0 oy
305 göst.
Diğer kategorisinde (2,408 puan) tarafından

Bilmiyorum niye ama cidden kaldıramıyorum evliliğin vermiş olduğu yük helede çok ama çok yaramaz yıpratan bir çocuk varsada o evlilik çekilmiyor ben cidden yapamıyorum kizlar çok zor artık böyle dipsiz bir kuyu içindeyim :'(

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Eşin yardımcı olmuyor mu? Yardım etse bu kadar zorlanmazsın
(2,408 puan) tarafından
Oluyor olmuyor arası işine gelirse çoğu kez tartışıyoruz kendi istediği olmadığı zaman bi şekilde gelir benimle tartışır çocuk yüzünden daha çok hatta bir oğlum var illallah aile binası terbiyesini ben veremedim karışan coktu şimdi küfür edip vurur kıran bir çocuk Allahın gücenine gitmesin ama beni bitirdi onun hayatına keyfine göre şekil alıyoruz kari koca ilişkisi kalmadı
tarafından
Aslında çocuk değil eşin yoruyor seni. Geldiğinde yardımcı olsa o çocuğa sabrın da çoğalır evliliğinden de keyif alırsın umarım eşin sana yardımcı olur agzinizin tadı bozulmasın üzme sen güzel canını
(2,408 puan) tarafından
İnşallah cnm Allah razı olsun
-Reklam-
0 oy
(6,192 puan) tarafından
surüne sürune olacak. tcavuz kacinilmazsa zevk almasini bilecen denir ya bu is de boyle. malasefki alisiyor insan o tempoya . ikinci cck olunca hepten toprak ustundeki oluden fark kalmiyor
(2,408 puan) tarafından
Bir tane var annelik değil bakıcılik yapıyorum eşimin ailesi yüzünden oz annesi onlar terbiyesi falan onlara ait öyle büyüdü şimdi küfür ediyor vuruyor bağırıyor beni bitirdi esimde çocuğumda
0 oy
(148 puan) tarafından
Çocuğun çok küçük değil anladığım kadarıyla canım eğer karisanin çoksa onlara gönder onlar baksın eğer bakamiyolarsa da senin kurallarına uysunlar. Senin yok dediğine onlar tamam derse daha çok çok yipranirsin. Gerekirse eşin konuşsun gormuyo mu halini
(2,408 puan) tarafından
Anlık soyle şuan tableti yere fırlamış olduğu gibi iki ayrılmış sifr tablet eşim geldi bağırdı çağırdı çocuk evladım olmasa yeminle anası kimse veririm o kadar iki gündür eşimin ailesi yine şımartmalar başladı sonuç bu evde hep tartışma kavga var eşimle de aram artık eskisi gibi değil onunla vakit geçirmek bile keyif vermiyor
(148 puan) tarafından
Çok haklısın araya 3. Kişiler girince maalesef otorite kurmakda zorlaşıyor. Şöyle 1 hafta filan kalabilecegin uzakta biri varsa git bence kafan rahatlasın
(2,408 puan) tarafından
Yok işte onu da düşündüm ama yok annemin evi dar resmen bir oda da yaşıyor oğlan orda hiç ama hiç durmuyor
(148 puan) tarafından
Anladığım kadarıyla eviniz bir anca ayrılınca rahatlarsın bence. Onun dışında oğlunla sen ilgilen bol bol gerekirse hoşuna giden şeyleri istemesende yap sana daha çok bağlansın senle eğlensin
(2,408 puan) tarafından
Yemn ederim öyle yapıyorum sac bas yolduracak kadar beni çileden çıkarsa bile sarılıyorum oğluma ama insanız bi yerde eşim de üstüne tuz biber oluyor kafayı yemeğe az kalıyor Allah affetsin daha zor günlerim oldu ama bilmiyorum artık sabrım mi bitti yoksa ben mi anlamıyorum evlendim çok kısa sürede hamile kaldım doğum yaptığım gün babami kaybettim onun yaşını tutamadım büyük bunalıma girdim üstüne eşimin ailesi eşimde dahil sorunlar yaşamaya başladım çoğu kez şiddet de gördüm neyse öyle öyle zaman geçti oğlum büyüdü bu sefer oğlum sorun çıkarmaya başladı zaten kaynana görümce elti kayın hepsi aynı binadayiz ben Türk onlar kürt hiç alışamadım giyim kusam kültür konusunda iyice depresyona girdim ansiyetem tutuyor bazen elim ayağım titriyor dr gitmeyi düşündüm ama eşim öyle şeytan ki ayrılık söz konusu olsa bu durumu kendi aleyhine kullanır onu da yapamadım şuan tek başıma savar veriyorum hem icimde hemde hayatimda
(148 puan) tarafından
Senin öncelikle eşinle konusman lazım canım yazık sanada ne demek şiddet.bende türküm eşim kurt bende kaynanamla altlı ustluyum kültür çalışmaları yeme içme herşey değişik ama bu demek değil ki bize karışsinlar, kaç yaşına gelmiş insanların giyim kusamina karışmak ne demek. Bunu eşin halletmeliydi sorun tamamen onda seni ezdirmemeliydi. Ailesini az çok taniyodur küçük çocuğa küfürü kim öğretti deyip hesap sormaliydi mesafe koymalıydi. Allah yardımcın olsun eşin de inşallah kısa sürede kıymetini anlar
0 oy
tarafından
Su soylediklerin hepimizde var ama kimse dile getiremiyo cekiniyo herkes bekarligindaki halini sorumluluksuz zamanlarini elbette ozler mesela ben 12 ye kadad uyu.ayi cok ozledim kahvalti yapmadan hizli hizli islerimi bitirip oyle yapmayi cok ozledim oglen yatip 3 4 saat uyumayi cok ozledim gece sabahlara kadar oturmayi cok ozledim ve hatta gokyuzunu siyah gormeyi bile cok ozledim ama sorumlu oldugum bi evladim ve esim var bazen bende cok bunaliyorum bu saydiklarimin hic birini yapamiyorum koca neyse de cocuk sabah kalkiyo ben bakmasam piposunda kakasiyla ac ac kalacak gun icinde ac karna dolasacak cani sikilacak napsin cocuk bende cok bunaldigim zamanlar oluyo ama yapacak biseyim yok ben zorluklarina degil guzelliklerine odaklanmayi tercih ediyorum mesela suan gul kokulu oglumu koklayz koklaya yatiyorum ( bi dunya isim vaf uyumusken yapsam cok iyi olacak amx kalktigim an uyaniyo hem uykuda hem uyanikken beni birakmayan bi cocuk dusun ) cocugu olamayan insanlari dusunuyorum hastane koselerinde aglayan anneleri dusunuyorum cok sukuf basimi sokacak evim var ki idini yapabiliyorum cok sukur evliligimde mutluyum kocama yaptigim bi tas corba gozume batmiyo anladin mi demek istedigimi yani guzelliklere odaklan gerekirse destek al 
(2,408 puan) tarafından
Bebeğim bakımı değil ya benim demek istediğim onları zorsunmam da severek öperek koklayarak yapıyorum ben benim istediğim şu oğlum eşimin ailesi yüzünden şımarık küfür edip vuruyor annem yavrum demeye kalmıyor herkesin yanında bana küfür eder onlarda kıs kıs gülüyor demin tableti canı istemiş diye almış yere vurmuş daha sıfır tablet eşim geldi onada bana da bağırıyor hergun tartışma eşimle aram hep soğuk bozuk oğlum bir gün çok efendi bir gün inanılmaz derecede çekilmeyen cocuk oluyor buda beni yıpratıyor mutlu değilim anlican
tarafından
Swnin sorunun ne evlilik ne cocuk senin sorunun esinin ailesi turkiyeki bi cok evde oldugu gibi senin buna care bulman lazim ne demek kufur ogretmek
0 oy
(760 puan) tarafından
Çocuğum her işten önemli evi b.ok götürsün önemli değil. Esin yardımcı olmuyorsa kendi işini kendi yapsın. 
(2,408 puan) tarafından
O kafada biri değil maalesef beni rezil eder kaynana eltilere :(
0 oy
(9,718 puan) tarafından
Zaman zaman hepımızın yasadıgı şeyler canım geri dönusu olmayan bir tünel evlılık mecburı istikamet hep ileridir. O yüzden sabır çek yoluna devam et. 
(2,408 puan) tarafından
Allah iyi insanlara rast getirsin kuzu doğru diyorsun dışarıdan herkes bahar bahçe icerden sonbahar yaprak dökümü inşallah zamanla geçer

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 89 göst.
0 oy
3 cevap 97 göst.
+1 oy
20 cevap 536 göst.
+1 oy
9 cevap 175 göst.
15 Ocak 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Zeynepjdjdjd (161 puan) tarafından soruldu

411,025 soru

12,371,522 cevap

42,433 kullanıcı

Kategoriler

...