var acaba ustayı arayıp konuşsam mı bu işin aslı asdarı bedir diye
(327 puan) tarafından
Sende yazdın herkes ailelerle gitti seninle gitmedi kendini yakışıklı yapmış aslında derdim kıza yaz ama yazma pusuda bekle śupehli geldi bana o kızda evlimi sevgilisi varmı falan ?
(3 puan) tarafından
Eşim kızın sevgilissi olduğunu idda ediyor ama zannetmiyorum.sevgilisi olsa benim kocama hediye alamaz şeytan diyor  sabah olumca var oraya dağıt ortalığı birbirine kat diyor
(751 puan) tarafından
Seni üzmek asla istemem ama belki de kızın sevgilisi eşindir. Bu işte birşeyler var sensiz nasıl gider yemeğe süslenip asla tahammül edemem böyle şeylere
(49 puan) tarafından
erkekler unutkandır nasıl severek ne zorluklarla evlendiklerini unutup yeni macera aramaya meraklıdır . pek güvenme derim .
0 oy
(3,974 puan) tarafından
Sakladıgina göre normal mi sence ? Parfüm Özel hediyedir bana göre 
0 oy
(1,070 puan) tarafından
Daha dün kendime farklı bir parfüm aldım  aksam esım gelmeden sıktım eve girdi sarıldıgı an farketti koku degişmiş hmmm dıye güldü parfüm bence farklı bır boyut özel birşey, nıye onun beğendiği şekilde koksun senın kocan? Alırken insan bunu düşünür bence bana çok saçma geldi bende olsam şüphelenırdım ayrıca nıye pahalı ve ıkı tane birden şu devirde esım aılem vs olmadıkça kımseye pahalı bişey almam sanırım kaldı kı 5 aydır iş arkadaşım olan birine hiç yani 
0 oy
(11,907 puan) tarafından

Altında bişey araman gereken bir konu ne alaka 5 aylık çalışan senin kocana hediye alıyor birde nasıl bir kız az çok tanıyor musun 

(3 puan) tarafından
Hiç tanımıyorum canım.malesef içim yanıyor
(11,907 puan) tarafından
Alakasız ama nerelisin canım
0 oy
(1,875 puan) tarafından
O parfümü kırar atar

Kazağı söker lime lime ederdim..

Ne münasebet.

Hoooooştttttr ordan derdim kıza valla 
(1,875 puan) tarafından
Eşeğin aklına karpuz kabuğu sokma derim.
Bunları yaptıysan bekleme de kal artık
Kız bu sefer inat yapar hırs yapar olan sana olur.
Erkekler sala klar kanarlar böyle şeylere.
Ama eşini de telefonlarını gizli gizli çaktırmadan takip et.
Hee ama tabi sonuçları seni rahatsız etmeyecekse.
Öyle olacaksa bırak artık yapmışsın yapacağını kız zaten şunu da düşünebilir kocan açıklama yapmazsa eğer kız da demek ki beğenmedi ya da kullanmak istemiyor diyebilir bir daha almaz umarım
(3 puan) tarafından
Kardeşim Allah seni inandırsın içim yanıyor sabah oldu eşim işe gitti o gidince daha kötü oldum heryerim titriyor gözlerimden yaşlar seller gibi akıyor durmuyor çaresiz yetim öksüz çocuk gibi hissediyorum.eşim yüz vermese o koz yapamazdı bunları
(234 puan) tarafından
Herzaman takipte kal telefon vs.Çokda kötü düşünme bence Seni anlıyorum çok zor bı durum Rabbim yardımcın olsun.ama çok üzüyorsun kendini okudum bütün yorumlari olan sana oluyor özgüvenin yerinde olsun kimse tırnağım olamaz de işini yemeğini yap eşinle güzel ilgilen öyle bişey yapıyorsa o utansın kendinden.
(1,875 puan) tarafından
O da var tabi. Belki de bir şey yoktur ama arkadaşı anlıyorum üzüntüsünü
(49 puan) tarafından
ohh kırdınmı parfümü bu güzel onun sevdiöi parfüm gibi kokmayacak. gereksiz samimiyet .
0 oy
tarafından
Benm takildigim nokta neden yalan söylüyor  başkalarının aldığını diyor alan kız ise desin ya belki bu kadar kizmazdin böyle suphe uyandriyorlar yaa benm eşime iş arkadaşı bayan alsa bsey demem dgruyu dedikten snra zaten bı tane kız var tanıyoruz ediyoruz ama yalan derse kıyameti koparirim tabi 
0 oy
(7,069 puan) tarafından
Kazak olayına hadi belki derim amma benim kocama parfüm almak kimseye düşmez ne alaka parfüm ya ayarlarını ver ikisininde 
0 oy
(343 puan) tarafından
İlk önce sakinleşip mantıklı düşün. Bir karar ver: aldattıysa ne yaparım? Ayrılırım dersen delil topla şu an hiç çaktırma konu kapanmış gibi yap. Ayrılamam dersen o zaman çok kurcalama derim. Geçerken uğramış gibi iş yerine gidersin bir gün kendini gösterirsin. Ama bana sorarsan kız da biliyordur evli olduğunu. Aralarında bir şey varsa iş arkadaşları da biliyordur. Ustaya söylesen de erkek erkeği korur. Kızın adını arar sosyal medyada bak bakalım ailesi nasıl? Muhtemelen o evli değildir. Ama kocan adam değil. Yalan söyleyip seni götürmüyor sonra da elin kızı hediye alıyor ne tesadüf. Birbirlerine ilgileri var o kesin ama belki de daha fazlası var. Kocanı en iyi sen tanıyorsun ona göre taktiğini belirle ona göre hareket et. 
0 oy
(299 puan) tarafından
Önce neden yalan söyledi 

Siz kizarsiniz diye mi ??
0 oy
(975 puan) tarafından
Asla normal değil koku çok anlamlı bir hediye çünkü ve pahalı markalardan ne alaka yani bu kadar özen?bilmiyorum günahını almak istemem ama bana normal gelmedi parfümü kırıp kazağı parçalardm giyip gitcek ne diyecek o kız, çok güzel kokuyorsun kazakta çok yakışmış mı ?? 
0 oy
tarafından
Kendini belli etme gözlemle açık yakala böyle bı şey varsa kendilerini ele verirker sende delil topla şimdi dersen üste çıkarlar iftira ati derker gizli gizli yaparlar sen pusuda bekle
0 oy
(5,497 puan) tarafından
18 yıllık çalışma hayatımda hiçbir erkek çalışma arkadaşıma hediye almadım, aldık ama toplu aldık. Bir de pahalı hediye. Bu işte bir iş var. 
0 oy
(14,638 puan) tarafından
Evli erkeklerin  bekar birileriyle bu kadar samimiyet kurması hiç normal değil 

Ne demek parfüm ve kazak almış çok doğal gibi 

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 938 göst.
0 oy
13 cevap 437 göst.
0 oy
3 cevap 292 göst.
19 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Selenagozmez6784 (9 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 3,335 göst.
4 Nisan 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

409,065 soru

12,294,801 cevap

38,300 kullanıcı

Kategoriler

...