0 oy
162 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Biz eşimle kahvaltı yaptık perdeleri taktı eşim dünde evlilik yıldönümümüzdü akşam bahcesehirde restoranda gittik baya lüks bir yerdi. Uzun zamandır eşimle gitmiyorduk tabi kızımızıda götürdük o kadar iyi geldiki nefes aldım sanki. Böyle Birgüne ihtiyacım varmış sizler neler yapıyorsunuz

9 Cevaplar

0 oy
(705 puan) tarafından
Bende hala çay keyfi yapıyorum evim dağınık kirli nerden basliycagimi düşünüyorum 
tarafından
Afiyet olsun canım daha saat 1 yaparsın ya
(705 puan) tarafından
Sağol canım koca gobegimle o kadarda kolay olmayacak :) :)
tarafından
Ay hamile misin kız
(705 puan) tarafından
Evet :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Birlikte nice güzel yillariniz olsun canım(kız bu yazida bur aksilik oldu galiba )

Bende bebisimi emziriyorum..esim öğle yemeğine gelcek onu bekliyorum

Evet yaa gercekten insan ihtiyac duyuyor resmen kafa dinleemeye
tarafından
Sağol canım benim. Benim yazım da mı kız yapay zeka yüzünden kafam karıştı. :)) evet canım gerçekten
tarafından
Kız benim kutlama yazimda ..turk degilim bazen turkceyi unutuyorum:)
tarafından
Bisey olmaz aşkım ya
0 oy
(1,973 puan) tarafından
Hiçbişey yapmadım sadece kızımla ilgileniyorum sadece yemeğini yaptım yedirdim uyursa akşam yemeği yapicam evi de bookkkk götürüyor adına sevindim hep böyle mutlu olun inşallah ♥️
tarafından
Amin inşallah canım. Oo iyi keyfiniz yerinde görünüyor
0 oy
(4,814 puan) tarafından
Bugün hava güneşli diye tüm çarşaf hakı örtüsü koltuk örtüsü banyo halıları onları tek tek yıkanacak üç makine olur yarın hava yağmurlu çünkü evı dipten köşeden girdim bır yandan çocuklarla ugrasıyorum öyle işte ☺hadı bana kolay gelsin işler beni Bekler
tarafından
Kolay gelsin canım bende carsaflari yıkadım tv silcem süpürge açacaktım kızım uyuyor yarın açarım sesinden korkup ağlıyor
(4,814 puan) tarafından
Saol canım sende dınlen bugün benim yarında işlerim çok çocukların dolabını duzeltcem kışlık yazlık ayırcam
tarafından
Rica ederim canım dinlenirim canım bende
0 oy
(4,724 puan) tarafından

Afiyet olsun. Maşallah daim olsun mutluluğunuz ❤️

Bizde kahvaltı yaptık eşimle. Avm ye gitmeyi düşünüyoruz hem alışveriş yaparız, hem oğlum oyun parkında oynar biraz 
tarafından
Sağol canım benim. Amin canım inşallah. İyi yaparsınız canım iyi gezmeler
0 oy
(9,676 puan) tarafından
Nice güzel seneleriniz olsun bes gun oldu dogum yapalı süt sağıyorum kuzum uyurken 
tarafından
Amin canım. Kolay gelsin canım ben elimle sağıyordum bir damla gelsin de kızıma götüreyim diye ne günlerdi ya
0 oy
tarafından

Kayannain mutfağı topladım evini supruuyorum oda merdiveni siliyor sonra ekmek hamuru yapcak kapıya incez 

image

tarafından
Kolay gelsin canım beraber mi yaşıyorsunuz
tarafından
Yok kız beraber olsa kaynananin dermiyim:D
tarafından
En iyisi ayrı zaten canım
0 oy
(3,996 puan) tarafından
Biz de yeni kahve içti normalde hiç sevmem, eşime eşlik ettim. Dışarı çıkacağız. 

Nice sevgi ve huzurlu senelerinize inşaallah.
tarafından
Amin inşallah canım çok sagol. Afiyet olsun canım
0 oy
(3,342 puan) tarafından

Nice seneleriniz olsun ben de uyudum uyandım bebegi emzirdim tekrar uyumaya çalışıyorum:D

tarafından
Amin inşallah canım. Uyu canım dinlen
(3,342 puan) tarafından
Kız sabahın 6 sina geliyor 4 trn beri uyuyamadım. Erken uyudum ilk defa akşam ondan öyle oldu
tarafından
Hadi ya

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 378 göst.
27 Kasım 2022 Diğer kategorisinde ZelihaAytac (636 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 320 göst.
26 Aralık 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Hayat devam ediyor (829 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 185 göst.
19 Kasım 2024 Diğer kategorisinde !!!!FATMAAA!!!!! (7,744 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 535 göst.

408,505 soru

12,274,391 cevap

37,691 kullanıcı

Kategoriler

...