0 oy
269 göst.
Diğer kategorisinde (1,914 puan) tarafından
13 aylık kızım ek gıdaya başladığımızdan beri hiç yemedi direk eliyle alıp atıyor varmı değişik yaptığınız yumurta çeşitleri. Kan verdik B12 çok düşük çıktı. Ocean methyl b12 takviyesi kullanıyoruz. Yoğurtla verirsem yoğurdu yiyip yumurtayı atıyor ya

16 Cevaplar

+1 oy
(6,143 puan) tarafından
Kaşarla falan denedin mi canim ya da benimki salçalı çok seviyor haşlanmış fazla yemez
(1,914 puan) tarafından
Kaşar denedim boğazına yapıştı aklımın yarısını aldı götürdü salçalı denemedim uyanınca deneyeyim teşekkür ederim ♥️
-Reklam-
0 oy
(2,938 puan) tarafından

Mucuver yiyorsa mucuver içine patates kaşar yumurta kabak  koyun fırına verin yine yemiş olur 

Kabak sevmiyorsa patates ve kaşar ile pişirin sadece.
Omlet sever bizimkilerde 
B12 için ceviz badem fındık veriyormusunuz?
(1,914 puan) tarafından
Mücver evett umarım sever hiç vermedim daha herşeyi denemiştim hiç aklıma gelmedi teşekkür ederim ♥️
(1,914 puan) tarafından
Evet ceviz badem kuru incir herşeyi çok severek yiyor neredeyse tüm meyveleri yer atıştırma olarak ara öğün olarak badem ceviz fıstık fındık hepsini yiyor doktoru ne yap ne et yumurta sevdir dedi :(((
(2,938 puan) tarafından
Sen yap tadına baktır vazgeçme teklif et sürekli özellikle acikinca iyice öyle ver mücveri çok sever benimkiler
(1,914 puan) tarafından
Evet mücver hiç denemedim deneyeceğim akşama malzeme eksikliği var çıkıp alacağım umarım yer teşekkür ederim ♥️
(2,938 puan) tarafından
İnşallah canım yer Allah yardımcın olsun
0 oy
(2 puan) tarafından
Benim kızım da hiç yenezdi yumurtayı bende yumurtalı ekmek yaptım öyle çok sevdi 
(1,914 puan) tarafından
Yumurtalı ekmek yaparken tuz attınız mı peki doktoru tuz verme dedi ama yemeyen çocuk daha da yemicek biraz kullanıyorum dedim benim yiyemediğim şeyi nasıl yesin ki. Bir çimdik de olsa koyuyorum ekmeği yaparken yumurtaya koysam bişey olmaz herhalde dimi ya
(2 puan) tarafından
Ben çok az koyuyordum
(1,914 puan) tarafından
Teşekkür ederim ♥️ bende biraz koyarım
0 oy
(18,524 puan) tarafından
Biri 4 yaşında biri 15 aylık. Ağızlarına surmezler. 
(1,914 puan) tarafından
Ya aslında güzel yemesi kızımın herşeyi yer sadece yumurta yemiyor doktoru da ne yap ne et sevdir dedi. Yani sürekli veriyorum ama burdaki tavsiyeleri yaparım yemezse de ne yapayım zaten herşeyi yiyor. Sizin değerleriniz nasıl yumurta ihtiyacını nasıl karşılıyorsunuz
(1,914 puan) tarafından
Yumurtalı ekmek biri daha demişti onu deneyeceğim pankek de yiyor ama ben sanırım direk yesin istiyorum kan değeri düşük çıkınca çok üzüldüm kızımı da zorluyorum istemeden de olsa
(18,524 puan) tarafından
Hangimiz istemeyiz dostum. Valla benim çocuklarımın ikisi de iştahsız. Oğlum şükür doger şeylerin cogunu yer oldu. Ama küçük kızım agzina lokma almıyor. Sabah kahvaltida hicbisey yemez. Lokma almaz. Bugün şükür kuru ekmek yedi diye seviniyorum.  Yumurtalı.ekmek yap sen dene bı
(1,914 puan) tarafından
Denedim yemin ederim çok mutluyum neredeyse 1 ekmek yedi peynirle beraber verdim valla Allah razı olsun çok üzülüyordum yumurta yemiyor diye ♥️
(18,524 puan) tarafından
Ahshdhdh. Vay be masallah barekallah. Sevindim valla ☺️
0 oy
(623 puan) tarafından
Pankek yap yesin canım onun içinde de yumurtanın vitamini var 
(1,914 puan) tarafından
Pankek yiyor aslında ama düşük gelince çok üzüldüm galiba direk yumurta yesin istiyorum. Yesin diye üzerine de çok düşüyorum sanırım teşekkür ederim ♥️
(623 puan) tarafından
Düşme üstüne canım kendi isteyince yesin bırak üstüne düşünce bu defa inada bindiriyorlar. Sen pankek gibi şeylerle tamamlamaya çalış hiç yememesinden iyidir bari. Rica ederim bu arada ❤️
0 oy
(2,645 puan) tarafından
Benimki yağda beyaz peynirli Dereotu olarak yemeye başladı çok şükür başka türlü yedirememistim hiç ama Dereotu ile pisirince yedi 
(1,914 puan) tarafından
Teşekkür ederim deneyeceğim ♥️
0 oy
(2,302 puan) tarafından
Cici bebe ile yumurta sarısını karıştırıp verebilirsiniz. Kızımda tek yumurta yemiyor ama böyle hergün versem yer
(1,914 puan) tarafından
0 oy
(1,376 puan) tarafından
1 yumurta 2 kaşık yoğurt iki kaşık un koy karıştır. Çok az tuz koy.Krep gibi az yağlı tavada pisir. Hatta ben mevsimine göre ıspanak pazı kabak havuç peynir vb koyiyorum.onlsri da yemiş oluyor. Sadece böyle yiyor benimki de
(1,914 puan) tarafından
0 oy
(13,437 puan) tarafından
Pankek yapabilirsin 
(1,914 puan) tarafından
Aslında pankek yiyor ben biraz pimpiriklilik yapıp yumurta yesin istiyorum. Birazdan uyuyunca ara öğün gibi yapacağım teşekkür ederim ♥️
0 oy
(568 puan) tarafından
Salatasina karıştırıp versen ufak ufak doğrayıp içine marul dere otu salatalık koyup tuzunuda köy tuzsuz midesi bulanır yumurtadan 
(1,914 puan) tarafından
Doktoru tuz verme dedi ama ben koyuyorum ya benim yiyemediğimi nasıl yesin teşekkür ederim deneyeceğim ♥️
0 oy
tarafından
Karnı bahar kızartması yapabilir sin yumurtalı sosla kızarınca yer belki pankek yapabilir sin içine katarsın 
(1,914 puan) tarafından
0 oy
(2,335 puan) tarafından
Benim oğlumda haşlanmış yemiyor salçalı yada domatesli yapıyorum onu severek yiyor menemen de yiyor denmediysen bi yap belki sever
(1,914 puan) tarafından
Menemen de yiyor bazen bir kaşık falan oda bişey izlerse izlemezse oda yok salçalı deneyeceğim teşekkür ederim ♥️
0 oy
(107 puan) tarafından
Ben pankek yapıyorum bir yumurta yarım muz br tatlı kaşığı badem unu bir tatlı kaşığı siyez unu bu şekilde yapınca az çıkıyor zaten hepsini bitiriyor bir yumurtayı da yemiş oluyo yanina balla çok seviyo bi dene bence 
(1,914 puan) tarafından
Hiç böyle denemedim deneyeceğim teşekkür ederim ♥️
0 oy
(775 puan) tarafından
Şekilli kalıplar var haşlanmış yumurtayı şekilli yapan onlarla deneseniz verseniz eline kendi yese 
(1,914 puan) tarafından
Ya daha kendi yemiyo yumurta değil sevdiği şeyi de versem yerlere atıyor çok şükür yumurtalı ekmek dene dediler denedim çok sevdi mutlu oldum ya önerin için teşekkür ederim şekilli kalıpla salatalığa alıştırdım ilgisini çekmişti♥️
0 oy
(1,312 puan) tarafından
Yumurtanın sarısını labne pekmez ceviz karıştırıp verdim epey bi süre. Burdan biri tavsiye etmişti sagolsun.

Haşlanmıs yumurtayı ortadan ikiye kesip tuzlayıp tereyaginda kızartıyorum az birsey .bir de böyle denesen acaba degisik gelir mi ki. 
(1,914 puan) tarafından
Aaa güzel fikir teşekkür ederim deneyeceğim ♥️
(1,312 puan) tarafından
Rica ederim insallah yer canım ♡
0 oy
tarafından
Haşlanmış yumurtadami yemio
(1,914 puan) tarafından
Yemiyor maalesef yumurtalı ekmek yap dediler burada yaptım yedi çok şükür hiçbir yemek seçmez sadece yumurta yemiyor du hepsini deneyeceğim bakalım o ekmeği yedi ya diğerlerini yemesede olur mutlu oldum ya

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 87 göst.
0 oy
0 cevap 43 göst.
0 oy
6 cevap 259 göst.
0 oy
4 cevap 107 göst.
11 Ocak 2024 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu

403,983 soru

12,102,583 cevap