0 oy
90 göst.
Diğer kategorisinde (720 puan) tarafından

Dün doğum yaptım çok şükür <3 dünden beri bol bol su içiyorum. Kaynanam üzüm hoşafı yapıcam dedi. Ne yiyip içeyim sütüm artsın 

8 Cevaplar

0 oy
(1,570 puan) tarafından
Hiçbir şey yapmana gerek yok bol su iç yeter üzüm hoşafı falan da çok tuketmedigin sürece faydalı şeyler icebilirsin
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün. Su en önemlisi bol bol su iç ve dinlen uykunu da almaya çalış. Rezene sütümü çok arttırdı ♥️
0 oy
(1,547 puan) tarafından
Canım hiç kafana takıp üzme kendini eğer azsa sütün daha dün doğum yapmışsın fazlalaşacaktır bebek emdikçe. Hem kendi sağlığın hemde bebeğe süt kalitesini arttırmak istersen bol bol su ilk öncelik sonra yeşillikler sebzeler tahin ceviz incir rezene Kimyon çayı gibi şeyleri tüketmen lazım cennet hurması ne zaman çıkıyor bilmiyorum ama 1 cennet hurması 1 tatlı kaşığı tahin biraz kabak çekirdeği içi karışım yapıp yersende artar canım ❤️ tabiki en önemlisi su, uyku, iyi bir psikoloji, çevrenin seni germek yerine rahatlatması:) bol bol sütler canım 
0 oy
(12,863 puan) tarafından
Allah bagislasin canim anali babali buyutsun. Bol su sutun en yakın dostu :) ben gunde 4 litre falan su icerdim susardim çok oglumda agustos sonu dogum yapmistim asiri twrliyodum. Ve hastanedeb eve gelip duş alinca goguslerim birden sismisti süt direk inmisti memelere :) eğer dus almadiysan al hemen. Gun icinde kuru yaş incir gunkurusu kuruyemis yogurt yesillik kahvaltida roka kuzukulagi kivircik kapya biber falan tuketebilirsin. Kuruyemis ye gun icinde. Bebişe vitamin olsunlar. Hurma ye. Meyve tuket. Et sulu çorbalar tüketebilirsin. Ben ilk 10 gun aksamlari kellepaca corbasi ictim. Saolsun kaynanam yapmisti. Hem sut yapti hemen yaralarim iyilesti hemen
0 oy
(1,016 puan) tarafından
Su yeşili birde pilav cok sut yapar bunlar  Allah bagıslasım canım  Allah analı babalı büyütsün inşallah ❤️bu arada  darısı başıma inşallah 
0 oy
(344 puan) tarafından
Allah sağlık versin ❤️ dereotu, promalt, hoşaf, protein ağırlıklı beslenme, rezene, kimyon, bol su içmek ve her fırsatta uyuyup dinlenmek. 
0 oy
(2,066 puan) tarafından
Allah bağışlasın 

Şu çok tüket rezene çayı hoşaf suyu falan iyi geliyor proteinli şeyler Yemen zatn sütü ayırır ilk iki gün falan az oluyor 3 4 güne çoğalıyor süt geliyor zatn
0 oy
(334 puan) tarafından
En faydalı şey bol bol emzirmek!sonra su rezene kuru üzüm kuru kaysi yoğurt yulaf
(720 puan) tarafından
Yoğurt gaz yapar mı acaba

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 52 göst.
18 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Serapse (153 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 41 göst.
29 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Emine2803529 (51 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 50 göst.
30 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Hatice061987 (1,742 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 143 göst.

410,885 soru

12,364,678 cevap

41,882 kullanıcı

Kategoriler

...