0 oy
1,222 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3 puan) tarafından
Eşim bulunduğu iş yerinde 5 aydır çalışıyor. Ve eşimin doğum günü.ordaki kızın birisi eşime parfüm ve kazak almış pahalı markalardan. Eşim parfümü kendisinin aldığını söyledi kazağıda ustası almış öyle söyledi ben üzerine gittim bağırdım çağırdım sonra iş yerindeki kızın hediye ettiğini söyledi. Sadece o kız değil ordaki başka ablalar da hediye alacaklar ben söyledim doğum günümü dedi ama malesef içimde bir acı var bu normal mi ?

48 Cevaplar

0 oy
(14,855 puan) tarafından
Ne alaka hediye alıyor ? Hadi almış eşin niye yalan söylüyor 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Onu eve getirecek cesaret isterim eşimde hemde alsa hiçbirinden hediye almaz kimse bilmez bile doğum gününü
0 oy
(1,434 puan) tarafından
O kimmiş benim eşime alacak gitsin babasına alsin
0 oy
(20,611 puan) tarafından
Bana normal gelmedi kusura bakma canım yalan söylemiş bide bilmiyorum inşallah kötü bişey yoktur
0 oy
(1,749 puan) tarafından
Daha önce çalıştığım yerde ben de hediye şakası yapmıştım o zaman bekardim ve evli abi bana hediye ayıcık almıştı. Tabi o zaman 15 yaşında bir çocuktum. Ama ben istediğim için almıştı. Belki de eşin de öyle bir iki kere söylediyse kızın içinden gelmiştir. Bir bakarsın eğer samimilerse zaten samimi olmasınlar bence. Evli insanların karşı cinsle çok icli dişli olmamalı. Ama bilmiyorum bana kötü gelmedi hediye alması. Bak bakalım başka hediye alan olacak mı. Ve içinde acı olması çok normal. Son postuma bak. Kaç gündür içimde öyle bir acı var ki. Anlıyorum seni ama üzülmeye değecek bir sıkıntı yok bence ortada. Eşine rahatsız olduğunu dile getir bir daha olmasın de. Bir daha olursa o zaman üzül. Büyük tepki ver. 
0 oy
(54 puan) tarafından
O hediye geri gidicek bu bir. Bn olsam ben götürür ustayla bı konuşurdum nedir ne değildir. Cikarkende kıza gider özel hediyelerin için teşekkürler eşim dusunememis ama bunlar özel hediyeler. Biz özel hediye kabul etmiyoruz çok teşekkürler siz bunu özel bı arkadaşınıza hediye edin der bırakır çıkardım. Diğerleri de almaya cesaret edemez. Eşimde korkardı bı daha böyle bişey yapmazdı. Ama bnce sıkıntı eşinde. Esin doğum günü olduğunu soyleyip hediye istemiş olabilir 
0 oy
(43 puan) tarafından
Eşinin yalanına odaklan bence. Kızın hediyesini boşver 
0 oy
(242 puan) tarafından
Kabul etmeyebilir di kabul etmiş başka ablalardan hediye gelmeyecek buna eminim ayrıca neden saklama gereği duymuş demek ki bir şey var üzgünüm bu konuyu hemen kapatma üstüne git 

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 968 göst.
0 oy
13 cevap 449 göst.
0 oy
3 cevap 295 göst.
19 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Selenagozmez6784 (9 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 3,347 göst.
4 Nisan 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

410,503 soru

12,347,826 cevap

40,272 kullanıcı

Kategoriler

...