0 oy
88 göst.
Diğer kategorisinde (965 puan) tarafından
Kızlar eşim yurt dışından geldi dun ona mangal yaptım bugun ne yemek yapsam  cunku bügun akşam vakti Irak gidecek aklıma yemek gelmiyor içli kofte corba mı yapsam  fikir alayım kızlar ne yemek yapsam 

1 cevap

0 oy
(11,100 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Yani swvdigi yemekleri yap onu sen bilirsin icli kfote diyosan madem borek yap bi de peynirli corbayla yesin sicacik 
(965 puan) tarafından
Borek yaptım ona kendisiyle Irak gotureck pogaca yaptım birde sarma yaptım gittigınde urda yesin diye
(11,100 puan) tarafından
Oh misss gibi benimki de geceye gidecek bende sarma yaptim ben 1 gece gidince zoruma gidiyo seni dusunemiyorum
(965 puan) tarafından
Vallah cok zor 3 haftadır evde degil dun geldi bugun de saat 6 gibi gider birde hamileyim zor oluyır vallaj ztn ailem gurbette kaynanam ile alt ust oturuyoruz elline saglık canım eşin nereye gidecek ki
(11,100 puan) tarafından
Benim esimdd vardiyali calisiyo malesef o yuzden
(965 puan) tarafından
Hm anladım canım Rabbım yardımcın olsun inşallah bebek yok mu sende senin. Bitane cıcugun vardı degil mi bir ara bir post sohbet etmiştik hatırlıyorsan
(11,100 puan) tarafından
Bi tane oglum var teyzesi
(965 puan) tarafından
Allah bağışlasın inşallah canım 2 düşünmüyor musun kac yaşında
(11,100 puan) tarafından
2 bucuk yasinda suan aslinda istiyorum oglum cok yormadi beni akilli uslu ne yemek yemedi ne uyku duzenini bozdu ne aglak zirlak bi cocuk olmadi yani oldu da oyle milletinki gibi olmadi sakindi yani o yuzden istiyorum ikisini birlikte bas edebilirim diyorum sonra diyorum bu uslu oldugu halde gazen inatlasiyo aglama kirizine giriyo gelemiyosun bağırıyorsun bi de o olsa napcan iki taneyle diyorum maddi olarak zaten sikintiliyiz dogurup dogurup bakamamak var yani yokluk cektirip duzgun bakamadiktan sonra kedi gibi her sene dogursam nolcak diyorum sonra hadi hamile kalsam kontrole doguma nasil gitcem oglani kime birakcam sonra tobe ediyorum esim de istemiyo zaten iyi boyle ya bi okula baslasin bakalim o zaman dusunurum
(965 puan) tarafından
Hayırlısı olsun inşallah canım benimki ust katta kaynanam var gorumcem var mesela hasta olsam onlar bakıyor kızım inatcı baya beni babasından bile kıskanır herşey nasip ile gelir  onemli olan dogurup bakmak tabikidw bende bu bebek olursa Allah izni ile getirmeyi dusunmicem cunku gebelik zor geciyor kızım odasını ayırmışım gece 4 kere benim yanıma geliyor oda kapısı acık bir ses etse hemen gidiyorum ama bence kardeş olmasında guzel birşey gecen gorumcem cocuklar geldi kızım onlarım arkasında agladı niye gitmişler diye tek olan cocuk genel olarak yaramaz olur diyorlar benimki şimarık ama Allah yardım ediyor zamanla herşey yerine oturur inşallah
(11,100 puan) tarafından
Aynen canim benimki dd sinarik ne derse oluyo biz anne baba olarak ne kadar kural koysakta cok sete de izin veriyoruz kiyamayip benim ailemin ilk torunu esimin ailesinin ilk ve buyuk ihtimalle tek torunu bina da bile 12 dairenin goz bebegi hepsi cok severler kadinlar zaten herseyi yapiyolar erkekler bile bak mahremiyete dikkat ettigimiz halde babam tasinda adamlar abla diye gelip yuzume bakmadan sunu cocuga ver yesin diyolar goren bi kosu bakkala gidiyo biseyler alip geliyo sunu istiyorum demesin gecen gun fatma diye tutturdu yan dairedeki komsumun genc kizi 21 yasinda istemese yapmak zorunsa degil demi sesini duymus aradi abla bizd gelmezdd istersen kapinin onune indireyim dedi bende valla iyi olur dedim oyle simarttik yoksa daha uslu olurdu ama benim oglum beni hic aramiyo bi de kaynsnama falan asla birakmam onu da yapsam komple unutur beni bensiz bi kere gitmedi daha oraya
(965 puan) tarafından
Vallah benimkide oyle babası dedesi cok şimartı benimkide ilk torun baba tarafının baya şimartılar hani ne dese alıyorlar benim eşimde cok şımartı    meselaa kaynanam ust katta ben gitmesem kızım  merdiven ust cagırıyor anne niye gelmiyor elimden tutup yuları cıkarıyır  dişaro asla tek başına bırakmam sende tek başına bırakma mesela market der elinden tutup götürürüm dunya o kadar kotu olmuşki kime gunenecwgimizi şaşırdık
(11,100 puan) tarafından
Ay yok o kadar buyuk degil zaten iste bi komsunun kizina takik o da Allah razı olsun bak normalde biz cikar binani onune otururuz o gun goturdu bende temizlik yapiyodum benim ev ters tarafta kaliyo diye o tarafa gitmedi genim camin onunde oynatti ama birlik oturmak cok kotu bisey dedigin gibi gecen kaynanamlara gittik esimle ben biseye izin vermedik mi kizdik mo hatirlamiyorum kaynanam hemen tamam tamam yapmaz gel bana gel dedi eger oyle yakin otursak bu oglan asla beni dinlemez surekli gider evime getiremezdim ha yakiniz aramiz 500 metre yok oyle soyleyim ama gitmem bi hafta gideriz bi hafta gitmeyiz yalniz gidiyodum cocukla artik onu da yapmiyorum esimle gidip onunla geliyorum
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
49 cevap 1,034 göst.
19 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Aybukee (1,288 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 87 göst.
4 gün önce Diğer kategorisinde Sumeyyeali (1,347 puan) tarafından soruldu
+3 oy
36 cevap 515 göst.
0 oy
19 cevap 223 göst.